Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

Η "τρόφιμη" του ΔΟΛ, Ακρίτα τόλμησε να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή και την..."στόλισαν" όλοι οι σχολιαστές!!!!

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ε. Ακρίτα, που έκανε καριέρα με την άκρως "δημοκρατική" συμπεριφορά της, όταν δίκην ιεροεξεταστή χλεύαζε και ειρωνευόταν άτομα που συμμετείχαν στα παιχνίδια που ήταν παρουσιάστρια, και στη συνέχεια περιόδευσε στο MEGA δείχνοντας δείγματα του..... πολιτισμού της, συγγράφοντας έργα που προήγαγαν ως κύριο αξιακό σύστημα το "αίμα, σπέρμα και... χρήμα", είχε το θράσος να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή.

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση του συναγωνιστή Χρήστου Παππά που ζητούσε να μάθει αν καταβαλλόταν στην αρθρογράφο των "ΝΕΩΝ" και κόρη του πρώην μεγαλόΠΑΣΟΚου Λουκή Ακρίτα, σύνταξη μετά το θάνατο του πατέρα της, αν και ενήλικη!

Σε ανάρτησή της στο Facebook απολογείται και αναφέρει ότι .....
το Υπουργείο Οικονομικών σταμάτησε τη σύνταξή της το 2010, λόγω οικονομικών κριτηρίων, και αποκαλύπτει ότι η σύνταξή της είχε κοπεί για πρώτη φορά από τη Χούντα!
Στη συνέχεια αραδιάζει μερικά ακατάληπτα για τη Χρυσή Αυγή και ακριβώς επειδή για την "ταμπακιέρα" δε λέει ούτε λέξη, εισπράττει τη χλεύη ΟΛΩΝ των αναγνωστών του "Πρώτου Θέματος" που ανάρτησε την είδηση που τη "στολίζουν" καταλλήλως...

Σας μεταφέρουμε μερικά:

Νομενκλατούρα της μεταπολίτευσης..Έχεις ακούσει αυτή τη λέξη, κυρία μου;07/11/201414:41

 Δουλεύουμε από τα 17 μας 10 ώρες την μέρα 07/11/201411:20
Πόσες άγαμες κόρες πληρώνει σαν ... ο Ελληνικός λαός... Και το παίζουν θιγμένες οι συγκεκριμένες δεσποινίδες. Άιντε ρεεεεεεεεεεεε.......... υποκρίτριες όλες!!!!!!!!!!!!

στην υγειά των κορόϊδων06/11/201423:18
αντί να καταπιεί την γλώσσα της. συνεχίζει να παριστάνει την "υπεράνω"χρημάτων. Οι πολιτικοί που χορηγούν τέτοιες συντάξεις έχουν βαρύτατες ευθύνες. 

Νικος06/11/201423:02
1. Η κ. Ακρίτα παραδέχεται ότι έπαιρνε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια τη σύνταξη και βρέθηκαν δύο (Η Χούντα και η Τρόϊκα) και την έκοψαν! 2. Δεν μας λέει για ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ την έπαιρνε. 3. Δεν μας λέει το συνολικό ποσό κι αν σκοπεύει να τα επιστρέψει. 

sms06/11/201421:44
Συνταξιουχος κυρατσα εις υγειαν των κοροιδων!!! Προσπαθει να βγει κι απο πανω. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ!!!!!!!! Οπως και ολες οι αγαμες θυγατερες ανω των 30 ετων!! Ειναι ευκολοτερο να μασουλανε τη συνταξη απο το να πανε να δουλεψουν!

gp06/11/201420:52
Μιλάνε κάποιοι που οι γονείς τους ήταν μέλη και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ του κόμματος που κατέστρεψε και υπερχρέωσε την Ελλάδα εισάγοντας ολοκληρωτικούς τρόπους στην άσκηση της εξουσίας.Επειδή κάποιοι ζήσαμε όλη αυτή την σκοτεινή και βρώμικη περίοδο της μοναρχίας ΠΑΣΟΚ θα προτείναμε σε κάποιους που εμπλέκονται άμεσα η έμμεσα με αυτήν να το βουλώνουν και να μην μιλάνε.

ανζ06/11/201423:06
Η Ακρίτα του ΔΟΛ και του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ δικαιούται δια να ομιλεί!!!!


Υ.Γ.
Η Ακρίτα φυσικά και συμπονεί τους Έλληνες που δεν έχουν να φάνε λόγω κρίσης, αλλά κατά το παρελθόν αποκαλούσε "σκατά" όσους έπαιρναν τρόφιμα από τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής. Τέτοια "συμπόνοια"!

 Υ.Γ.2
Κα. Ακρίτα για κοιτάχτε λίγο τη..."γαλλική" μυτούλα σας μήπως μεγαλώνει!



1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι αγαμη η κωλογρια αφου παντρευτηκε τον αρζογλου ,και τωρα τον κυριτση .Βρωμερο προιον σιχαμενη και γλιτσα ,οταν την βλεπω ανακατευωμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών