Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Παρέλαση 50.000 Εθνικιστών στην Πολωνία...

564356a2c36188ad298b4595σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σπίθα του Εθνικισμού απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Και θα επεκτείνεται όσο το παγκόσμιο τυραννικό καθεστώς θα θέλει να επιβάλλει την Ισλαμική - αντιευρωπαϊκή - κουλτούρα στα Ευρωπαϊκά Έθνη.


Πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, η μεγάλη καθιερωμένη πορεία των Πολωνών εθνικιστών, για να τιμηθεί η επέτειος της ανεξαρτησίας της Πολωνίας.
Σε αυτήν την «Πορεία της Ανεξαρτησίας» συμμετείχαν 50.000 εθνικιστές, κυρίως νέοι, όπως επίσης και ολόκληρες οικογένειες κρατώντας πολωνικές σημαίες. Το πλήθος των συμμετεχόντων διήνυσε περίπου τέσσερα χιλιόμετρα και κατόπιν διέσχισε μια....
γέφυρα που χωρίζει το κέντρο της πόλης από το εθνικό στάδιο φωνάζοντας μεταξύ άλλων τα εθνικιστικά συνθήματα «Δόξα και σεβασμός στους ήρωες», «Θεός, τιμή, πατρίδα» και «Μεγάλη Πολωνία των Καθολικών». Κάποια στιγμή ορισμένοι από τους διαδηλωτές ποδοπάτησαν και έκαψαν μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, ακούστηκαν συνθήματα κατά της εισβολής απρόσκλητων στην χώρα, όπως «Σταματήστε τον εξισλαμισμό», ενώ μια ομάδα διαδηλωτών φώναζε «χθες ήταν η Μόσχα, σήμερα είναι οι Βρυξέλλες που μας στερούν την ελευθερία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών