Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

ΠΑΡΟΝ: "Τελειώνουν τον Σαμαρά....Έρχονται πρόωρες εκλογές"

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα περνά μια, όπως προβάλλετε από τα ΜΜΕ τουλάχιστον γιατί στην πραγματικότητα είναι ένα τεχνητό επικοινωνιακό παιχνίδι,  τεράστια κρίση τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, με μια κυβέρνηση καταρρέουσα και έναν λαό υποβασταζόμενο από την φυσική και οικονομική ανέχεια που του δημιούργησαν οι τοκογλύφοι σε απόλυτη σύμπνοια με το πολιτικό κατεστημένο.

Η κρίση που γεννά την οργή και την αγανάκτηση του λαού είναι η αιτία που οι επικυρίαρχοι οφείλουν για να συνεχίσουν να τυραννούν τον Ελληνικό λαό να δημιουργούν συνεχώς νέα... υβριδικά ανθελληνικά σκουπίδια που θα τους "κάνουν τη δουλειά".
Αυτό ακριβώς ήταν και για αυτούς ο Σαμαράς ο οποίος αφού......
έφθασε σε τέλμα το λαό μας ετοιμάζεται, έστω και παρά την θέληση του, να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή εν ριπή οφθαλμού και καταγέλαστος από τους ντόπιους και εξωτερικούς ολιγάρχες.

Και έτσι όπως αναφέρει το "ΠΑΡΟΝ", που είναι ίσως η εφημερίδα με την ισχυρότερη διείσδυση στα... παραπολιτικά τεκταινόμενα και με τεράστια εμπειρία πάνω στην διαχείριση κρίσεων, "τον Τελειώνουν τον Σαμαρά" οι τοκογλύφοι και τον καθιστούν ανακόλουθο στον ελληνικό λαό καθώς θα αμφισβητήσουν όλα τα μέτρα "ανακούφισης" που εξήγγειλε και θα τον αναγκάσουν να αποδεχθεί και νέο, χειρότερο ακόμη, Μνημόνιο καταδυνάστευσης του λαού.

Αυτή είναι η τύχη των προδοτών και των...υποτακτικών σε Σιωνιστές και Μασώνους. Αυτή είναι και η τύχη του αισχρού Σαμαρά. Να τον ρίξουν αυτοί που τον... έφεραν στην εξουσία!

Υ.Γ.
Όταν Αντωνάκη έλεγες στο Ιουδαϊκό Συνέδριο ότι "τους τελείωσες" τους Χρυσαυγίτες που να φανταζόσουν ότι σε λιγότερο από 1 χρόνο το ίδιο ακριβώς θα έκαναν σε εσένα οι..."φίλοι" σου που μέχρι προ εβδομάδος σου έδιναν συγχαρητήρια. Άλλα όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα τρελΑντώνη.

Υ.Γ.2
Αν διάβαζες λίγο από το 15ο κεφάλαιο των Πρωτοκόλλων των Σοφών θα διαπίστωνες και εσύ ποια θα ήταν η τύχη σου, όπως και όλων των υπολοίπων που θα ακολουθήσουν εσένα και θα είναι..."του Συνταγματικού τόξου".

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ήσαν ο λόγος που ουδείς άνθρωπος, ουδενί πλάσμα του Φωτός (Έλλην) και ουδενί ον θα εμπιστευόταν τη ζωή του στον Εβραίο, το πλάσμα του Σκότους. Οι Αποστάτες (προδότες) του Φωτός και της Ανθρωπότητας τιμωρούνται με ευθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών