Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

Σε κατάσταση διάλυσης το καθεστώς: "Ότι και να κάνουμε η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!"

Σε κατάσταση διάλυσης βρίσκεται το καθεστώς από τα συνεχώς ρέοντα στοιχεία που λαμβάνει σχετικά με την μορφή που παίρνει πλέον το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Όπως φάνηκε στις χθεσινές δημοσκοπήσεις, έστω και με χάλκευση των στοιχείων, το καθεστώς δεν διαθέτει πλέον νέες εφεδρείες και έτσι θα αναγκαστεί να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο και να προχωρήσει σε συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η προοπτική αυτή έχει προπαγανδιστεί από πολλούς, όμως οι καθεστωτικοί γνωρίζουν ότι θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να...
σώσουν την παρτίδα για αυτούς και τα αφεντικά τους. Γνωρίζουν ότι η οποιαδήποτε κωλυσιεργία στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα είναι καταστροφική, αφού αυτή η συγκυβέρνηση θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία. Εμπρός λοιπόν στον ενστικτώδη φόβο του μη αναστρέψιμου, προσπαθούν να ξορκίσουν το «κακό» και ονειρεύονται να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών.

Την φρίκη που νιώθει το καθεστώς και την ανάγκη των καθεστωτικών για επιστροφή στα. παλιά, εκφράζει πολύ γλαφυρά ο αρθρογράφος του ΔΟΛ και της εφημερίδας «Τα Νέα», Μίχαλος Δημήτρης, σε άρθρο που πραγματικά αποτυπώνει τον εφιάλτη που ξυπνάει τα βράδια όλους τους ταγούς της φτωχοποίησης των Ελλήνων, την συνεχή ισχυροποίηση του μοναδικού εχθρού του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής. Στο άρθρο του ο κ. Μίχαλος φτάνει μέχρι και να παραιτήσει τον πρόεδρο της δημοκρατίας, προκειμένου να μην δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην Χρυσή Αυγή, ενώ καταλήγει με μία παραληρηματικού τύπου έκκληση για ομόνοια μεταξύ των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» για να αντιμετωπιστούν  οι Έλληνες Εθνικιστές, για να σωθεί το καθεστώς με όλα τα τσοχατζοπούλεια παρελκόμενα του.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο: «Ας πούμε ότι μεθαύριο γίνονταν πρόωρες εκλογές. Ας πούμε επίσης ότι τα γκάλοπ που είδαν αυτή την εβδομάδα το φως της δημοσιότητας και αναδεικνύουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ - τα «γκάλοπ της ανατροπής», όπως τα χαρακτήρισε χθες μια εφημερίδα -αποτυπώνουν με κάποια ακρίβεια τις προθέσεις της κοινής γνώμης. Αν συνέβαιναν αυτά, η εικόνα που θα προέκυπτε την Κυριακή το βράδυ δεν θα ήταν ακριβώς ζηλευτή.

Πρώτα απ' όλα, δεν θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε μεν το μπόνους των 50 εδρών αλλά το μόνο κόμμα με το οποίο θα μπορούσε να συμμαχήσει θα ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το ΚΚΕ απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία με «αστικά» κόμματα, ενώ σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε χθες κατηγορηματικά και ο Φώτης Κουβέλης (αν υποθέσουμε βέβαια ότι η ΔΗΜΑΡ θα μπει στη Βουλή). Αναρωτιέται, λοιπόν, κανείς γιατί ζητά τόσο επιτακτικά ο Αλέξης Τσίπρας εκλογές. Το όνειρο του είναι να κάνει μια «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο; Αυτό εννοεί ο Πάνος Σκουρλέτης όταν χαρακτηρίζει «ενθαρρυντικές» τις τελευταίες δημοσκοπήσεις; Και αν ισχύει αυτό, μήπως πρέπει να ενημερωθεί εγκαίρως ο ελληνικός λαός;

Το ισχύον εκλογικό σύστημα αποκλείει τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης στην οποία δεν θα μετέχει το πρώτο κόμμα. Αυτό σημαίνει πως στο υποθετικό σενάριο που εξετάζουμε οι διερευνητικές εντολές και στα επόμενα κόμματα θα ήταν ατελέσφορες. Με μια μεγάλη, θεμελιώδη, ανατριχιαστική διαφορά: το τρίτο κόμμα που θα ελάμβανε την εντολή θα ήταν η Χρυσή Αυγή! Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλεί για τον σκοπό αυτό τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Σίγουρα θα προτιμούσε να παραιτηθεί, γεγονός που θα προκαλούσε μια μεγάλη και πολύ επικίνδυνη πολιτική κρίση.
Το μόνο σενάριο που θα επέτρεπε τη διακυβέρνηση της χώρας θα ήταν η διάψευση των δημοσκοπήσεων και η επανάληψη του σημερινού σκηνικού ή μιας παραλλαγής του. Αλλά αυτό αίρει οποιονδήποτε λόγο για την πραγματοποίηση πρόωρων εκλογών.

Η μοναδική πραγματική «ανατροπή», λοιπόν, αυτών των δημοσκοπήσεων είναι η συνεχής, αθόρυβη, απειλητική άνοδος της Χρυσής Αυγής. Τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» τσακώνονται, και οι νεοναζί ανεβαίνουν. Οι πολιτικοί συγκρούονται στα τηλεοπτικά πάνελ για τη θεωρία των δύο άκρων, και οι νεοναζί ανεβαίνουν. Τα «συσσίτια μόνο για Έλληνες» προκαλούν κατακραυγή, και οι νεοναζί ανεβαίνουν. Η ανεργία αυξάνεται, το πρωτογενές πλεόνασμα έρχεται σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα, και οι νεοναζί ανεβαίνουν. Πολλαπλασιάζονται τα αφιερώματα στα ξένα έντυπα για την απειλή της Ακροδεξιάς, και οι νεοναζί ανεβαίνουν. Κάτι λοιπόν πρέπει να γίνεται λάθος. Κι αυτό το λάθος πρέπει να συζητηθεί τώρα, όχι μετά το εκλογικό σοκ. Γιατί τότε θα είναι αργά».

πηγή

4 σχόλια:

  1. Όχι, τότε. Τώρα είναι αργά. Τώρα είναι αργά, αγάπη μου γλυκειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το Νοέμβριο πέταξε το πουλάκι, η δυναμική της χρυσής αυγής είναι τέτοια που σύντομα θα είναι πρώτο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίχαλε τον όρο θα σας πάμε ασάλιωτα τον ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://filonoi.gr/m-bgalame-to-kranos-apo-atomo-pou-fora-mavro-mplouzaki/


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών