Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

ΒΗΜΑ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας, που δε φαίνεται να πείθει τους Έλληνες με το πρωτογενές πλεόνασμα, το success story και άλλα τρυκ που χρησιμοποιεί κατά κόρον και επαναλαμβάνουν μονότονα τα παπαγαλάκια της.

Έτσι, ακόμα και το φουλ καθεστωτικό «Βήμα» κάνει λόγο για άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής κι έχει αρχίσει να αναρωτιέται αν «θα αντέξει η κυβέρνηση». Ιδού κάποια σημεία του σχετικού άρθρου:...


«Μόνο τυχαία δεν είναι η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, για διαφορετικούς λόγους βέβαια… Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως έχει υποτιμηθεί η επιρροή της, ενώ ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά με τους λόγους που έχει αυξηθεί η δύναμή της.

Το σίγουρο είναι ότι οι κλασσικοί κομματικοί διαχωρισμοί κατέρρευσαν και δεν υπάρχουν πλέον οι σταθερές του παρελθόντος. Ως εκ τούτου προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: «Θα αντέξει η κυβέρνηση;».

Τι εννοεί ο αρθρογράφος του καθεστωτικού Βήματος, όταν λέει ότι «έχει υποτιμηθεί η επιρροή της Χρυσής Αυγής»; Προφανώς, ότι η δύναμη του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν που καταγράφουν οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών