Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

STOP στη μόλυνση των τοίχων και των δρόμων από την κομμουνιστική προπαγάνδα....Οι "σύντροφοι" κλαίγονται και ψεύδονται!

Οι μόνοι εργάτες που θα τους μείνουν είναι οι....βούλγαροι!
Διαβάζουμε στο "αμερόληπτος" Αθηναϊκό Πρακτορείο...

"Συνεργείο του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση στη Λ. Δημοκρατίας, στο Πέραμα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε, χθες τα μεσάνυχτα, επίθεση με καδρόνια και λοστούς, από ομάδα περίπου 50 Χρυσαυγιτών. Από την επίθεση, όπως σημειώνεται, τραυματίστηκαν οκτώ άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η ομάδα του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε την αφισοκόλληση αποτελείτο απο 30 άτομα. Τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση κρατική ασφάλειας."

Εμείς θα πούμε απλά πώς:
"Αυτοί οι δρόμοι και οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές"

Και ειδικά οι γειτονιές που υπάρχουν εργάτες

Υ.Γ.
"Σύντροφοι" όσο και να κλαίγεστε στα....
αστυνομικά τμήματα και να ζητάτε την συνδρομή των 'σωμάτων ασφαλείας' για να σας προστατέψουν το αποτέλεσμα θα παραμένει το ίδιο...

Υ.Γ.2
Οι αφίσες που θα προβάλλονται φεστιβάλ ανθελληνικού μίσους (όπως ΚΝΕ-Οδηγητής) θα σταματήσουν να μολύνουν τοίχους και δρόμους ακόμη και αν βάλετε....περιφρούρηση τα ΚΝΑΤ(όσα σας έχουν απομείνει)

6 σχόλια:

  1. Που 'σαι ρε Σταλινέιτορ να σώσεις τα συντρόφια!
    http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2009/362/6/6/The_Stalinator_wallpaper_by_TheBrokenToast.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε η Τσελση ηταν που ειχε τραβεσταριστη .... Τωρα ομως η ιδια χωρις μασκαρεμα ετοιμαζει τις γοβες της και θα μας σκισει !!!

      Διαγραφή
  2. Θα πίστευα ότι έγιναν έτσι τα πράγματα αν έλεγε π.χ., ότι επιτέθηκαν 2 σε 30 που είναι και η σωστή αναλογία για να είναι δίκαιο για τους 30. Τώρα να λέει 50 σε 30 και επέζησαν οι 30, δεν κολλάει μαλακέ μου Κουτσούμπα. Δεν κολλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διαβασα, μου αρεσε και το μεταφερω :
    Σκεφτειτε να ηταν αντιθετα τα πραγματα : Οπως στην Πατρα που 50 περιπου "αντιεξουσιαστες " ( του πεους) επιτεθηκαν σε αυτοκινητο που επεβαιναν 3 μελη της Χ.Α. ...Κιχ οι "συνταγματικοι ...τοξοτες" !! Τωρα ολος ο κοπρος του Αυγεια, βγαζει ανακοινωσεις συμπαραστασης στους "δημοκρατες"...Που ειδαν μεσα απο τις κουκουλες !! Οπως τοτε ο Ηρωας Στρατουλης !!! Ρε ουστ "προοδευτικα" σκυβαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_4361.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Σ. Πουλικόγιαννης, που όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σήμερα ως... "θύμα της Χρυσής Αυγής και ως φτωχό πλην τίμιο αγωνιστή για τα δίκαια του λαού"; Είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχιτραμπούκος με συμμετοχή σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, όπου κατευθύνει ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων. Είχε πρωτοστατήσει μάλιστα και στην περιφρούρηση της βουλής από τα ΚΝΑΤ, όταν χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που αντιστέκονταν στο μνημόνιο αντιμετώπισαν τις ένοπλες ορδές του ΚΚΕ.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-architrampoukos-tou-kke-to-dhthen...-thuma-ths-chrushs-aughs#.UjNC4rVHLic#ixzz2enCOaboS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών