Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Τέλειωσε τους μπολσεβίκους η Χρυσή Αυγή: 30% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ δεν πιστεύει στις μπούρδες του Περισσού

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι νικάς το "τέρας"... Προπαγάνδα - Προπαγάνδα - Προπαγάνδα από ανθρώπους που εμπνέουν (Λαγός, Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης) και συστηματική ενημέρωση με δηκτικό τρόπο (ethnikismos.net), αλλά και δράση στο δρόμο (Τ.Ο. Χρυσής Αυγής)


Δημοσίευμα ακροαριστερής εφημερίδας αποκαλύπτει την αιτία των βρώμικων και ατεκμηρίωτων επιθέσεων και συκοφαντιών του ΚΚΕ κατά της Χρυσής Αυγής: σύμφωνα με την ηγεσία της συμμορίας του Περισσού 25-30% των ψηφοφόρων του κόμματος δεν πιστεύουν πλέον ούτε λέξη της πολιτικής του ρητορικής!
Το παραπάνω αναφέρεται σε απόρρητο σημείωμα προς στελέχη του ΚΚΕ και μάλιστα μέχρι το επίπεδο των μελών Τομεακών Οργανώσεων, όπου καταγράφεται η παραδοχή της ηγεσίας του κόμματος πως.....
μεγάλο μέρος αυτών των ψηφοφόρων έχει χαθεί οριστικά για το ΚΚΕ.
Η κομματική αιτιολογία κάνει λόγο για διαφωνία των ψηφοφόρων με την πολιτική του ΚΚΕ.
Η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα όμως, είναι αμείλικτη: η Χρυσή Αυγή κατέδειξε με πολιτικά επιχειρήματα πως η συμμορία του Περισσού είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, πυλώνας και στυλοβάτης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου Καθεστώτος.
Γι' αυτό το λόγο, η ηγεσία του ΚΚΕ βάλλει εδώ και τρία χρόνια κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όχι βεβαίως στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου αλλά με ύβρεις και συκοφαντίες.
Η τιμωρία της συμμορίας του Περισσού είναι σκληρή: τώρα καλείται να απολογηθεί στους εξαπατημένους ψηφοφόρους της, οι οποίοι αναγνωρίζουν ολοένα και βαθύτερα πως μοναδική ασπίδα της Πατρίδας και του Λαού απέναντι στα γεράκια της κεφαλαιοκρατίας είναι η Χρυσή Αυγή!
Τέλειωσε τους μπολσεβίκους η Χρυσή Αυγή: 30% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ δεν πιστεύει στις μπούρδες του Περισσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών