Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2013

Κράζουν οι δεξιοί Δένδια-Σαμαρά για το φιάσκο και ζητούν παραιτήσεις! "Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Χρυσής Αυγής"

Αναδημοσίευση από το dexiextrem

"Την πάτησε ο Πρωθυπουργός με το θέμα της Χρυσής Αυγής… Μπορεί η γκάφα να ανήκει στους Δένδια-Αθανασίου κατά κύριο λόγο αλλά οι εξελίξεις φαίνεται πως γυρνάνε μπούμερανγκ στην κυβέρνηση… Aπό την αρχή αυτό το θέμα έκαιγε. Χωρίς στοιχεία δε μπορείς να κλείσεις κανέναν φυλακή και ο κ.Δένδιας δυστυχώς δε θα κάνει το κομμάτι του. Αντιθέτως, έκανε γκάφα ολκής. Γκάφα που θα πρέπει κανονικά να...

Με χειροκροτήματα και συνθήματα ο Αρχηγός στην Ευελπίδων - ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες Εθνικιστές από νωρίς το μεσημέρι έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να συμπαρασταθούν στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος έφτασε στην Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή και έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα και το σύνθημα: "Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για ακόμη μια φορά".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Defencenet.gr: "Το φυσάνε και δεν κρυώνει" στην κυβέρνηση - Στρατηγική ήττα Σαμαρά

από το defencenet.gr

"Το φυσάνε και δεν κρυώνει" στην κυβέρνηση και στο μεγαλύτερο μέρος του "συνταγματικού τόξου" από την αποφυλάκιση των τριών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και την "αποφυλάκιση" του εθνικισμού στην Ελλάδα.

Το συνταγματικό τόξο με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά διακήρυττε ότι...

Αφανίζεται η Νέα Δημοκρατία μετά την κατάρρευση των χαλκευμένων πολιτικών διώξεων

Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο άρθρο από την ιστοσελίδα fimotro

Μεγάλος ο κίνδυνος αφανισμού της Νέας Δημοκρατίας - Γαλάζιοι φόβοι ότι αντί να διαλυθεί η Χρυσή Αυγή, θα διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία
 
Οι πιο σοβαροί και μετριοπαθείς μέσα στη ΝΔ από το πρωί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Οι δικαστικές εξελίξεις που ταρακούνησαν το πολιτικό σύστημα αφορούν κατά κύριο λόγο ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που...

Άφιξη Ηλία Παναγιώταρου στην συγκέντρωση συμπαράστασης για τον Αρχηγό: Αποθέωση και καταιγιστικά συνθήματα! - ΒΙΝΤΕΟ

Με χειροκροτήματα και συνθήματα έγινε δεκτός ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην συγκέντρωση συμπαράστασης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΤΡΟΜΟΣ στο καθεστως..Αναβολή 5 ωρών για τη μεταφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων..Εμείς εδώ θα μείνουμε!

Μετά τις 7 το απόγευμα θα βρεθεί στο γραφείο του ανακριτή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, προφανώς γιατί το καθεστώς τρέμει το ενδεχόμενο ότι θα έχει την τύχη και των υπολοίπων Εθνικιστών βουλευτών και έτσι η αποφυλάκισή του θα μετατραπεί σε πορεία χιλιάδων Ελλήνων από τη ΓΑΔΑ μέχρι τη Μεσογείων και να ζήσει η Αθήνα μέρα Ιμίων.

Έτσι αποφάσισαν να βρεθεί αργά το απόγευμα στην Ευελπίδων με σκοπό η ανάκριση να τελειώσει μεταμεσονύκτιες ώρες και οι περισσότεροι εκ των συμπαραστεκομένων να έχουν κουραστεί και φύγει από το σημείο.

Δεν έχουν καταλάβει ότι......

Οι Εθνικιστές στο πλάι του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου... Εκατοντάδες τώρα έξω από την Ευελπίδων


Εκατοντάδες Εθνικιστές στο πλευρό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο κόσμος συνεχίζει την προσέλευσή του. Μέχρι το βράδυ τα δικαστήρια θα γεμίσουν εθνικιστικά λάβαρα

Πλήθος Ελλήνων έχει συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να δηλώσει την συμπαράσταση του στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο απέναντι στην....

Το tweet του Ηλία Παναγιώταρο μετά την αποφυλάκισή του...



Ηλίας Παναγιώταρος @ipanagiotaros

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο Γ. ΛΑΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!"

Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στις 14:00


Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στις 14:00

Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διώκεται το φρόνημα και οι Ιδέες των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο είναι βασισμένο σε δυο ανώνυμες καταγγελίες ψευδομαρτύρων που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αοριστολογίες.
Ακόμη, απονέμεται τυχαία στους συλληφθέντες συναγωνιστές - βουλευτές η διεύθυνση μιας "εγκληματικής οργάνωσης" δίχως να στοιχειοθετείται τίποτα και να συνδέεται κανένα πρόσωπο με κανένα συμβάν, ενώ τέλος ακόμα και η.....

"Θρήνος" και "Οδυρμός" από τα συστημικά ΜΜΕ για την αποφυλάκιση των Εθνικιστών βουλευτών...

Δεν υπάρχει ούτε ένα καθεστωτικό ΜΜΕ που να μην έχει ξεκινήσει να απολογείται για τη στάση του αλλά και του καθεστώτος απέναντι στους Εθνικιστές Κασιδιάρη - Παναγιώταρο - Μίχο που είναι πλέον ελεύθεροι φυσικά (γιατί πνευματικά δεν θα φυλακιστούν ποτέ) και έτοιμοι να συνεχίσουν τον Αγώνα τους.

Από το newsit του Ευαγγελάτου, τη zougla του Τριανταφυλλόπουλου, το newsbomb του Χαρδαβέλλα και το BHMA-ΝΕΑ του Ψυχάρη οι τίτλοι έχουν ως εξής:

"Ελεύθεροι οι Χρυσαυγίτες...Τελικά τα στοιχεία δεν ήταν δεμένα..Μείζον πολιτικό θέμα"
"Αδύναμο κατηγορητήριο εγείρει πολιτικό θέμα.."

Όλα λοιπόν συγκλίνουν ότι....

Καταρρέει το χαλκευμένο κατηγορητήριο - Ελεύθεροι οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων οι Συναγωνιστές βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον πρώτο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, ενώ στους δύο υπόλοιπους στέρηση εξόδου από την χώρα. Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κρίθηκε προφυλακιστέος, προφανώς για πολιτικούς λόγους, καθώς σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με το σαθρό και επιστημονικής φαντασίας κατηγορητήριο.

Γίνεται σαφές πως......