Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

Προκαλεί ο κατσαπλιάς Ράμα που τον διαφήμιζε το Μega: «διεκδικούμε την Τσαμουριά»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γελάκια από τον Σαμαρά, παρέα με τον ανθέλληνα Αλβανό. Μαζί εναντίον της Ελλάδος.

Την απόδειξη μιας ακόμα αποτυχημένης και εθνικά επικίνδυνης ενέργειας στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, από μέρους των πολιτικάντηδων του ψευδοσυνταγματικού τόξου, αποτελούν οι δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα της κυβέρνησής του στην ολομέλεια της αλβανικής βουλής. Σύμφωνα με τον σοσιαλιστή αλβανό πρωθυπουργό, προτεραιότητα της αλβανικής εξωτερικής πολιτικής θα είναι τα δικαιώματα των Αλβανών και η επίλυση του λεγόμενου...
«τσάμικου» ζητήματος! Ο Έντι Ράμα, αποκαλώντας θρασύτατα τα Σκόπια ως «Μακεδονία», τόνισε πως «τα δικαιώματα των Αλβανών της «Μακεδονίας», του Μαυροβούνιου κι αυτών στην Κοιλάδα του Πρέσεβο θα αποτελέσουν σταθερή προτεραιότητα της εξωτερικής μας πολιτικής».

Επιδεικνύοντας ακόμη μεγαλύτερο θράσος και βεβαίως περιφρόνηση προς την πολιτική ηγεσία των Αθηνών, αναφέρθηκε και στο ανύπαρκτο ζήτημα της Τσαμουριάς. Υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση, η οποία βρισκόταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματός του, ο Έντι Ράμα σημείωσε οτι «θα επιδιώξουμε την επίλυση του «τσάμικου», σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και των διμερών σχέσεων», διαλύοντας οριστικά τα μυθεύματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, περί αρμονικής συνεργασίας με τη νέα αλβανική κυβέρνηση. Τι είδους αρμονική συνεργασία είναι αυτή η οποία στηρίζεται στις ανιστόρητες και ανεδαφικές διεκδικήσεις της μιας πλευράς εις βάρος της άλλης; Ιδιαίτερα ανησυχητικό επίσης, το γεγονός ότι η κυβέρνηση των Αθηνών, όπως ακριβώς με την περίπτωση της Τουρκίας, θεωρεί και μάλιστα το διαρρέει πως υπάρχει πεδίο συνεννόησης με μια κυβέρνηση ενός κράτους το οποίο προβάλλει διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος. Καθώς φαίνεται είναι τέτοιος ο βαθμός του ραγιαδισμού και της υποτέλειας των κυβερνητικών εταίρων, ώστε να έχει πλέον χαθεί το ακριβές νόημα της λέξεως «συνεργασία».

Χρήζει ξεχωριστής μνείας το γεγονός ότι προ των αλβανικών εκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόβαλε ποικιλοτρόπως την φιλία του με τον σοσιαλιστή Έντι Ράμα, ενώ τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονταν πως οι ελληνοαλβανικές σχέσεις πρόκειται να εξομαλυνθούν με την ανάληψη της εξουσίας από τον ηγέτη του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος. Να επισημάνουμε δε, πως «μεγάλα» κανάλια των Αθηνών πρόβαλαν και τα προεκλογικά σποτ του κόμματος του Ράμα, σποτ που απευθύνονταν στους Αλβανούς που κατέκλυσαν παράνομα την ελληνική επικράτεια.

Ο ίδιος μάλιστα ο αλβανός πρωθυπουργός, επισκέφτηκε ανεπίσημα την Ελλάδα μετά τις εκλογές και προ της ανάληψης των καθηκόντων του και συναντήθηκε με τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο. Τότε, δημοσιογραφικές πηγές διέρρεαν πως γίνονται σαφή βήματα προς μια νέα εποχή στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, κάνοντας λόγο για έναν μετριοπαθή Αλβανό πολιτικό ο οποίος επιθυμεί την φιλία της Ελλάδος, παραμυθιάζοντας και αποπροσανατολίζοντας το Λαό μας από σοβαρές εθνικές απειλές.

Η Χρυσή Αυγή είχε εξαρχής καταγγείλει τον ενδοτισμό της κυβέρνησης, η οποία χτίζει γέφυρες φιλίας δίχως να ενδιαφέρεται διόλου για την εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων. Αντίθετα, διαπιστώνεται σήμερα πως η κυβέρνηση των εθνικών υποχωρήσεων επέλεξε να στηρίξει έναν πολιτικό ηγέτη στη γειτονική χώρα, του οποίου η ρητορική ήταν και θα συνεχίσει να είναι ανθελληνική. Οι δηλώσεις του τελευταίου έρχονται να γκρεμίσουν το φιάσκο της ελληνοαλβανικής συνεργασίας, το οποίο επιμελώς έχτιζε το πολιτικοοικονομικό σύστημα που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

Επιπλέον, η αναξιοπιστία Σαμαρά και Βενιζέλου και η πάγια τακτική τους να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, προκαλεί έντονο προβληματισμό εις ότι αφορά το πραγματικό περιεχόμενο των επαφών τους με τον Αλβανό πρωθυπουργό, κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει καμία υποχώρηση και καμιά ανοχή απέναντι στις αλβανικές προκλήσεις.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών