Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Η ΚΝΕ, ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 350 ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ

image.ashx

Ενώ πλησιάζει η επέτειος του ΜΥΘΟΥ του Πολυτεχνείου –πάνω στον οποίο στηρίχτηκαν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνάνε από το 1974 για να ρημάξουνε τη χώρα-, η νεολέρα του… τιμημένου κουκουέ έσπευσε να εκδώσει ξεδιάντροπη ανακοίνωση με σύνθημα «Με αγώνα και θυσία γράφεται η Ιστορία».
Για να μην ξεχνιόμαστε, σας θυμίζουμε τι έγραφαν οι ίδιοι οι κουκουέδες για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο στο φύλλο 8 της φοιτητικής τους παλιοφυλλάδας «Πανσπουδαστική» και τους παραδίδουμε στη χλεύη σας: 

«Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με.....
το προβοκατόρικο σχεδίου των Ρουφογάλλη – Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA, με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας, γελοία και αναρχικά συνθήματα και συνθήματα που δεν εκφράσαμε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν έτσι να απομονώσουν το κίνημά μας από το σύνολο του λαού και της νεολαίας. Για να μπορέσουν παραπέρα, κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής επαναστατικοαναρχικής εξέγερσης που δεν έχει τη συμπαράσταση του λαού, να χρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του ‘επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος’ για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι Αμερικανοί, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλουν ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζίνικης προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών