Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: "ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"

HARD ROOK 011

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm έδωσε ο Μάκης Βορίδης, αμέσως μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον (φον) Αντωνάκη κι έβγαλε είδηση, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος της ΝΔ στο Δήμο Αθηναίων: «Δεν το συζήτησα με τον Πρωθυπουργό, δεν ήταν καθόλου στα θέματα που συζητήσαμε. Αλλά η μάχη της ελευθερίας δίνεται διαρκώς και δεν μένει σε μια στιγμή. Και δεν έχει μέτωπο μόνο τις δυνάμεις που υπονομεύουν την ελευθερία από τα δεξιά… Έχω πει ότι δεν έχω προσωπικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Η Ν.Δ. έχει.....
σωρεία λαμπρών στελεχών, και εντός και εκτός κυβερνήσεως. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα ο πρωθυπουργός να επιλέξει ένα πρόσωπο ικανό, που θα καλύπτει τις προσδοκίες του αθηναϊκού λαού». Περίεργο, που δεν επιθυμεί ο κύριος Μάκης να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Διότι είναι δεδομένο πως και αρχηγικές φιλοδοξίες έχει και ως γνωστόν ο δήμος Αθηναίων έχει στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον ως το τελευταίο «σκαλοπάτι» για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ (βλέπετε περιπτώσεις Έβερτ, Ντόρας και Αβραμόπουλου). Γιατί, λοιπόν, δε θέλει να είναι υποψήφιος; Προφανώς έχει τους λόγους του, που δεν είναι άλλοι από το αναμενόμενο… στραπάτσο. Ο κύριος Μάκης δεν είναι κορόιδο, ξέρει ότι οι πιθανότητες να εκλεγεί κόντρα στον Η. Κασιδιάρη –που είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί- είναι αμυδρές και δε θέλει να κάψει στο βωμό του δήμου Αθηναίων τις αρχηγικές του φιλοδοξίες! Ας περάσει, λοιπόν, ο… επόμενος!(ΥΓ): Να κάνω και μια γενική πρόβλεψη: δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρει η ΝΔ… ιδανικό αυτόχειρα για το δήμο Αθηναίων!

2 σχόλια:

  1. Όποιον φλούφλη χαζοχαρούμενο και να κατεβάσει η φλωροδεξιά νουδούλα, ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ θα τον καταπιεί αμάσητο, σαν αυγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι τον Κασιδιάρη θα ψηφίσει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών