Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ: Με τις ευλογίες των ΗΠΑ δρουν οι κανίβαλοι του Ισλαμικού Χαλιφάτου

Από την απαρχή του φαινομένου των τζιχαντιστών, οι οποίοι προβαίνουν σε φρικαλεότητες, σε όλο το μήκος της Μέσης Ανατολής, είχαμε κάνει λόγο για ένα φαινόμενο που σκοπούμενο είχε και έχει την προώθηση των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων στην περιοχή. Το συμπέρασμα αυτό δεν είναι προέλθει από μαντικές ικανότητες, αλλά απλή συνεπαγωγή γεγονότων, όπως η χρονική συγκυρία εμφάνισης των τζιχαντιστών, αμέσως μετά την άτακτη υποχώρηση των αμερικανών από την περιοχή της Συρίας, αλλά και την απροθυμία των αμερικανών να σταματήσουν την φρίκη που πρεσβεύει το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Η δήλωση του αμερικανού Στρατηγού, Wesley Clark, στο CNN ότι «οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας» το χρηματοδοτούν, προκειμένου να πολεμήσει την Χεζμπολάχ, είχε αποκαλύψει εν μέρει τα....
συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την φρίκη. Όμως, η αλήθεια, από ότι φαίνεται είναι ακόμα χειρότερη, αφού πλέον αποκαλύπτονται τα εγκλήματα πολέμου, που βαραίνουν την ηγεσία των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, αποχαρακτηρίστηκε και τέθηκε στην δημοσιότητα έγγραφο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με το οποίο «ένα Ισλαμικό Κράτος είναι επιθυμητό στην ανατολική Συρία, προκειμένου να εφαρμοσθούν τις πολιτικές της Δύσης στην περιοχή». Το εν λόγω έγγραφο  με ημερομηνία αποστολής 12 Αυγούστου 2012, είχε ως αποδέκτες τη CENTCOM, τη CIA, το FBI, το DHS, την NGA, το υπουργείο Εξωτερικών και αρκετές άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στο έγγραφο αναφέρονται και σχετικές λεπτομέρειες, αφού «η Δύση, οι χώρες του Κόλπου και η Τουρκία υποστηρίζουν τη (συριακή) αντιπολίτευση, ενώ η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν υποστηρίζουν το (συριακό) καθεστώς... Υπάρχει η πιθανότητα δημιουργίας ενός ανακηρυγμένου ή μη ανακηρυγμένου σαλαφιστικού πριγκιπάτου στην ανατολική Συρία και αυτό ακριβώς θέλουν οι δυνάμεις που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση, με σκοπό την απομόνωση του συριακού καθεστώτος…».
Κοινώς για όλους αυτούς τους αποκεφαλισμούς, τις βιαιοπραγίες κατά γυναικών, τις καταστροφές αρχαιολογικών μνημείων, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ηγεσία των ΗΠΑ. Προτίθεται άραγε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και οι διεθνείς οργανισμοί να εξιχνιάσουν τα συγκεκριμένα εγκλήματα πολέμου και να αποδώσουν τις ποινικές ευθύνες εκεί που αναλογούν; Προφανώς και όχι, αφού όλοι αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί είναι όργανα συγκεκριμένων συμφερόντων και σε καμία περίπτωση δεν πράττουν το καθήκον τους.
Μήπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή έστω η Γαλλία θα ψυχράνουν τις σχέσεις τους με τις ΗΠΑ επειδή αυτές δημιούργησαν την φρίκη, που σήμερα φτάνει και στην Ευρώπη με τρομοκρατικά χτυπήματα και πυρήνες τζιχαντιστών που κυκλοφορούν στα αστικά κέντρα; Προφανώς και όχι, αφού οι ευρωπαϊκές ηγεσίες είναι εξαρτώμενες από τα αμερικανικοσιωνιστικά συμφέροντα.
Πόσο τυχαίο είναι άραγε το γεγονός ότι η ίδια δύναμη, οι ΗΠΑ, πιέζουν για μία πολυφυλετική Ευρώπη και παράλληλα υποστηρίζουν ακραία μουσουλμανικά στοιχεία για να δημιουργούν εντάσεις, όπου απαιτεί η αμερικανική εξωτερική πολιτική και, φυσικά, το Ισραήλ; Η ερώτηση ρητορική, η απάντηση προφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών