Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 03, 2011

Μιά κουβέντα για... πουτάνες!

Στη ζωή θα δούμε πολλές. Ίσως να γνωρίσουμε κάποιες από αυτές. Όμως, είναι αναπόφευκτο μερικές να τις πληρώσουμε πολύ ακριβά και... χωρίς καν να τις αγγίξουμε!!! Κάποιοι συμπατριώτες μας ήδη πλήρωσαν ακόμη και με τη ζωή τους αυτές τις πουτάνες, που ούτε ο νόμος μπορεί να τις αγγίξει...!
Σήμερα θα μιλήσουμε για πουτάνες. Όμως όχι για πουτάνες της σειράς, ούτε για πουτάνες που η ζωή τις ανάγκασε να βγουν στο πεζοδρόμιο για βιοποριστικούς λόγους.
Οι δικές μου πουτάνες είναι στο....

USA: Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας 2,2 ευρώ το κιλό!


Από www.adena.gr
Τυχαίο?
Δεν νομίζω. Μάλλον είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η τιμή.
Οι τενεκέδες των 3 λίτρων Extra Virgin Olive Oil Kalamatas , πλημμύρισαν τα Σουπερ Μάρκετ της Νέας Υόρκης προς 9,99 ΔΟΛΑΡΙΑ. Ητοι 6,66 ευρώ, δηλαδή 2,2 το λίτρο λιανική. Η ίδια εταιρία πουλούσε ακόμα φθηνότερο το 100% Pure Olive Oil Καλαμάτας.
Φυσικά οι Χαζο-Ελληνο-Αμερικάνοι δεν...

ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ και ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΕΡΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ...!!!

ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ... «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ –συν τοις άλλοις- και ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΟΥ «ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ, Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ...!!!
Η μεγάλη "πρεμούρα" και "φαγούρα" του Καρατζαφέρη να παραληφθούν εδώ και τώρα τα γερμένα Γερμανικά Υποβρύχια με επισκέψεις στον τότε ΥΠ.ΕΘ.Α. Βαγγέλη Μειμαράκη και με παροτρύνσεις (κατόπιν ερωτήσεων Πλευρη-Άδωνι), να παραληφθούν ακόμη και τα...βλήματα, πρίν ακόμη παραληφθεί το υποβρύχιο από το οποίον θα εκτοξευόντουσαν, έχει φανερές και σκοτεινές πλευρές.

Σας "χρώσταγε" 65 εκατ. � ο Ελληνικός λαός κα Κατσέλη και δεν το ήξερε; Παραιτηθείτε.

Ναι 65 ! εκατ. ¤ , πέταξαν, εξανεμίσθηκαν στο βωμό της μικροπολιτικής πολιτικής και του κομματικού  και πολιτικού  εναγκαλισμού της κας Κατσέλη,  με τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ.
 Ποιος πληρώνει τώρα  την απομείωση της αξίας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από τα 110 εκατ.(τίμημα που προσέφερε ξένος όμιλος το 2008 ) στα 45 εκατ. που αναμένεται(σύμφωνα με την εφημ.Πρώτο Θέμα) να πιάσει αν πωληθεί ;...   
 
==ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΥΡΙΑΚH 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥσελ..7  markopoulo@gmail.com
ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΙΕΣΗ Η ΑΓΟΡΑ

Φίλε Πυργιώτη που χειροκρόταγες μετά μανίας τον Αθεμπίγιο στην Αρχαία Ολυμπία…

…μήπως νιώθεις λίγο μακάκας; Όχι πολύ, λίγο… τόσο δα!

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Ελευθεροτυπίας μετά το δημοσίευμα που εμπλέκει τον Ασεμπίγιο στην θρυλούμενη ακύρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.
Η κυβέρνηση το διαψεύδει μετά βδελυγμίας σε διαφορετικά όμως επίπεδα.

Ισραηλινές προσπάθειες για να μην αναγνωριστεί το παλαιστινιακό κράτος ενώ προετοιμάζεται και το έδαφος για πολεμική σύρραξη με το ΙΡΑΝ

Δημοκρατικά πάντα, οι "ανθρωπιστές" Ισραηλινοί...και μην ξεχνάμε και τις ειδήσεις που κάνουν λόγο για ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη που διεξάγουν ασκήσεις, σε στρατιωτική βάση του Ιράκ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, γενικότερης επίθεσης κατά του Ιράν...
"Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα προσπαθήσει αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο και το Παρίσι να πείσει τους συνομιλητές του να μην αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος, που οι Παλαιστίνιοι θέλουν να ανακηρύξουν χωρίς προηγούμενη συμφωνία με το Ισραήλ.
Στις επαφές του ο Νετανιάχου θα επικαλεστεί....

Απίστευτος διάλογος μεταξύ βουλευτών: "Παλιομ.., καραγκιόζη, έλα έξω, έλα έξω ρε θα σε..."

Ποιός το είπε σε ποιόν και γιατί;
Διαβάστε το...

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΑΗ....

Πραγματικός διασυρμός στην τηλεθέαση (κλικ)  για την χθεσινή πρεμιέρα της εβδομαδιαίας εκπομπής που παρουσιάζει η Έλλη Στάη. Από τις 10 μέχρι τις 11.30 το βράδυ που διήρκησε η εκπομπή ο μέσος όρος της πανελλαδικής τηλεθέασης ήταν 2,6%!!! Στα νεανικά...

Φωτογραφία από την κηδεία του Μπιν Λαντεν υποσχέθηκαν Αμερικάνοι αξιωματούχοι

 Εμείς λέμε να την εντάξετε στη νέα ταινία που ετοιμάζεται από τους παραγωγούς του Χόλιγουντ...
Πιο πειστικό θα είναι..
Ο γερουσιαστής, Καρλ Λέβιν, δήλωσε:
"Νομίζω πως οι φωτογραφίες με τη σορό του Μπιν Λάντεν θα πρέπει να δημοσιευθούν, άμεσα, κάποια στιγμή, και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Ωστόσο, πρέπει, πρώτα να ηρεμήσουν τα πνεύματα από το θάνατό του."
Οπως, υποστήριξαν, σήμερα, Αμερικανοί αξιωματούχοι υπάρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο από το θάνατό του και από την κηδεία του, οι οποίες θα δημοσιευθούν, προσεχώς...

Ο Αλέξανδρος Κοντός ζητά από τον Πετσάλνικο να επισπεύσει τις διαδικασίες για να σταματήσει η 'λάσπη' προς το πρόσωπο του

Προς: τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο
Αθήνα 3 Μαΐου 2011

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Στην επί της αρχής συζήτηση στη Βουλή του Νομοσχεδίου του Υπ.
Δικαιοσύνης που τροποποιεί το νόμο περί ευθύνης υπουργών, τέθηκε
από εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως της
Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού το θέμα της
αίτησης, που από την 20η Ιανουαρίου 2011 σας έχω υποβάλλει, με την
οποία ζήτησα από την Ελληνική Βουλή την ενεργοποίηση του άρθρου
86, παρ.5 του Συντάγματος για την σύσταση Ειδικής Επιτροπής, από
ανώτατους δικαστικούς, προκειμένου να...

Σαν σήμερα γεννιέται ο Νικολό Μακιαβέλι

 «Τα θεμέλια όλων των κρατών, τόσο των νέων, όσο και των παλιών, είναι οι καλοί νόμοι και οι στρατοί, και καθώς δεν μπορεί να υπάρχει καλή νομοθεσία όταν το κράτος δεν είναι γερά εξοπλισμένο, έτσι και όταν το κράτος δεν έχει απόλυτη ασφάλεια δεν έχει καλή νομοθεσία.»

Πολλοί τον θεωρούν ως τον πατέρα της σύγχρονης πολιτικής επιστήμης, άλλοι τον έχουν χαρακτηρίσει ως ένα κυνικό κτήνος, ταυτίζοντας το όνομά του με τη διαφθορά και τον αυταρχισμό.
Ο Νικολό ντι Μπερνάρντο ντι Μακιαβέλι, γεννήθηκε στη Φλωρεντία στις 3 Μαΐου του 1469. Την εποχή εκείνη, η Ιταλία ήταν διαιρεμένη σε ανταγωνιζόμενες πόλεις-κράτη –μεταξύ των οποίων και η Ρώμη υπό τον Πάπα– και αντιμετώπιζε τις συνεχείς επεμβάσεις των ισχυρότερων της Ευρώπης. Από μικρός ο Μακιαβέλι ένιωσε μια έντονη έλξη για την πολιτική και παρακολουθούσε από κοντά τον μεταρρυθμιστή και δικτάτορα της Φλωρεντίας Τζιρόλαμο Σαβοναρόλα. Όταν το 1498....

Οι Αυστριακοί επιθυμούν ειδική σχέση με την Τουρκία και όχι ένταξή της στην Ε.Ε.

 Τα χαϊβάνια... Πήγαινε ρε ΓΑΠ να τους κάνεις μια ομιλία για τα κέρδη από μια ένταξη της Τουρκίας και πόσο φιλικοί γείτονες είναι
"Η Αυστρία θα προτιμούσε να υπάρξει μια ειδική σύμπραξη ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία αντί της πλήρους ένταξης της Άγκυρας στην ΕΕ, δήλωσε ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Μίχαελ Σπιντελέγκερ.
Σε συνέντευξή του στο αυστριακό ραδιόφωνο που μεταδόθηκε σήμερα,

Αναρχικοί και αριστεροπρεζάκηδες προστάτευσαν τους λαθρομετανάστες έξω από την ΑΣΟΕΕ...

 Όταν η Αστυνομία βρέθηκε εκεί για να διώξει τους λαθρομετανάστες, παρ-εμπόρους
Ένταση δημιουργήθηκε στις 10:30 το πρωί στην οδό Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕ, όταν συνεργεία της αστυνομίας και του δήμου πήγαν στο σημείο προκειμένου να κάνουν ελέγχους για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

Μια ομάδα νεαρών που ήταν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο βγήκε και κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών,(γνωστοί άγνωστοι θα είναι μάλλον...) αλλά στο σημείο έσπευσαν κι άλλες δυνάμεις και τελικώς δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο.
Πάρτε μια ιδεά για το τι γίνεται καθημερινά έξω από την ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ)

Η υφυπουργός του 1,8%, παραδίδει μαθήματα αποφασιστικότητας

Διαβάζουμε με προσοχή τις δηλώσεις τις κα. Χριστοφιλοπούλου - Κάλερ, Υφυπουργού Παιδείας...
"Όποιος είναι κουρασμένος μπορεί να πάει να ξεκουραστεί. Εδώ δεν υπάρχει θέμα κουρασμένου και ξεκούραστου, εδώ πρέπει όλοι να δουλεύουμε το ίδιο, γρήγορα, αποφασιστικά.... γιατί εμένα μου έχουν πει και πολίτες «κάντε γρήγορα"

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα Διαύγεια όπου και αναρτώνται οι αποφάσεις του κάθε Υπουργείου, το δικό της έχει υπογράψει 4.883...
Πόσες λέτε να φέρουν την υπογραφή της κα. Χριστοφιλοπούλου - Κάλλερ;

Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων στα Υπουργεία...

Δείτε τους...

Αρχίσαμε τις π@π@ριές με το θάνατο του Μπιν Λάντεν. Θαύμα του 'αγιοποιημένου' Ιωάννη Παύλου Β΄ ο θάνατός του, λέει ο Πρόεδρος του Περού

 Του Ομπάμα ήταν Πρόεδρε... Να τον αγιοποιήσουμε και αυτόν.. Έχει και νόμπελ!
Ο πρόεδρος του Περού, Άλαν Γκαρσία, τη Δευτέρα, εξέφρασε την ανακούφισή του για το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη ως το πρώτο θαύμα του προηγούμενου πάπα Ιωάννη Παύλου του 2ου.
«Το πρώτο του θαύμα ήταν που...

Τα κόκκινα αυγά ταξιδεύουν γρηγορότερα...

Εδώ και πολλές μέρες υπάρχει μια πολεμική εναντίον των Blogs και όσων γράφουν την άποψή τους σε αυτά…..
Η βασική επιχειρηματολογία τους στηρίζεται στην ανωνυμία του κάθε αρθρογράφου καθώς και του κάθε Bloger ίσως και του κάθε απλού σχολιαστή…..
Υπάρχει όμως μία λεπτή κόκκινη γραμμή που...

Ταίνια στο Χόλιγουντ ο Μπιν Λάντεν

 Όχι που θα έχανε τέτοια ευκαιρία το Χόλιγουντ...

H βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου προετοιμάζει μία νέα ταινία που θα τιτλοφορείται «Kill Bin Laden» («Σκοτώστε τον μπιν Λάντεν») και θα αναφέρεται στη ζωή του ηγέτη της αλ Κάιντα που σκοτώθηκε την Κυριακή από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα με ειδήσεις από τη βιομηχανία του κινηματογράφου Deadline.com.
Η Μπίγκελοου,

Καλό ταξίδι Θανάση Βέγγο...

Codex Alimentarious: Ο σχεδιασμένος εκφυλισμός του ανθρώπινου είδους


  • Η εφιαλτική πραγματικότητα πίσω από το παγκόσμιο εμπόριο
  • Ν. Κατσαρός: Η εφαρμογή του θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή»
Θα μας μεταλλάξουν, θα μας ελέγξουν ή μήπως θα μας εξοντώσουν; Να γίνουμε κατσαρίδες δεν θέλουμε, να μας ελέγξουν ούτε να το διανοηθούμε, αλλά να μας εξοντώσουν ούτε να το διανοηθούν, γιατί δεν θα προλάβουν.

Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο,

Το FBI έκλεισε την υπόθεση του "μακαρίτη" Μπιν Λάντεν


Πάμε για άλλα τώρα...
 
Ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης στον κόσμο είναι πλέον νεκρός και το FBI άλλαξε αμέσως τον σχετικό κατάλογο.

Το FBI η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία άλλαξε αμέσως σήμερα, μετά την αναγγελία του θανάτου του Οσάμα Μπιν Λάντεν, τον κατάλογο με "τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες στον κόσμο" όπου ο νεκρός ηγέτης της Αλ Κάιντα κατείχε την πρώτη θέση.

Στην ιστοσελίδα του FBI η φωτογραφία του Μπιν Λάντεν φέρει πλέον μια κόκκινη ταινία επάνω της που αναγράφει "αποθανών" ή μακαρίτης.

Η αμοιβή των...

Ποια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ φέτα πουλάει καλύτερα στην Αμερική?


Η κατανάλωση εκατοντάδων χιλιάδων τόνων φέτας από τους Αμερικάνους , ανάγκασε τους παραγωγούς και "διακινητές" να προσφέρουν (όπως και με τα "Παρθένα" Ελαιόλαδα) πολλές επιλογές στους καταναλωτές.
Εγώ και εσείς ξέρουμε ότι το αποκλειστικά Ελληνικό αυτό Π.Ο.Π. προϊόν πρέπει να φέρει και την ανάλογη Ελληνική Ονομασία (Προστατευόμενη) Προέλευσης.
Όμως οι...