Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Στάθης Παναγούλης(ΣΥΡΙΖΑ): "Φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!"


Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότητα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχεται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων.
Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι.....
επί σειρά μηνών τα κανάλια δεν προβάλουν καμία δήλωση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι μόνες αναφορές στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι προκειμένου να «απλωθεί» η λάσπη του καθεστώτος.
Οι ακριβείς δηλώσεις ήταν: «Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είτε το θέλουμε, είτε όχι!»
Κατά πρώτον έχει αξία η παραδοχή Παναγούλη ότι οι δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων είναι χαλκευμένες και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας. Κατά δεύτερον, επίσης αξία έχει το γεγονός ότι ο Παναγούλης, ένας προφανής ιδεολογικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής, αντιλαμβάνεται το προφανές, ότι δηλαδή τα κανάλια φιμώνουν και συστηματικά βιάζουν την δημοκρατία, μέσα από τη φίμωση της Χρυσής Αυγής.
Αυτό που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ο Παναγούλης, είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Δεν το αντιλαμβάνεται γι’ αυτό και πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πιάσει στασίδι στα πάνελ της διαφθοράς και της διαπλοκής, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι ότι προκειμένου να απελευθερωθεί η Πατρίδα από τους δυνάστες απαιτούνται θυσίες, τις οποίες επιβάλλουν οι ίδιοι οι δυνάστες προς τους επίδοξους απελευθερωτές.  
Οι μόνοι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν αυτές τις θυσίες που απαιτούνται, για την απελευθέρωση της Πατρίδας, είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες και ιδιαιτέρως οι κατηγορούμενοι Συναγωνιστές, που βρίσκονται στα Κελιά της Τιμής με «εντολή Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών