Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

Ρήγας (Γραμαμτέας ΠΑΣΟΚ)..."Ποιός ΣΥΡΙΖΑ - Τη Χρυσή Αυγή τρέμουμε..."

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες σφυγμομετρήσεις κοινής γνώμης που μεταξύ άλλων δείχνουν μια δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής ο Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κ.Ο. του κλεπτο-ΠΑΣΟΚ είπε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό: 
"Οι δημοσκοπήσεις είναι εργαλεία ανάλυσης μιας πραγματικότητας την ώρα που γίνονται. Πράγματι, δείχνουν μια ρευστότητα και ένα σκηνικό με αναταραχή και μεταβολή και ότι η κοινωνία εξακολουθεί παρ’ όλα αυτά να έχει μια σαφή και σταθερή άποψη ότι οι εκλογές δεν θα βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος και στην έξοδο από την κρίση.Το ανησυχητικό είναι ότι έχουμε μια αύξηση της δύναμης της Χρυσής Αυγής.

Για να φανερώσει στη συνέχεια το γεγονός ότι......
ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και τον εμφανίζουν ως 'φόβο για ανατροπή του κατεστημένου', είναι "δικό τους παιδί" και σε καμμια των περιπτώσεων δεν τους αγχώνει η άνοδός του. 

"Το ότι παίρνει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι σχετικό, που δεν είναι δυναμικό και εμφανές. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τυχόν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ανάλυση για αντίστροφη πορεία της κυβέρνησης…"

Υ.Γ.
Η ίδια μήτρα γεννά που γέννησε τον εθνοκτόνο καπιταλισμό, η ίδια σιωνιστική μήτρα γέννησε τον αντεθνικό κομμουνισμό η ίδια που θα πεθάνει μόνο με την άνοδο του Εθνικισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών