Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Καθημερινή: "Έρχετε πανωλεθρία για τη ΝΔ σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία"

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η Αττική και δευτερευόντως η Κεντρική Μακεδονία, όντας και η πιο έντονα πληγείσα περιφέρεια από τις αιματηρές οικονομικές πολιτικές της χούντας Σαμαρά, αναμένεται να "μαυρίσει" τη συγκυβέρνηση και τα θλιβερά δεκανίκια της (ΔΗΜΑΡ - ΠΟΤΑΜΙ κτλ).

Η διαφορά μέχρι στιγμής είναι τέτοια που δείχνει ότι δεν μπορεί να ανατραπεί το πανελλαδικό αποτέλεσμα για τις δύο κύριες θέσεις που ενδιαφέρουν το καθεστώς (1η και 3η θέση) καθώς η Αττική αποτελεί το 1/3 του εκλογικού σώματος και η Κεντρική Μακεδονία λίγο παραπάνω από το 1/6.

Κάτι τέτοιο παραδέχεται και η μετριοπαθής "Καθημερινή" - Voice of America αλλιώς - με άρθρο της  "Δύο περιφέρειες που καίνε τη ΝΔ" με το άγχος να ....
εκδηλώνεται κυρίως για "Υπόλοιπο Αττικής - Β' Αθηνών - Β' Πειραιά και Β' Θεσσαλονική" όπου η διαφορά της ΝΔ μεταξύ του 1ου (ΣΥΡΙΖΑ) εκτοξεύεται και 3ου (Χρυσή Αυγή) μειώνεται συνεχώς.

Το άρθρο προδιαγράφει την επερχόμενη ήττα και ενημερώνει ότι η στρατηγική του Σαμαρά θα είναι με περιοδείες και ομιλίες να περισώσει ότι μπορεί, με το ενδιαφέρον του να στρέφεται στους αναποφάσιστους καθώς οι υπόλοιποι έχουν ήδη αποφασίσει!

Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου λοιπόν Σαμαρά ετοιμάσου για.....την καλύτερη ώρα σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών