Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

Πληρώνει (με τα λεφτά μας) τα πάρτυ της ΚΝΕ ο Καμίνης


Πληρώνει (με τα λεφτά μας) τα πάρτυ της ΚΝΕ ο Καμίνης

Εκδήλωση για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» (εφημερίδας της νεολαίας που ίδρυσε ο σιωνιστής Ζακ Βεντούρα, δηλαδή της ΚΝΕ) ανακοίνωσε ότι διοργανώνει το κόμμα (ένα ειν’ το κόμμα…) των… βαρόνων του Περισσού: «Το Σάββατο, 12 Γενάρη, κυκλοφορεί το 1.000ό φύλλο του «Οδηγητή» του οργάνου του ΚΣ της ΚΝΕ. Η ΚΝΕ θα «υποδεχτεί» την κυκλοφορία του με μεγάλη πανεξόρμηση και πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα θα......

Σύσσωμος ο αντεθνικός συρφετός του Κουβέλη (Ρεπούση, Γιαννακάκη κτλ) πήγαν να υποβάλλουν τα σέβη τους στους τουρκοπράκτορες της Θράκης

Πρωί -πρωί με την δροσούλα κίνησαν οι εκπρόσωποι με επικεφαλής τον γνωστό Ιλχάν Αχμέτ να ευχαριστήσουν τον Μπαρμπα- Φώτη και τη γνωστή Τουρκολόγο και άλλα σχετικά .... Ρεμβούση ; Ρεπούση; το ψάχνουμε ακόμη απο Πελοπόννησο μεριά κυρά μου !

Μετέφεραν λέει τη ομόφωνη απόφαση των Ν.Ο Ξάνθης και Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ βεβαίως για την απόρριψη της τροπολογίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας να......

Λάβρος ο Χρήστος Παππάς για τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες. "Προδότες θα πάτε όλοι φυλακή.."

Δείτε το βίντεο....

2013: Αναρχικοί καταλαμβάνουν την ΕΡΤ3: Καμιά σύλληψη....2006: Εθνικιστές και πατριώτες καταλαμβάνουν την ΕΡΤ3..Αποτέλεσμα: 48 συλλήψεις

Οι δύο όψεις του καθεστώτος και ποιούς πραγματικά φοβάται...

Κατά τη χθεσινή ημέρα ομάδα αναρχικών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ3 στην οδό Αγγελάκη. Τα άτομα κατέλαβαν τον σταθμό με σκοπό να διαβάσουν ανακοίνωση στον ραδιοφωνικό αέρα του κρατικού ραδιοφώνου.

Περίπου δέκα... άτομα μπήκαν μέσα στο σταθμό ενώ περίπου τριάντα παρέμειναν απ’ έξω. Τα δέκα άτομα που μπήκαν στο σταθμό ζήτησαν να βγουν στον ραδιοφωνικό αέρα και να διαβάσουν κείμενο. Το αίτημα τους έγινε δεκτό. Αφού διάβασαν το κείμενό τους για περίπου 3 λεπτά στη συνέχεια αποχώρησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναρχικοί κινήθηκαν προς την Πολυτεχνική Σχολή.


Τον Ιούνιο του 2006 όμως είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό..

Μέλη της "Πατριωτική Συμμαχίας" και αυτόνομοι εθνικιστές μπαίνουν στην ΕΡΤ3 όπου.....

"Ξεγυμνώθηκε" πλήρως ο συριζαίος που απειλούσε τον ελληνικό λαό..."Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο...Το 2008 είχαμε εξέγερση!!!!"

«Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο. Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης», δήλωσε στον Α989 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος αντέδρασε στις αστυνομικές επιχειρήσεις για την εκκένωση των καταλήψεων και υποστήριξε ότι «λέμε για κατάληψη δημοσίων κτιρίων. Μα δεν τα ιδιωτικοποιήθηκε κανείς.Είναι χώροι που δεν ιδιωτικοποιήθηκαν αλλά υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους»., είπε.

Και πρόσθεσε:

Κασιδιάρης στη Βουλή:"Εξαθλιώνετε το λαό.."., Παναγιώταρος: "Προστατεύετε μόνο τους πλουτοκράτες"

Δείτε τα βίντεο από τις τοποθετήσεις των Εθνικιστών βουλευτών για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο....

Έρχεται η ημέρα που η Αθήνα θα "καταληφθεί" απο τους Εθνικιστές...ΠΟΡΕΙΑ ΙΜΙΩΝ 2013: Δηλώνουν Παρών στο Προσκλητήριο των Αθάνατων Νεκρών

Δείτε το βίντεο - πρόσκληση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και του Εθνικιστικού Κινήματος...

Αυτούς στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κουβέλης και η ΝΔ του Αβραμόπουλου...Οι "σύριοι αντικαθεστωτικοί" απιελούν τους Χριστιανούς με θάνατο..

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ!

Θαυμάστε ..τους απελευθερωτάδες της Συρίας (αυτούς που υποστηρίζει η τριμερής κυβέρνηση των σφουγγοκωλαρίων της τρόικα)!!! Καμαρώστε τους εν δράσει... Καμαρώστε πολυπολιτισμό!!!! Η.....

Ήταν ο Τσε ρατσιστής και φυλετιστής...; (και κλάμα οι...αριστερούληδες)

Αποσπάσματα για τους Αφρικανούς από το προσωπικό ημερολόγιο του Τσε Γκεβάρα:
νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από....

"ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ" "Ξέχασε" να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ ο Π.Δούκας!

«Τρύπα» 1.000.000 ευρώ στα πόθεν έσχες 2009 και 2010 του πρώην «γαλάζιου» υπουργού Πέτρου Δούκα εντόπισε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Συγκεκριμένα,

N.Γ. Μιχαλολιάκος - Ιούνιος 2010: «Η εθνική υποταγή είναι εδώ!


Εκφρασμένη δημόσια με δηλώσεις αρμοδίων υπουργών, επερωτήσεις βουλευτών και ολόκληρες συζητήσεις μέσα στο κοινοβούλιο, η πολεμική του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής. Διώξεις κάθε είδους, παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ της κατ’ όνομα δημοκρατίας του ψευτορωμαίικου.
Επειδή δε όλα αυτά δεν....

Το "Ουράνιο Τόξο", η οικογένεια Βοσκόπουλου και οι Ελληνικές ελίτ...

Ορισμένοι άνθρωποι που είτε είναι εντεταγμένοι στο «Ουράνιο Τόξο», είτε δεν εκφράζουν την αντίθεσή του σε αυτό, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν έναν εχθρικό Ελληνικό κρατικό μηχανισμό, που θέτει προσκόμματα στην εν γένει ανέλιξή τους.
Γιατί; Μήπως η Ελλάδα δεν θέλει να κατηγορηθεί ότι «κυνηγά» τους αντιφρονούντες;
Μήπως η επίσημη Ελλάδα έχει προσχωρήσει στους αντιφρονούντες;


Μήπως η...