Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

Δολοφονική επίθεση κατά της εκπαίδευσης - Ποιος έστειλε τα τάγματα εφόδου;


Δολοφονική επίθεση κατά της εκπαίδευσης - Ποιος έστειλε τα τάγματα εφόδου;

Η 5η Νοεμβρίου 2014 είναι μια ημερομηνία που η εκπαίδευση τραυματίστηκε θανάσιμα. Τα αντεξιουσιαστικά τάγματα εφόδου επιτέθηκαν απρόκλητα και βάσει οργανωμένου δολοφονικού σχεδίου σε εκπαιδευτικούς, την ώρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια. Ο δήθεν στόχος τους ήταν οι υποψήφιοι του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών, αλλά στην πραγματικότητα στόχευαν στην ελεύθερη δημοκρατική έκφραση, στο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι και τελικά στην κατατρομοκράτηση κάθε ανεξάρτητης φωνής.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που....
όπλισαν το χέρι των δολοφόνων; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που με τις δηλώσεις τους προτρέπουν τους δολοφόνους τρομοκράτες κατά των εκπαιδευτικών; Ποιοι είναι αυτοί που ουσιαστικά έστειλαν τα τάγματα εφόδου εναντίον των δασκάλων στις χτεσινές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια;

Είναι ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος ετσιθελικά και πέρα από κάθε νομιμότητα, δήλωνε ότι θα απαγορεύσει τη συμμετοχή των Εθνικιστών στις εκλογές και «ας πάνε στα δικαστήρια». Δεν τόλμησε φυσικά να το κάνει, άλλα έδωσε το ηθικό δικαίωμα στους δολοφόνους να χτυπήσουν. Είστε ηθικός αυτουργός κε Λοβέρδο.

Είναι η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, με την απαράδεκτη ανακοίνωση της κατά των Εθνικιστών εκπαιδευτικών, όπου ουσιαστικά στρεφόταν κατά μελών της και μάλιστα καταδικάζοντας την ιδεολογική τους τοποθέτηση. Φαίνεται ότι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο δεν έχει πρόβλημα με τις ανθελληνικές διεθνιστικές απόψεις της «ανυπακοής», που πρεσβεύουν κάποιοι και οι μόνοι που πρέπει να μην υπάρχουν είναι οι Εθνικιστές. Είστε ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης κύριοι της ΔΟΕ.

Είναι ο καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος, κ. Γιώργος Τσιάκαλος, του οποίου οι δήθεν αντιρατσιστικές ευαισθησίες καλύπτουν μόνον αυτούς που έχουν παρόμοιες απόψεις με τον ίδιο, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδέες απ' αυτόν, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ «να μην ανεχτούμε το ναζιστικό θράσος στην εκπαίδευση ούτε στιγμή», και απαγορεύοντάς μας ουσιαστικά το ανθρώπινο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, αυτός ο μέγας αντιρατσιστής με τις ρατσιστικές ιδέες. Είστε ηθικός αυτουργός κύριε Τσιάκαλε.

Είναι ο γνωστός  επαγγελματίας συνδικαλιστής Ηλίας Σμήλιος ο οποίος όχι μόνο επιδοκίμασε (αυτός και οι όμοιοι του) τη δολοφονική επίθεση εναντίον δύο δασκάλων μέσα στο σχολείο από παρακρατικούς ομοϊδεάτες του, όχι μόνο πήγε να τους συμπαρασταθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου, όχι μόνο τους κάλεσε με κάθε τρόπο αλλά δήλωσε πως «δεν τελειώσαμε εδώ». Είσαι παραπάνω από ηθικός αυτουργός «κύριε» Σμήλιο.

Τέλος, είναι όλες οι παρατάξεις και όλοι οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών που από την πρώτη στιγμή δεν καταδίκασαν απερίφραστα και έντονα την εισβολή στο χώρο του σχολείου δεκατριών οπλισμένων παρακρατικών και την απρόκλητη επίθεσή τους εναντίον δύο εκπαιδευτικών που το μοναδικό τους έγκλημα ήταν να ασκήσουν το δικαίωμά τους να είναι υποψήφιοι στις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων, όπως ορίζει ο νόμος.

Σε όλους αυτούς έχουμε να πούμε πως το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών δηλώνει παρόν, σας αρέσει δεν σαν αρέσει. Απέναντι σε δολοφόνους και παρακρατικούς, σε ανθέλληνες και μνημονιακούς προδότες θα αγωνιστεί για τον επανελληνισμό της εκπαίδευσης. Ας καταλάβουν μια και καλή όλοι οι πολέμιοι μας ότι δε μας φοβίζουν.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών