Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010

Εξαπτέρυγα με … αποδείξεις


Την Τετάρτη το βράδυ 30 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής ( έμμισθος) κ. Σαρατσιώτης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντάρας , επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη  προκειμένου να « επιμορφώσουν » στελέχη τους που αντιδρούσαν στην υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων του ΔΝΤ .Ο κ. Γεωργίου μεταξύ των άλλων είπε τότε: «Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται πως πράγματι το ΛΑΟΣ αποτελεί εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ  Όμως καλό θα είναι να θυμηθούμε τι « έπαιξε » πριν την ψήφιση των μέτρων για το ΔΝΤ από πλευράς ΛΑΟΣ .

Τρεις ημέρες πριν της ημέρας ψηφίσεως των μέτρων ο Γ. Καρατζαφέρης συγκαλεί το Εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ , προκειμένου να αποφασίσουν την στάση του κόμματος στην υπαγωγή στο ΔΝΤ .
Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 11 υπέρ ΟΧΙ και 2 υπέρ ΝΑΙ  . Το εκτελεστικό γραφείο είναι ανώτερο θεσμικό όργανο του κόμματος και οι αποφάσεις του είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.

Η σύγκλιση του εκτελεστικού γραφείου έγινε γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης είχε θορυβηθεί επειδή μεταξύ των βουλευτών του επικρατούσε η άποψη καταψηφίσεως των μέτρων  . Ήθελε λοιπόν μέσω μιας απόφασης από το Ε.Γ. να δεσμεύσει  τους  βουλευτές του  σε απόφαση υπέρ των μέτρων . Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ( τα περισσότερα μέλη του Ε.Γ. είναι διορισμένοι έμμισθοι του προέδρου )
Ύστερα από αυτή την απόφαση , συγκαλεί εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα για το ίδιο πάντα θέμα ( την ημέρα ψηφίσεως των μέτρων).

Η απόφαση τραγική για τον πρόεδρο : 9 ΟΧΙ και 6 ΝΑΙ  ( ο κ. Βελόπουλος αντέδρασε έντονα γιατί τρεις ημέρες πριν στο ALTER είχε διατυπώσει δημόσια θέση υπέρ του ΟΧΙ )

Για την ιστορία ΝΑΙ ψήφισαν , ο Πρόεδρος , ο κ.Γεωργιάδης , ο κ.Βορίδης , ο κ.Αιβαλιώτης , ο κ.Αποστολάτος  και ο κ. Πλεύρης.

Τότε άρχισαν οι εκβιασμοί υπερψηφίσεως των μέτρων και όλοι μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το « καλό της πατρίδος» ψήφισαν ΝΑΙ

Αυτή είναι η μικρή ιστορία ενός κατά τα άλλα πατριωτικού κόμματος , που τάχθηκε κατά των συμφερόντων της πατρίδος και των πολιτών της .

Σήμερα εισπράττουν , όπου πηγαίνουν την γενική κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.

πηγή