Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Προβληματισμός για την δυναμική της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής

Χωρίς περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε το σημερινό άρθρο της εφημερίδας "Δημοκρατία" για την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: "Πάμε Χρυσή Αυγή τώρα. Πρώτα τα καλά. Η ιστοσελίδα τους - αρέσει, δεν αρέσει, θα το γράψω - έχει έναν δημοσιογραφικό δυναμισμό με τις συνεχείς αναρτήσεις και καλά θα κάνουν τόσο στη Ν.Δ. όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ να τη μελετήσουν. Ίσως έτσι καταλάβουν από πού αντλεί μέρος της επιρροής της στη νεολαία".
Την προηγούμενη φορά που....
το σύστημα τα "βρήκε σκούρα" από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ήταν μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου και αποφάσισε να την αντιμετωπίσει με... δημοκρατικό τρόπο, κατεβάζοντάς την. Όποιο μέσο, όμως, και να χρησιμοποιήσει το καθεστώς ενάντια στην Χρυσή Αυγή,δεν θα μπορέσει να φιμώσει την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Τέλος, να τονίσουμε πως δεν γίνεται κανείς να αντιγράψει την γνησιότητα και την φλόγα των λόγων μας. Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής στα στόματα των πολιτικάντηδων, τους μετατρέπει αυτόματα σε τραγελαφικές καρικατούρες.
Στο αμέσως επόμενο σχόλιο, ο συντάκτης της "Δημοκρατίας" αναφέρεται και πάλι στα σενάρια... συγκυβέρνησης Χρυσής Αυγής-ΝΔ. Μάλιστα μας κατακρίνει, γιατί δεν συζητάμε καν για σύμπραξη με τους εθνομηδενιστές και τους υπαλλήλους των τοκογλύφων. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο προς ενημέρωση των αναγνωστών μας: "Στα άσχημα τώρα. Αν μελετήσεις προσεκτικά ορισμένες αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής απέναντι σε συγκεκριμένα γεγονότα, θα ανακαλύψεις και την αχίλλειο πτέρνα της. Με το παραμικρό δημοσιογραφικό σχόλιο που διατυπώνει την υπόνοια ότι το κόμμα αυτό μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ για την δημιουργία συμμαχικής κυβέρνησης στο μέλλον, τα στελέχη της αναστατώνονται. Φοβούνται μη τυχόν και περάσει στην κοινή γνώμη η εικόνα του "συστημικού κόμματος" και η αντίδραση τους είναι ασύμμετρη. Αίφνης από τις ανώνυμες απαντήσεις και τα σχόλια συνεργατών έκανε την εμφάνισή του το βαρύ πυροβολικό Κασιδιάρης, για να "κάψει" εν τη γενέσει του το σενάριο που προκάλεσε το απλό δημοσιογραφικό σχόλιο. "Μόνο με τη Χρυσή Αυγή θα συγκυβερνήσουμε" είναι η απάντηση: Κάντε ό,τι θέλετε, δικαιώμα σας είναι, αγαπητοί, αλλά με το άγχος που δείχνετε προκειμένου να φανεί ότι είστε απλό κόμμα διαμαρτυρίας που δεν κάνει χωριό με κανέναν, αποκαλύπτετε το στρατηγικό σας πρόβλημα: Ανάδελφος παραταξις.. "
Η απάντησή μαςΑσφαλώς και η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα ανάδελφο και στέκεται απέναντι σε όλα τα κόμματα του κατεστημένου (δεξιά και αριστερά), που για εμάς αποτελούν το ένα κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Από την άλλη, ασφαλώς και δεν στοχεύουμε να είμαστε μονίμως αντιπολίτευση όπως το ΚΚΕ και ο Σύριζα που βολεύονται με την εύκολη λύση της ανέξοδης καταγγελίας και ταυτόχρονα εισπράττουν αφειδώς τα εκατομμύρια των κρατικών επιχορηγήσεων.
Η Χρυσή Αυγή έχει εθνικό όραμα και στόχο να διοικήσει την χώρα και να την απαλλάξει από εγχώριους και ξένους δυνάστες. Όσοι θεωρούν το όραμα αυτό μη ρεαλιστικό, αρκεί να δουν πώς από το 0,29% φτάσαμε στο 7%, σήμερα βρισκόμαστε στο 20% και αναπτυσσόμαστε ραγδαία σε ολόκληρη τη χώρα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia1#.UjMK5NK8AQM#ixzz2emEK49HH

3 σχόλια:

  1. χαχαχα ψάχνονται οι κοτούλες να καταλάβουν τι τους χτύπησε!

    ΡΕ Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!

    Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΑΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αμφιβάλλει κανείς για τη δημοσιογραφια της ιστοσελίδας της ΧΑ. Όμως και άλλες ιστοσελίδες έχουν δυναμισμό, αλλά επειδή αναρτούν παπαριές δεν συγκινούν κανέναν. Επομένως, εκτός από τις ικανότητες των συναγωνιστών, υπάρχει και η ουσία, το περιεχόμενο. Κάτι λένε και ο κόσμος τους εμπιστεύεται και τους διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ,
    "ΚΑΙ Η ΜΥΛΩΝΟΎ (ΣΥΡΙΖΑ) ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ (ΧΡΎΣΗ ΑΥΓΗ)!!!
    ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών