Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

Bankingnews: O μεγάλος νικητής της πολιτικής κρίσης Στύλιου - Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης!


Bankingnews: O μεγάλος νικητής της πολιτικής κρίσης Στύλιου - Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης!

Άρθρο - ανάλυση για την πολιτική κόντρα μεταξύ Στύλιου και Κανέλλη από την ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η κυβέρνηση ενοχλήθηκε σφόδρα αποκλειστικά από το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο...
Μετά από χρόνια το σλόγκαν εκείνης ης εποχής θα είναι… θες να γίνω Κασιδιάρης; Πολλές ρήσεις ή παραβολές που χρησιμοποιεί ο θυμόσοφος λαός και μένουν στην ιστορία κάπως έτσι ξεκινάνε. Ένα γεγονός που συνταράσσει το πανελλήνιο αποθηκεύεται στο υποσυνείδητο και εξωτερικεύεται κάτω από ειδικές περιστάσεις. Έτσι έμειναν στην ιστορία φράσεις όπως χρωστάει της Μιχαλούς, αλλουνού παπά ευαγγέλιο, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα και δεκάδες άλλες.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο.....
προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει διασφαλίσει μια θέση στο πάνθεον αυτών που θα αφήσουν το στίγμα τους στην κοινωνία και την ιστορία. Ο Κασιδιάρης, δεν έκανε κάτι, είναι προφυλακισμένος στο όνομα του Κασιδιάρη όμως ξέσπασε πολιτική κρίση, που οδήγησε σε παραίτηση τον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του Στύλιου και της Κανέλλη του ΚΚΕ στην βουλή, η μια φράση έφερε την άλλη και ο Στύλιος ανέφερε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στην Κανέλλη… θες να γίνω Κασιδιάρης… όχι δεν θα γίνω. Μετά από αυτή την σκληρή κόντρα ξέσπασε θύελλα και παρά την συγνώμη του Στύλιου ο Σαμαράς ο Έλληνας πρωθυπουργός τον παραίτησε. Προφανώς και ο Στύλιος δεν χρησιμοποίησε την φράση θες να γίνω Κασιδιάρης… γνωρίζοντας την πολιτική κατάληξη της υπόθεσης.
Η Κανέλλη η βουλευτής του ΚΚΕ είναι επιθετική και ενεργητική στην βουλή και στις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά ενίοτε είναι  και προκλητικά υβριστής και αλαζόνας με την συμπεριφορά της και το λεξιλόγιο της. Αρπάχτηκε ο Στύλιος και κατέληξε στην φράση θέλεις να γίνω Κασιδιάρης;
Η κυβέρνηση ενοχλήθηκε σφόδρα αποκλειστικά από το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, ο απομονωμένος από τα μέσα ενημέρωσης βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής προκαλώντας αντανακλαστικά στους δεξιούς ψηφοφόρους της ΝΔ… που ενοχλούνται από το λεξιλόγιο και την επιχειρηματολογία αλλά και τον πολιτικό χώρο που εκφράζει η Κανέλλη το ΚΚΕ.
Για την ΝΔ, το όνομα Κασιδιάρης έπρεπε να εξαφανιστεί γιατί μέσω της αρνητικής διαφήμισης έφερε στο προσκήνιο την Χρυσή Αυγή και ξύπνησε περίεργα αντανακλαστικά στους δεξιούς – όσους έχουν απομείνει – της ΝΔ. Ο Στύλιος βγήκε χαμένος. Η Κανέλλη φαινομενικά νικητής, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παραίτηση ένα υφυπουργό αλλά ξύπνησε στην κοινωνία την παλαιά ιστορία της κόντρας που είχε με τον Κασιδιάρη.
Σίγουρα νικητής βγήκε ο Κασιδιάρης γιατί βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο και χαμένη η κυβέρνηση που απέδειξε με την συμπεριφορά της την πολιτικής της αμηχανία.
Υποσημείωση
Η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ είναι μαχητική αλλά ενίοτε υβριστής, που προκαλεί εντάσεις. Το λεξιλόγιο της ενίοτε προκλητικότατο. Να θυμηθούμε ορισμένες φράσεις της;  Το 2011 σε εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Antenna είχε πει… Γιώργο θες να πεις γ@μημένα…
Στην περιβόητη κόντρα της με τον Ηλία Κασιδιάρη πάλι σε εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Antenna είχε προκαλέσει τον Κασιδιάρη λέγοντας τον φασισταριό, πουστ@ριό και μετά έπεσαν τα χαστούκια. Δυστυχώς οι λέξεις αυτές έχουν λεχθεί και υπάρχουν καταγεγραμμένες και δεν αμφισβητούνται.
Η Κανέλλη λοιπόν είχε προκαλέσει στο παρελθόν πάρα πολύ αλλά σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογούνται, ούτε τα χαστούκια ούτε η φράση του βουλευτή και πλέον πρώην υφυπουργού Γ. Στύλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών