Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Ελληνόφωνος αρχηγός ΓΕΕΘΑ του Σύριζα: “Γραφικότητα και υπερβολή το εθνόσημο”

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σαν πολύ θάρρος έχουν πάρει οι Σιωνιστές και δίνουν εντολές στα μασονικά τσιράκια τους για ανθελληνισμό στο φουλ. Κακά τα ψέματα, μόνη δύναμη ανάσχεσής τους η Χρυσή Αυγή.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπου με ανακοίνωσή του στις 6 Νοεμβρίου καταργεί το εθνόσημο από όλες τις στρατιωτικές σχολές, θεωρώντας το ως γραφικότητα και υπερβολή.

Μάλιστα διευκρινίζει πως σκοπός της συγκεκριμένης διαταγής είναι να απλοποιηθούν οι στολές των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς συχνά η υπερβολική χρήση σημάτων και λοιπών διακριτικών δημιουργούσε αλγεινή εικόνα για την παρουσία των αξιωματικών που υπηρετούσαν.

Η αλγεινή εικόνα για τον Αποστολάκη δεν είναι τίποτα άλλο από το εθνόσημο με τη λέξη...
«Ελλάς»! Στην διαταγή του κ. Αποστολάκη η απόφαση αιτιολογείται ως προσπάθεια να απεικονίζονται τα ουσιαστικά προσόντα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων «προς αποφυγή υπερβολών στην εμφάνιση του στρατιωτικού προσωπικού».
Τι καταργεί:
  • Το διακριτικό σήμα (τύπου μεταλλικής κονκάρδας) που φορούσαν όσοι στρατιωτικοί υπηρετούσαν στο Επιτελικό Γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ
  • Το διακριτικό σήμα (τύπου μεταλλικής κονκάρδας που είχε καθιερωθεί για όσους υπηρετούσαν στο ΓΕΕΘΑ/Ε3/ΟΑΣ και στο ΓΕΕΘΑ /ΕΘΚΕΠΙΧ!
  • Το διακριτικό ,το οποίο απεικονίζει το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη λέξη "ΕΛΛΑΣ" (έγχρωμο ή χαμηλής ορατότητας) παύει να φέρεται με οποιαδήποτε στρατιωτική στολή. Είχε καθιερωθεί με τον "Διακλαδικό Κανονισμό Στολών"
  • Το στρατιωτικό προσωπικό των ΕΔ που υπηρετεί στο εξωτερικό θα φέρει σ΄ όλες τις στολές το διακριτικό με την Ελληνική σημαία
  • Οι απόφοιτοι Σχολών εσωτερικού θα φορούν ένα μόνο στρατιωτικό διακριτικό με την σειρά προτεραιότητας να είναι ΣΕΘΑ,ΑΔΙΣΠΟ,ΑΣΠ,ΝΣΠ ή ΣΠΑ και ΣΔΙΕΠ κάθε κλάδου.
Για όσους δεν κατάλαβαν αρκεί να τους θυμίσουμε πως διορίστηκε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης: Η ανακοίνωση για την αλλαγή του τότε Α/ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκου έγινε εν μέσω προεκλογικής περιόδου και μάλιστα τον Αύγουστο του 2015, όπου τελείως αιφνιδιαστικά έγιναν επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό που είναι πραγματικά πρωτοφανές είναι ότι οι αλλαγές των αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ ανακοινώθηκαν από την αξιωματική αντιπολίτευση(ΝΔ). Το επίσης απίστευτο τότε ήταν πως η απόφαση του ΚΥΣΕΑ κοινοποιήθηκε εν μέσω προεκλογικής περιόδου δίνοντας και χρονικό περιθώριο εφαρμογής της τις 25 ημέρες, δηλαδή την 15η Σεπτεμβρίου 2015. Τέλος, πάνω στην βιασύνη του ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε να επικυρώσει τον διορισμό τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λίγους μήνες μετά, ο εν λόγω διορισμένος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταργεί το εθνόσημο... Τα συμπεράσματα δικά σας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών