Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Μπάτε, Τούρκοι, αλέστε… Ανενόχλητος έκανε περιοδεία στην Θράκη ο αρχιμουλάς του Ερντογάν

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι λέει ο ψευτοπατριώτης Πάνος Καμμένος για τους Τουρκοπράκτορες στην Θράκη;

Η προκλητικότητα της Τουρκίας στην Θράκη συνεχίζεται ακάθεκτη με τους διαφόρους τούρκους αξιωματούχους και πράκτορες να αλωνίζουν ανενόχλητοι την περιοχή. Αυτή την φορά, σειρά είχε ο Μεχμέτ Γκιορμέζ, επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, ανώτερος θρησκευτικός λειτουργός της Ημισελήνου, ο οποίος μόλις δύο ημέρες μετά την προκλητική φιέστα στην Κωνσταντινούπολη για την επέτειο της Άλωσης πραγματοποίησε περιοδεία στη Θράκη, έχοντας μυστικές επαφές με πλήθος «πρακτόρων» που λογοδοτούν απευθείας στον ίδιο και κυρίως με τους δύο άμεσα υφισταμένους του, ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.

Ο Γκιορμέζ είναι εκείνος, ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η Αγία Σοφία...
είναι ισλαμικός χώρος προσευχής, απειλώντας ότι αν συνεχιστεί η αρνητική στάση του Πάπα Φραγκίσκου εναντίον της Τουρκίας, μπορεί να αποφασιστεί η μετατροπή της ξανά σε τζαμί! Και όμως, ο προκλητικός αυτός προπαγανδιστής του  τουρκικού επεκτατισμού κινείται ανενόχλητος στην Θράκη, έχοντας επαφές με τα πιο ακραία στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητας, οι οποίοι δρουν ως πράκτορες και προωθητές των συμφερόντων της Τουρκίας.

Αποθρασυμένοι πλήρως από την ολοκληρωτική έλλειψη ενδιαφέροντος και την παντελή εγκατάλειψη της Θράκης από το «ελληνικό» κράτος, οι διάφοροι πράκτορες της Τουρκίας δρουν εντελώς ανενόχλητοι στην τόσο εθνικά ευαίσθητη αυτή περιοχή, κάνοντας ακόμη πιο επιτακτικό το αίτημα για κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή και απέλαση όλων των αποδεδειγμένα συνοδοιπόρων της τουρκικής προκλητικότητας.

Γιώργος Μάστορας
Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών