Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015

Κασιδιάρης: Η επικοινωνιακή καταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε, το μνημόνιο συνεχίζεται

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακμαίος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα.

Δείτε την εκπομπή...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!


Τις προηγούμενες ημέρες, αναφερθήκαμε στην απαρχή της κόκκινης τρομοκρατίας κατά των ενστόλων – με πρώτα θύματά της τους αστυνομικούς. Φαίνεται, όμως, πως οι συριζαίοι είναι πολύ… ανυπόμονοι κι άρχισαν τις γελοίες «καταγγελίες» και κατά στρατιωτικών. Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος, αναρτήθηκε κείμενο-καταγγελία με τίτλο: «Ο Ελληνικός Στρατός και η Αγιά Σοφιά»: καταγγελία νεοσυλλέκτων από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου».
Ιδού το κάρφωμα:

«“Στο τρούλο στην...

Με τις ευλογίες του Κράτους της Αριστεράς το ΠΑΡΑ-Κράτους ασχημονεί κατά των Αστυνομικών... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ –ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ- ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

Σε ανάρτησή μας σχετικά με την πορεία που πραγματοποίησαν αναρχοκομμουνιστές ΜΕΣΑ (!!!) στις αστυνομικές σχολές της Αμυγδαλέζας και τα βρωμερά συνθήματα που έγραψαν ανενόχλητοι, γράψαμε να μη δίνετε βάση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι οι αναρχοκομμουνιστές «έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό» κ.τ.λ., αναφέροντας πως μπουκάρισαν μέσα ανενόχλητοι, γιατί η αστυνομική φρουρά της εισόδου είχε «αποσυρθεί» στα… ενδότερα.
Ωστόσο, οι ίδιοι οι αναρχοκομμουνιστές (της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό») διαψεύδουν με ανακοίνωσή τους όλες τις.....

Και ο Μίκης Θεοδωράκης στη "γραμμή" Γλέζου και κατά του Τσίπρα για το νέο Μνημόνιο: "Το νέο Μνημόνιο είναι υποδούλωση στους δανειστές"

Τελειωμό δεν έχουν οι βολές κατά του Τσίπρα από πρώην και νυν συντρόφους για τη συμφωνία - Νέο Μνημόνιο στο Eurogroup της Παρασκευής.
Μετά το "τοτέμ" της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, που ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκάλεσε ψεύτη τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη και κάλεσε σε ανατροπή τους, σειρά παίρνει το έτερο "καλλιτεχνικό τοτέμ της αριστεράς, Μίκης Θεοδωράκης που συντάσσεται με τον Γλέζο και ζητά την αποκαθήλωση του Τσίπρα αν πει "nien" στο νέο Μνημόνιο.

Ο Θεοδωράκης απευθύνεται σε πρώτο πληθυντικό στον Τσίπρα και του ζητά επιτακτικά να πει "ΟΧΙ" στη νέα υποδούλωση, με έμμεση μομφή κατά της "αριστεράς" του ΣΥΡΙΖΑ που σύρθηκε στην υποδούλωση.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του:

Διάβασα σήμερα (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου) το άρθρο του Δελαστίκ με τίτλο «Τους έλιωσαν οι Γερμανοί!» (ιστοσελίδα «ΠΡΙΝ», 21.2.2015), που επιβεβαιώνει τις ....

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ... Τον χλευάζει μέχρι και το λαομίσητο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου..

Αφού πρώτα έπεσε στη χλεύη του ξακουστού «Μπουμπούκου» -που προσφέρθηκε για κοινοβουλευτικός… εισηγητής της συγκυβέρνησης στο νέο Μνημόνιο- η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έπεσε και στη χλεύη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, μετά τον διορισμό του πρώην αρχιπασόκου συνδικαλιστή Τσουκαλά, ως γενικού γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η κλεφτο-πασοκαρία εξέδωσε την παρακάτω χλευαστική ανακοίνωση:

«H κυβέρνηση αυτοτρολάρεται! Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο εργατοπατέρας και αρχισυνδικαλιστής, που αποδοκιμάστηκε ως υποψήφιος βουλευτής παρότι ήταν.....

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το "Πρώτα οι Λαθρομετανάστες... Στα "τέτοια" μας οι Έλληνες.."... Νέες εκπληκτικές δηλώσεις από τον υπουργό Προ-Πο για τους λαθρομετανάστες: “Θα τους δώσουμε και δουλειά”!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεπής μαρξιστής - άρα και ανθέλληνας - ο νέος Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. συνεχίζει το έργο των έτερων προκατόχων του με μεγαλύτερο ζήλο και εμμονή. Οι Έλληνες που θα βλέπουν οσονούπω τη μόνη "σεισάχθεια" να είναι το χάρισμα γεωργικών εκτάσεων και δουλειών σε λαθρομετανάστες ας έχουν στο νου τους ότι στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να ψηφίσουν αυτούς που με στόμφο και αυταπάρνηση ζητούν και κάνουν πράξη το "ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Όταν η "τρικυμία εν κρανίω" συνδυάζεται με εμμονές και ιδεοληψίες τότε παράγονται... εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο λόγος για τον υπ. Προ-Πο Γ. Πανούση ο οποίος αναλώνει τις περισσότερες ώρες του υπουργικού του «έργου» στη φροντίδα και κοινωνική αποκατάσταση όχι των Ελλήνων (βέβαια) αλλά των λαθρομεταναστών.
Από υπουργός υπεύθυνος για τη δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων έχει μετεξελιχθεί σε φορέα προσφοράς υπηρεσιών «κοινωνικού λειτουργού» για ανθρώπους οι οποίοι δε θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη Ελλάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να....

Αριστερός δημοσιογράφος Δελαστίκ αποκαλύπτει για το νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ: "Τους έλιωσαν οι Γερμανοί... Έπεσαν γονατιστοί και παρακάλγαν Τσίπρας και Βαρουφάκης"

Ο γνωστός αριστερός - υποψήφιος στις εκλογές με τον ΑΝΤΑΡ-CIA - δημοσιογράφος του Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ), Γιώργος Δελαστίκ με άρθρο στην εφημερίδα "ΠΡΙΝ" δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας των Ευρωπαίων έναντι της ελληνικής Κυβέρνησης και της συνέχισης του καταστρεπτικού μνημονίου με εξίσου εθνοκτόνα μέτρα για το λαό μας.

Ο τίτλος του άρθρο του - "Τους έλιωσαν οι Γερμανοί" - είναι ενδεικτικός άλλωστε για το τι περιέχει η συμφωνία - Νέο Μνημόνιο και τις δεσμεύσεις της Ελλάδος έναντι των τυχοδιωκτών των Βρυξελλών.

Διαβάστε το άρθρο που αναφέρει για ποιούς λόγους ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δε διασύρθηκαν απλά αλλά έπεσαν γονατιστοί και στη συνέχεια στα τέσσερα μπροστά στους δανειστές, εκλιπαρώντας για νέο Μνημόνιο...

Υπόδουλοι στο Δ΄ Ράιχ θα παραμείνουν οι Έλληνες και με την κυβέρνηση Τσίπρα – και μάλιστα χωρίς να πάρουν ούτε καν ανάσα ανακούφισης στο αστικό πλαίσιο που εκπροσωπούσαν οι προεκλογικές υποσχέσεις του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το συμπέρασμα της παράδοσης άνευ όρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην ευρωομάδα τη νύχτα της Παρασκευής. Μέχρι και να....

Η πρωτομνημονιακή Λούκα Κατσέλη, το Ινστιτούτο Λεβί και ο Σόρος

Γράφει ο Αντίοχος

Εγκρίθηκε –όπως ήταν αναμενόμενο- από το SSM του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας  που έχει αναλάβει την εποπτεία των συστημικών τραπεζών, ο διορισμός της Λούκας Κατσέλη Προεδρία του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας.

Και βέβαια, την «αξιοποίηση» της Κατσέλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε κάποιο κυβερνητικό πόστο, την είχαμε προβλέψει πριν από δύο (2) ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ (και δέκα μέρες). Διαβάστε τι γράφαμε στις 12/02/2013:...

Η πρώτη ερώτηση του Ποταμιού στη βουλή αφορά έργο του Μπόμπολα!


Η αλήθεια είναι ότι στο Ποτάμι δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα.

Η πρώτη ερώτηση που κατέθεσε το Ποτάμι στη νέα Βουλή αφορά έργο του Μπόμπολα.Έτσι η Κατερίνα Μάρκου και ο Γιώργος Αμυράς κατέθεσαν ερώτηση για την προβληματική λειτουργία του ΧΥΤΑ...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!


Προ ημερών, ανακοινώσαμε την έναρξη της κόκκινης τρομοκρατίας κατά των ενστόλων, που θα έχει ως πρώτα της θύματα τους αστυνομικούς (μια καταγέλαστη «καταγγελία» συριζαίας δικηγόρου, ότι αστυνομικοί του Αλλοδαπών… βασανίζουν «μετανάστες», εν συνεχεία απειλητική ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και τέλος διεξαγωγή «κατεπείγουσας» ΕΔΕ από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ)… Και που έρχεται ως συμπλήρωμα των διώξεων της αλήστου μνήμης εποχής Δένδια!

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα κόκκινης τρομοκρατίας, φαίνεται πως εντάσσονται και τα διαδικτυακά καρφώματα, των συντρόφων της… επαγρύπνησης. Έτσι, σε γνωστή ιστοσελίδα «αστυνομικού ενδιαφέροντος», την οποία διαχειρίζεται φανατικός ακροαριστερός αστυνομικός συντάκτης μεγάλου (όχι mega-λου…) καναλιού, βρίσκεται σε δημόσια θέα το παρακάτω διαδικτυακό κάρφωμα (το οποίο –όπως ήταν φυσικό κι επόμενο- προκάλεσε την άμεση παρέμβαση των κομισαρίων του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ…):

«Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για βράβευση αστυνομικού από χρυσαυγίτη βουλευτή
Αναγνώστης του bloko.gr, κι αυτός με γνήσιο email, μας έστειλε την φωτογραφία, από την οποία έχουμε αποκρύψει τα πρόσωπα με την ακόλουθη επισήμανση: » ελληνας αστυνομικος της Α.Δ….. βραβευεται απο χρυσαυγιτη βουλευτη,,,!! Μια εικονα χιλιες λεξεις!τυχαιο δεν νομιζω…»

Την φωτογραφία την κοινοποιήσαμε στο γραφείο Τύπου του αρχηγείου της Αστυνομίας και όπως μας επισημάνθηκε, «η φωτογραφία στάλθηκε στη διεύθυνση Προσωπικού για να διενεργηθεί έρευνα...

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Στυγερή δολοφονία αρχιφύλακα με καλάσνικοφ

Νέα εν ψυχρώ δολοφονία με άρωμα τρομοκρατίας: Νεκρός 47 αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Ανατριχίλα προκαλεί η εν ψυχρώ εκτέλεση του 47χρονου αρχιφύλακα στην Στυλίδα. Τον δολοφόνησαν πυροβολώντας κατά ριπάς σε όλες τις πλευρές του αυτοκινήτου του. Τον βρήκε νεκρό σε μία λίμνη αίματος η μητέρα του, που άκουσε τον καταιγισμό πυροβολισμών
Μία στυγνή εκτέλεση εκτυλίχθητε στην Στυλίδα, με τον 47χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού να είναι το θύμα και τους δολοφόνους του να παραμένουν άφαντοι. Οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, Μάκη Γκαλιμάνη, πατέρα δύο παιδιών, δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί από τις αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί βρήκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και....

Ο Γιώργος Πετρόχειλος απαντά στη λασπολάγνα μόρφωση

Επιστολή στην εφημερίδα "Εμπρός"

Κάποιο βράδυ του Φεβρουαρίου είδα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Παπαδόπουλου στο kontra channel, κάτι που μ’ έκανε ν’ ανατριχιάσω! Ήταν καλεσμένος ο καθηγητής κος Γιανναράς, ο οποίος, όπως πάντα σχεδόν απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου με τρόπο περισπούδαστο και με φράσεις φιλοσοφημένες, δανεισμένες από τους μέγιστους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, Πλάτωνα - Αριστοτέλη - Σωκράτη - Θουκυδίδη και άλλους επιφανείς. Όσο έβαζε στο στόμα του αυτές τις φράσεις ήταν μια χαρά.

Μόλις όμως στο τέλος της εκπομπής απαντώντας στην ελεεινή και προβοκατόρικη ερώτηση του αντιαισθητικού (σε μένα) δημοσιογράφου εναντίον της Χρυσής Αυγής περί ναζισμού, φασισμού, χιτλερικών συμβόλων (τις συνηθισμένες αηδίες των εγκάθετων δηλαδή) και διερωτώμενου πώς η Χρυσή Αυγή πήρε τέτοια ποσοστά και έγινε τρίτο κόμμα ο (εξαίρετος) κος Γιανναράς. Ακούστε φίλοι και φίλες Εθνικιστές και Εθνικίστριες, ΕΣΕΙΣ που λατρεύετε την Ελλάδα περισσότερο κι από τη ζωή σας, τι απάντησε:...