Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΑΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ....!!!

Οικογενειακό δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κανδήλα της Πρέβεζας. Ένας κτηνοτρόφος χαροπαλεύει αφού δέχθηκε πυρά από αλλοδαπό, ενώ ο γιος του νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, καθώς ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα του!

Όλα άρχισαν όταν ο κτηνοτρόφος είχε διαμάχη στη στάνη του με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι.....

Συνέτριψαν για άλλη μια φορά οι Έλληνες Εθνικιστές στην Κομοτηνή τους αναρχοαριστερούς και εγκαινίασαν ακόμη ένα "κάστρο"

Όπως και στην περίπτωση της Καλαμάτας (ΕΔΩ) οι Έλληνες Εθνικιστές σήμερα δέχθηκαν επίθεση από αναρχοαριστερούς στην Κομοτηνή, με πέτρες - ξύλα και μπουκάλια.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν ακόμη μια φορά αναμενόμενο.

Οι αναρχοαριστεροί, που βρίσκονταν υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας!!!!!, με το που αντίκρυσαν την ομάδα περιφρούρησης του Κινήματος να κατέρχεται προς το μέρος τους, παράτησαν ότι είχαν και δεν είχαν και...το έβαλαν στα πόδια!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥ΅ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Κομοτηνή που τυγχάνει να έχουμε προσωπικές σχέσεις με συναγωνιστές γνωρίζουμε ότι το παρα-κράτος είναι αρκετά ισχυρό, και στην πλειοψηφία του αποτελείται από φοιτητές  της νομικής σχολής και δασκάλους...)

Ας δούμε τι γράφει για το θέμα η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Έφυγαν σαν λαγοί με την κάλυψη της αστυνομίας

Δεν είμαστε καθόλου καλά....25.000 ευρώ αποζημίωση στον Σημίτη για τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν ζητήσει κάτι ανάλογο και η Χρυσή Αυγή τα λεφτά που θα πάρει το Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι ίσο με τον προϋπολογισμό του 2013

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Real news ο πρώην πρωθυπουργός διεκδικησε και πηρε την περασμενη εβδομαδα από το Υπουργειο Οικονομικων25.000 ευρώ ως θυμα τρομοκρατικης ενεργειας.
Οι ισχυρισμοί του Κώστα Σημίτη βασίστηκαν στο......

"Απελευθερώθηκε" και η Ξάνθη σήμερα..Εκατοντάδες εθνικιστές στα εγκαίνια της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής!

Ακολουθεί και βίντεο...

Ο Χρήστος Παππάς στον "ελαφροδεξιό" Τράγκα..

Δείτε το βίντεο:

ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Άρτα. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν εντόπισαν έναν ύποπτο αλλοδαπό να περιφέρεται στις Κεραμάτες Άρτας με ένα σακίδιο στην πλάτη, θέλησαν να τον υποβάλλουν σε έλεγχο. Ο νεαρός άρχισε να τους σπρώχνει και να τους γρονθοκοπεί και είδαν κι έπαθαν ώσπου να του βάλουν χειροπέδες!

Όταν ακινητοποιήθηκε ο 22χρονος Αλβανός, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σακίδιό του και.....

Ανέλαβαν την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αριστεροαναρχικοί..

Η προκήρυξή τους όπως ήταν φυσικό ανέβηκε στην, επιχορηγούμενη από τον Soros, "γιάφκα" τους στο διαδίκτυο από όπου και την αναδημοσιεύουμε....

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο - Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδοία (FAI) αναλαμβάνει την....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη ΝΕΤ..."Όταν θα έχουμε τη δύναμη...."

Πάρα πολύ καλή παρουσία του εκπροσώπου τύπου του Εθνικιστικού Κόμματος στο κρατικό κανάλι, 4 μήνες!!! μετά την τελευταία του παρουσία στη συγκεκριμένη εκπομπή...


Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Παππά στο ethnikismos.net


Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Παππά στο ethnikismos.net

Με αφορμή το χθεσινό κωμικοτραγικό περιστατικό στη βουλή, με υπουργό της μνημονιακής συγκυβέρνησης που… κατέρρευσε ευρισκόμενος εις τας αγκάλας του… Μορφέως, πήραμε σήμερα μια συνέντευξη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά, που την ώρα της… κατάρρευσης βρισκόταν στο βήμα και παρατήρησε εύστοχα στον… αγουροξυπνημένο υπουργό πως «η κυβέρνησή σας καταρρέει μάλλον». Φυσικά, η συνέντευξη καλύπτει θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Ιδού τι μας είπε ο κ. Παππάς:
κ. Παππά, τι έγινε χθές στη βουλή, η καρέκλα του υπουργού έσπασε ή τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε;

Αφού έδιωξε τον Έλληνα... Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης ο νέος καφετζής του Καρατζαφέρη...!!!

Νέα ξεφτίλα για τον υπέρβαρο Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καρατζαφέρη: Όπως μάθαμε πρίν από λίγο από άνθρωπό μας που δουλεύει στο «ΑΡΤ» (πρώην "Τηλεάστυ") ο καφετζής που εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε απόγευμα στις 4.15 μ.μ. να σερβίρει... καφέ στον Καρατζαφέρη και στους καλεσμένους του στο στούντιο του «ΑΡΤ» είναι Αιγύπτιος Λαθρομετανάστης, Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα!..

 Μέχρι πρότινος,

Η αντίδραση ενός σιωνιστή μασώνου στις αποκαλύψεις δημοσιογράφου...

Δείτε το βίντεο...

180.000.000€ σε ΜΚΟ-πολιτιστικούς φορείς

Σαν τα μαρουλόφυλλα σκορπούσε τα εκατομμύρια ευρώ του Κρατικού Προϋπολογισμού σε ΜΚΟ και πολιτιστικούς φορείς ο Παύλος Γερουλάνος από τη θέση του υπουργού Πολιτισμού. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο σε δύο χρόνια (2010 και 2011) ο Γερουλάνος έδωσε σε επιχορηγήσεις 180.000.000 ευρώ!
 Αίσθηση και μεγάλο προβληματισμό ωστόσο αποτελεί και η....

Οι ομιλίες των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής