Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Ασίγαστο ανθελληνικό μίσος: βουλευτής του Σύριζα στάζει χολή κατά των Ελλήνων


Με αφορμή την ψευδή είδηση πως Πακιστανός κέρδισε το τζόκερ, η βουλευτής του Σύριζα Μαρία Κανελλοπούλου βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει κατά των Ελλήνων μέσα σε ένα βαθύτατα ανθελληνικό, ρατσιστικό ντελίριο!
«Χαχαχαχαχαχαχαχα........ Τί ακούω;;; Τί διαβάζω;;;; Τί μαθαίνω;;;; Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;; Υπάρχει...
θεός τελικά!!!!».
«Υπάρχει Θεός τελικά», συμπεραίνει χαιρέκακα η βουλευτής του Σύριζα επειδή δεν κέρδισε Έλληνας αλλά κάποιος λαθρομετανάστης!
Το επόμενο βήμα της βουλευτού του Σύριζα θα είναι από βήματος Βουλής να αναφωνήσει: "Αλλάχ αλ ακμπάρ" υπό τα χειροκροτήματα του αντισυνταγματικού τόξου.

2 σχόλια:

  1. Τι άλλο περιμένατε από αυτό το ανθελληνικό απόβρασμα; Οι αναρχοάπλυτοι συμμορίτες μισούν κάθετί ελληνικό και αγαπούν οτιδήποτε ξένο. Ουστ ρε κοπρόσκυλα από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο του ελληνες ομως πληρωνεσαι καθηκι ,αλλα ναι υπαρχει θεος και οταν ερθει η ωρα που ευχωμαι ναι γινει συντομα [ενοω την βασιλεια των ουρανων τα γεγονοτα βλεπ. της αποκαλυψης] τοτε ολοι θα κριθουμε για τις πραξεις μας και για τα λογια μας εκει να δουμε τι θα πειτε ολοι εσεις οι ρυπαροι υπανθρωποι, στο θεο δεν περνανε τα ψεμματα ουτε οι απειλες για αυτο καντε τωρα αυτο που με την ανοχη των ελληνων κανετε αποβρασματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών