Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

Τα κατάφερε ο Σαμαράς... Τον συγχαίρουν οι ανθέλληνες κομμουνιστές!

mpogiopoulos_rizospastis

 Ε, λοιπόν, να που ο φον Αντωνάκης Σαμαράς (ο γερμανόδουλος) κατάφερε ότι προσπαθούν σ’ ολόκληρη τη ζωή τους να πετύχουν όλοι οι ψοφοδεξιοί πολιτικάντηδες, συνήθως χωρίς να το καταφέρνουν: να κερδίσει τα συγχαρητήρια των κομμουνιστών! Πρόκειται βεβαίως για… κατόρθωμα, καθώς οι κομμουνιστές είναι… φειδωλοί σε συχαρίκια προς ψοφοδεξιούς πολιτικάντηδες, για να μην παίρνουν… αέρα. Ιδού, λοιπόν, τα συγχαρητήρια του κομμουνιστή Μπογιόπουλου προς τον Σαμαρά, για την αποπομπή του υφυπουργού της συγκυβέρνησής του, που προσέβαλλε την Κανέλλα:  
«Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού στην χτεσινή αθλιότητα του τέως υφυπουργού Παιδείας ονόματι Στύλιου. Ο κ. Σαμαράς έπραξε το αυτονόητο. Και «παραίτησε» τον εν λόγω ο οποίος....
νωρίτερα είχε απευθύνει από βήματος Βουλής αυτό το πολύ «διαπαιδαγωγικό» (σσ: υφυπουργός Παιδείας ήταν γαρ…): «Θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη»… Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον κ. Σαμαρά για την αυτονόητη απόφασή του, και το λέμε ειλικρινά μιας και έχουμε φτάσει στο σημείο να ψάχνουμε ακόμα και το αυτονόητο…».
(ΥΓ) 1: Αντωνάκη, πρόσεξε να μη τα… χάσεις, γιατί είναι… συλλεκτικά. Βάλτα σε κορνίζα να τα βλέπουνε τα παιδιά σου και να… καμαρώνουν για τον πατέρα τους τον… ασίκη και… καραμπουζουκλή. Τον μόνο ψοφοδεξιό πρωθυπουργό που έχει αποσπάσει τα ειλικρινή συγχαρητήρια των μπολσεβίκων!
(ΥΓ) 2: Και τώρα μωρέ, πως θα κάνει το βοριδο-πλευρο-μπουμπουκαριό… αντικομμουνιστικό αγώνα, μπας και τσιμπήσουν τίποτα ψηφαλάκια της Χρυσής Αυγής (ούτε στον ύπνο τους!); Α ρε άσπλαχνε Μπογιόπουλε, τι τα ήθελες τα ειλικρινή συγχαρητήρια, τους έκανες μεγάλη… χαλάστρα!

2 σχόλια:

  1. Σημείωση προς τον ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα παιδιά, καθώς και τα εγγόνια του Σαμαρά θα βλέπουν τις συλλεκτικές κορνίζες και τα λοιπά ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Εκεί θα τα στείλουμε όλα μαζί και τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπογιόπουλος του έδωσε συγχαρητήρια, όχι ρε παιδιά... ο Κουτσούμπας! Μην κάνετε έτσι! Εχει ακόμη μεγάλο "δρόμο" να διανύσει ο φον-Αντωνάκης, μέχρι να πάρει και τα (επίσημα) συγχαρητήρια του Περισσού. Επόμενος σταθμός στην λαμπρή καριέρα του φον προς την καταξίωσή του μέσω.... Περισσού (-πέραν της τρόϊκας-), η διαταγή για ανάρτηση στα γραφεία της τοπικών επιτροπών της Νέας Δουλοκρατίας της φωτογραφίας του Βελουχιώτη μαζί με αυτές του Φλωράκη και του Τσε... Εμπρός, φον, στο "δρόμο" που χάραξε ο γνωστός εκ Κρήτης καταγόμενος βρυκόλακας, το 1989.... Κουτσούμπας και Φον, χέρι-χέρι, Το Ονειρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών