Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

Ο Βαρδινογιάννης προσπαθεί να αναστήσει τον, πολιτικά, νεκρό Καμμένο λόγω.... Χρυσής Αυγής!

kammenos - xatzinikolaou
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς ξαναθυμήθηκε τώρα τον Καμμένο καθώς βλέπει ότι η ψοφοδεξιά του Σαμαρά, συρρικνώνεται, ο τηλεπρόεδρος... ψόφησε και οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί νέο κόμμα - φυλακή των "πατριωτών" απέτυχαν. Έτσι ο (κατα)Καμμένος είναι η ύστατη λύση υφαρπαγής ελάχιστων ψηφοφόρων, λίγο πριν το στήσιμο των καλπών. 

Τώρα βέβαια πώς θα δικαιολογήσει ο ψεκασμένος Πρόεδρος τη ωμή στήριξή του στον κομμουνιστή Τσίπρα, που προσφάτως έβγαλε και ανακοίνωση υπεράσπισης των... ΕΑΜοβούλγαρων ανθελλήνων, είναι κάτι άλλο. Αλλά το κοινό που θα βρίσκεται στο στούντιο θα έχει πιο σοβαρά ερωτήματα...(π.χ. Για την ΑΟΖ και τους "υδατάνθρακες" και τη.... φορολόγηση των off shore και των σκαφάτων)
 
Γράφει ο Αντίοχος

 Ενώ το κόμμα του προέδρου Πάνου του… καραβοκύρη, πνέει τα λοίσθια και οι βουλευτές που του έχουν απομείνει είναι έτοιμοι να λακίσουνε προς όλες τις κατευθύνσεις (και κυρίως προς το… μητρικό μαντρί της νουδούλας), οι ολιγάρχες επιχειρούν να τον κρατήσουν «ζωντανό»! Προφανώς, γιατί τους είναι απαραίτητος στα σχέδιά τους…
Έτσι, μετά απ’ όλες τις καραστημένες «δημοσκοπήσεις» της πλάκας, στις οποίες έχει κολλήσει η…
βελόνα για το πτώμα Καμμένου στο 3% (κι όχι στο 1-1,5%, που είναι η πραγματική του δύναμη), ο ολιγάρχης Βαρδινογιάννης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
Αύριο το βράδυ, λοιπόν, ο πολιτικά ξοφλημένος Καμμένος θα δώσει συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης» (σιγά τα ωα!) στον καθεστωτικό Χατζηνικολέτο, “στον ενικό” και στο (βαρδινογιάννειο…) Star και θα απαντήσει στο (στημένο) κοινό της εκπομπής!
Επειδή δε γνωρίζουμε πολύ καλά πως δουλεύει η μηχανή των ολιγαρχών, σίγουρα θα ακολουθήσουν ανάλογες συνεντεύξεις-αγιογραφίες και στα υπόλοιπα κανάλια. Κι όσοι ηλίθιοι ψηφοφόροι τσιμπήσουν, βοήθειά τους! Μπορεί να μην έχουν να φάνε, αλλά οι ολιγάρχες αυτού του τόπου θα τους… ευγνωμονούν. Λίγο το’ χετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών