Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Δικηγόροι του Soros μηνύουν το Facebook γιατί δεν.... λογόκρινε "ρητορική μίσους"!

FACEBOOK
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας θυμίζει κάτι αυτή η προσπάθεια της δημόσιας λογοκρισίας...;! Αν, ναι είναι γιατί μοιάζει σαν κάποιος "περιούσιος δυνάστης" να την έχει κοπιάρει και εφαρμόσει πάντου.. Λέτε;!
 
Έρευνα κατά του επικεφαλής του Facebook στην βόρεια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, Μάρτιν Οτ, ξεκίνησε η εισαγγελία του Αμβούργου, γιατί δεν φρόντισε να λογοκρίνει σχόλια «υποκίνησης μίσους». Ένας «αλληλέγγυος» δικηγόρος (του Σόρος…) άσκησε μήνυση κατά του Οτ, καταγγέλλοντας ότι το Facebook δεν διέγραψε σχόλια χρηστών παρά το γεγονός ότι είχαν επισημανθεί από τους λογοκριτές των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων – που είναι σε ...
διατεταγμένη υπηρεσία από τους παγκόσμιους τυράννους.
Όπως αναφέρει το Der Spiegel, το Facebook ισχυρίζεται ότι ακολουθεί το ιρλανδικό δίκαιο, καθώς η έδρα της εταιρείας στην Ευρώπη βρίσκεται στο Δουβλίνο. Μάλιστα, σημειώνει ότι δεν μπορεί να κρίνει εάν κάποια σχόλια παραβιάζουν το γερμανικό δίκαιο.
Να τα αφήσουν αυτά τα… σάπια οι συγκεκριμένοι υπεύθυνοι του Facebook! Καθότι στους καιρούς μας, «δίκαιο» είναι ότι γουστάρουν οι παγκόσμιοι αφέντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών