Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΒΗΜΑ» ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, χθες ο… πολλά βαρύς και όχι, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έδωσε μια συνέντευξη στο Βήμα FM. Κάποια στιγμή, μοιραία η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το νέο (αντιμνημονιακό…) Μνημόνιο που ετοιμάζονται να υπογράψουν οι Τσιπροκαμμένοι κι όπως ήταν φυσικό, ο Ευάγγελος ερωτήθηκε για τη στάση της νουδούλας στην ψηφοφορία. Αυτός απέφυγε να τοποθετηθεί σαφώς στο θέμα (ναι ή όχι στο νέο Μνημόνιο), αλλά δεν απέφυγε να αναφερθεί στην περίπτωση διάσπασης-διάλυσης της νουδούλας, αν ο φον Αντωνάκης πλακωθεί στις διαγραφές των δελφίνων, επισημαίνοντας πως αν υπάρξει τέτοια εξέλιξη και γίνουν ξαφνικά εκλογές, η Χρυσή Αυγή...
θα βγει δεύτερο κόμμα:

«Αν αυτήν την στιγμή τα ζητήματα τα εσωκομματικά κυριαρχήσουν, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει μια εικόνα τέτοια που αν – ω μη γένοιτο – οδηγηθούμε σε κάλπες, θα επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία Τσίπρα. Δεν θα υπάρχει Νέα Δημοκρατία! Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει η ηγετική ομάδα να βρίσκει λύσεις σύνθεσης, όχι αποσύνθεσης. Λύσεις συνεννόησης, όχι επιβολής… Πέρασε η συμφωνία, με ψήφους όπως λέτε εσείς άλλων κομμάτων, η κυβέρνηση κρίνει ότι δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και προσφεύγει στον λαό. Σενάριο ανοιχτό το οποίο μας λένε κάθε μέρα οι υπουργοί. Εμείς πρέπει να διασπαστούμε; Να διαγράψουμε; Να μην έχουμε ψηφοδέλτια; Τι θα κάνουμε; Και θα έρθει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή μετά;».

Όμως, όλως περιέργως, η δήλωσή του αυτή περί της Χρυσής Αυγής «κόπηκε» από τη λογοκρισία του Ψυχάρη και δεν υπήρχε πουθενά στην περίληψη με τα βασικά της συνέντευξης που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, παρά μόνο στο ηχητικό που τη συνόδευε (και το οποίο είναι ζήτημα αν το ακούει ένας στους εκατό αναγνώστες – οι υπόλοιποι ενενήντα εννέα διαβάζουν μόνο την περίληψη…).

Γιατί επενέβησαν οι λογοκριτές της καθεστωτικής φυλλάδας; Είναι προφανές: διότι υπάρχει κεντρική γραμμή από τη χούντα που ελέγχει όλα τα ΜΜΕ, να μην υπάρχει πουθενά αναφορά στην Χρυσή Αυγή, παρά μόνο σε περιπτώσεις που αυτοί το έχουν αποφασίσει, για να συκοφαντήσουν το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών! Ο Μεϊμαράκης –άθελά του- είπε μια μεγάλη αλήθεια κι αυτοί… δημοκρατικότατα την έκρυψαν. Για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία, για το ποιοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο…

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ.ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΠΑΡΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΖΗΤΩ Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα ξερω πως ο κοσμος τους μισει πλεον και οτι λενε ειναι σε βαρος τους ,εκτος απο μερικους ηλιθιους κανεις δεν θελει ουτε να τους βλεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών