Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Το σούσουρο για εκλογές είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Τσίπρα


Το σούσουρο για εκλογές είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Τσίπρα

Έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι το συνονθύλευμα του Τσίπρα που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της Πατρίδας, επειδή άγεται και φέρεται από τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, αναλίσκεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα καθώς στερείται οποιασδήποτε ουσίας.
Μέσα αυτό το μιντιακό πλαίσιο και για εσωτερική κατανάλωση εντάσσεται η εκλογολογία των τελευταίων ημερών, ότι δήθεν μπορεί να προσφύγουν στην λαϊκή ετυμηγορία για την έγκριση της επερχόμενες αιματηρής συμφωνίας.
Σε αυτό το επικοινωνιακό μοτίβο περιλαμβάνεται η δήλωση Σκουρλέτη: «Όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή... Αν επιτευχθεί συμφωνία που....
δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε».
Από κοντά και ο Φίλης επισήμανε: "Μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά αν δεν είναι σε ένα πλαίσιο συμβατό με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν 12 βουλευτές δεν ψηφίσουν τη συμφωνία και η δύναμη της κυβέρνησης είναι 150, θα υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες».
Το όλο προπέτασμα καπνού ενέτεινε ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ, ο οποίος τόνισε ότι: «στις 28 Ιουνίου θα κληθεί ο κόσμος να απαντήσει ποιον θεωρεί καλύτερο να διαπραγματευτεί οριστικά τη μεγάλη συμφωνία. Γι' αυτό πάμε στον λαό και αν ο λαός πει ότι έπρεπε να είναι μια παρένθεση, πάει καλά. Αν όμως δεν το πει, αντιλαμβάνεστε ότι όλα δείχνουν πως η καινούργια κυβερνητική πλειοψηφία θα είναι συντριπτική και κάποιοι άλλοι αυτό τρέμουν. Για αυτό όσοι παίζουν παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες του λαού θα πάρουν την απάντηση που τους οφείλεται».
Η όλη εκλογολογία είναι μια φούσκα απειλής για τους εσωκομματικούς αμφισβητίες, ώστε να ψηφίσουν με χέρια και πόδια το νέο αριστερό Μνημόνιο δίχως αντιρρήσεις. Πάντως, αν τελικά πάνε σε εκλογές λόγω αδιεξόδου, εμείς εδώ είμαστε!
Η μόνη δύναμη που θα βγει πολλαπλά κερδισμένη θα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών