Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Έλληνες κοιμούνται στα παγκάκια και οι Τσιπροκαμμένοι φτιάχνουν “κέντρα φιλοξενίας” λαθρομεταναστών με προσωπικό όλο το 24ωρο!

Γράφει ο Αντίοχος

Έρχεται ο χειμώνας και η σκέψη όλων μας είναι στους Έλληνες αστέγους, που λόγω Μνημονίου δεν έχουν που την κεφαλήν κλίνε και τη βγάζουν όπου βρουν. Όλων; Όχι όλων! Η αμερικανοκομμουνιστική συμμορία που μας κυβερνάει, φτυσμένους τους έχει τους Έλληνες αστέγους, διότι έχει… άλλες προτεραιότητες. Δείτε ποιες -όπως τις περιγράφουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ- και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:  

«Κέντρο… στολίδι στη Χίο για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων

Ένας σύγχρονος χώρος προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων...
στο βόρειο τμήμα της τάφρου του Κάστρου της πόλης της Χίου λειτουργεί από χθες Δευτέρα. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο Χίου Γιώργο Καραμανή, στον χώρο αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου 1.000 άνθρωποι, είτε μέσα σε οικίσκους των 18 τ.μ., είτε μέσα σε σκηνές των 240 τ.μ. που έχουν τοποθετηθεί. Οι οικίσκοι είναι κατασκευασμένοι από θερμομονωτικό και άκαυστο υλικό, ενώ το δάπεδο όλων των χώρων υπερυψώθηκε και τοποθετήθηκε μόνωση.

Επίσης, θα υπάρξει και θέρμανση με θερμαντικά σώματα που θα προμηθεύσει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ενώ για την προστασία από λιμνάζοντα νερά κατασκευάστηκαν φρεάτια συλλογής τους και η απομάκρυνση τους θα γίνεται με αντλίες.

Όλος ο χώρος υδροδοτείται από το δημοτικό δίκτυο, ενώ θα υπάρχουν και δεξαμενές νερού για τις ώρες που δεν παρέχεται νερό από το δίκτυο. Ο φωτισμός θα γίνει με προβολείς και για τις ανάγκες φόρτισης κινητών τηλεφώνων θα υπάρχουν πρίζες σε διάφορα σημεία. Ακόμη, υπάρχουν δυο κοντέινερς με ντουζιέρες και νιπτήρες, με παροχή ζεστού νερού.

Στον χώρο θα υπάρχει προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου

Επίσης, τοποθετήθηκαν αποθηκευτικοί χώροι, διαμορφώθηκε κατάλληλα χώρος για τη διανομή αγαθών, έχει προβλεφθεί η τοποθέτηση σκηνών για τις οργανώσεις που θα λειτουργούν εκεί (ιατρικές και μη), ενώ παράλληλα θα υπάρχει και περιοχή όπου θα μπορούν να περάσουν την ώρα τους τα μικρά παιδιά παίζοντας.

Τέλος, έχει τοποθετηθεί περίφραξη σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, για την προστασία από τα επικίνδυνα σημεία που εντοπίστηκαν, αλλά και την προστασία του αρχαιολογικού χώρου».

(ΥΓ): Ποια είναι η μόνη λύση για να βολευτούν κάπου οι Έλληνες άστεγοι; Να πετάξουν τις ταυτότητές τους στα σκουπίδια και να δηλώσουν… «πρόσφυγες»! Και τα προβλήματά τους, θα λυθούν σε χρόνο-μηδέν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών