Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Εισαγγελέας Μουζακιώτης αποκαλύπτει: "Οι Εγκληματικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έθαψαν το φάκελο "λίστα Λαγκάρντ" - "Δάνεια Κομμάτων" και ανάγκασαν τους Εισαγγελείς να σταμτήσουν την έρευνα..."

Γράφει ο Αινείας

Την Κυβέρνηση Σαμαρά, μέσω του "αριστερού" τότε Υπουργού Ρουπακιώτη, και το βαθύ σκληροπυρηνικό ΠΑΣΟΚ, με τον Μ. Παπαϊωάννου κατονομάζει με παρέμβασή του στο "Πρώτο Θέμα" ο Εισαγγελέας Μουζακίτης ως τους αυτουργούς που η υπόθεση της "Λίστας Λαγκάρντ" και των επαίσχυντων "Δανείων Κομμάτων" μπήκαν στο... αρχείο και δεν έχουν οδηγηθεί πουθενά.

Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας που ερευνούσε τότε την υπόθεση της "Λίστας Λαγκάρντ" και των αμαρτωλών δανείων των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" μαζί με τον συνάδελφό του Α. Πεπόνη, βρισκόταν υπό διαρκή απειλή πειθαρχικών διώξεων από τους...ανωτέρους τους!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όπως αναφέρει ότι μεσούσης της έρευνας θεσπίστηκε από την Κυβέρνηση Σαμαρά ο θεσμός του "Εισαγγελέα Θεμάτων Διαφθοράς" που μοναδικό στόχο είχε να.....
τους παρακάμψει και να τους πάρει το φάκελο που ερευνούσαν, όπερ και εγένετο.
Συμπληρωματικά των παραπάνω έρχεται να προστεθεί ότι το βαθύ - ΠΑΣΟΚ, μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης τότε Μ. Παπαϊωάννου δυσχέραινε τις προσπάθειες τους μέσω μη καταβολής των απαραίτητων υλικοτεχνικών υποδομών και εγγράφων και με τη διαρκή απειλή σχέδιο νόμου που θα καταπατούσε τις αρμοδιότητες τους.
 Όπως υποστηρίζει ο εισαγγελέας όλα αυτά έγιναν γιατί στο πόρισμά τους έκαναν λόγω για ύποπτες μεθοδεύσεις στην καταβολή των δανείων από τις Τράπεζες σε κόμματα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η ΝΔ στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, συγκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών - Λίστα Λαγκάρντ, όπως αναφέρει ο Εισαγγελέας.

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να "σιωπήσουν" οι εισαγγελείς και να κλείσει ο φάκελος "Δάνεια στα κόμματα του συνταγματικού τόξου" γιατί αποδεικνυόταν ότι τα έπαιρναν χωρίς καμιά εγγύηση - κοινώς σε βάρος του λαού καθώς θα φέσωσαν τις Τράπεζες που αργότερα θα... έσωζε ο Λαός, ως χρεοκοπημένες από τα..."κόκκινα δάνεια"!!!!

Επιπροσθέτως:
Το μοναδικό λοιπόν κόμμα που είναι πεντακάθαρο και χωρίς καμιά κηλίδα στα οικονομικά του είναι η Χρυσή Αυγή.

Το μοναδικό κόμμα που ζήτησε να πάνε ΦΥΛΑΚΗ άμεσα οι αυτουργοί των σκανδάλων με πόρισμά του ήταν η Χρυσή Αυγή:

Στις εκλογές θα ψηφίσετε τους κλέφτες και τους απατεώνες....που είναι έξω από τη φυλακή;!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών