Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!


Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.
Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η....
αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.
Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.
Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121 (εσωτ. 301) - 6956 608 710
xa.ekloges@gmail.com
Όσοι εκλογικοί αντιπρόσωποι ορίστηκαν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής ή δικαστικοί αντιπρόσωποι, καλούνται να ενημερώσουν την εκλογική γραμματεία στο 210 69 85 121.
Δηλώστε τώρα όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι για να μην ακυρωθεί ξανά ούτε ένα ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Λευτεριά στους Εθνικιστές!
Για όλη την Κεντρική Μακεδονία, την Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα τηλέφωνα της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας (Καζαντζάκη 4, Θεσσαλονίκη)  2310 521 842.
Αν θες να αλλάξει η ζωή σου μη μείνεις αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές.
Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα αλλάξεις όλα!
Μπες εκλογικός αντιπρόσωπος με την Χρυσή Αυγή για να είσαι υπερήφανος ότι συνέβαλες και εσύ στο γκρέμισμα της δικτατορίας των διεφθαρμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών