Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2014

12λεπτο ρεπορτάζ του "Ε" για τη Χρυσή Αυγή και τις στημένες πολιτικές διώξεις... ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Υπήρχε "Έλληνας" που χάρηκε με τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ;!

Screenshot_3 Υπήρχαν Έλληνες που ήθελαν να αποκλειστεί η Εθνική μας ομάδα από το Μουντιάλ; Ναι, υπήρχαν! Όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά για… πολιτικούς. Διότι είναι εναντίον κάθε τι ελληνικού και ταράζονται όταν δοξάζεται η Ελλάδα, έστω και στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τους αθεράπευτους ανθέλληνες (δηλώνουν «απάτριδες, με ξεριζωμένο κάθε ίχνος εθνικής συνείδησης…) του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδού οι πανηγυρισμοί του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη, για την πρόσφατη ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Κόστα Ρίκα:

Η έξοδος των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών από το Εφετείο - Ύμνος Χρυσής Αυγής 2 ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες Έλληνες βρέθηκαν στο πλευρό των άδικα και παράνομα προφυλακισμένων Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Παρά την προσπάθεια των πραιτοριανών της χούντας Σαμαρά να διαλύσουν την εκδήλωση συμπαράστασης με χημικά, άγριο ξύλο και γκλοπς οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν μέχρι την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Εφετείο και στην επιστροφή τους στα κελιά της Τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Bankingnews: Η κρίση των 536.910 Ελλήνων θα αποδειχθεί σοφότερη των τριών εγκάθετων δικαστικών

Αν βάζουμε στην Χρυσή Αυγή την ταμπέλα της «εγκληματικής οργάνωσης»…. το τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο;

Εμείς υποστηρίζουμε ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση, το κατηγορητήριο είναι σαθρό, κατασκευασμένο από δικαστές, εμποτισμένο με την παραφροσύνη των εμμονών και, όπως ο Μπαλτάκος αποκάλυψε, την άμεση ανάμειξη της κυβέρνησης.

Η ομάδα των τριών, δηλαδή των δύο ανακριτριών και του ενός εισαγγελέα, δεν γνωρίζουμε πόσο αυτόφωτη είναι, αλλά σίγουρα δουλειά τους είναι να συγκεντρώνουν υλικό· δεν καταδικάζουν, καθώς το δικαστήριο θα κρίνει αν όντως είναι ένοχοι ή αθώοι.

Στο τέλος της ημέρας η Χρυσή Αυγή θα αθωωθεί και θα αθωωθεί γιατί...

Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη των Εθνικιστών βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής....Νέοι περιοριστικοί όροι ενώ ήδη είναι... φυλακή για ανύπαρκτα αδικήματα!


Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη: Περιοριστικοί όροι στους παρανόμως εγκλείστους Συναγωνιστές για ανύπαρκτα αδικήματα

Ανακοινώθηκε πριν λίγο στους παρανόμως εγκλείστους Συναγωνιστές η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα μετά την "απολογία" τους για τα νέα ανύπαρκτα αδικήματα, τα οποία έχουν ήδη παραγραφεί μετά την εκπρόθεσμη άρση ασυλίας από την παράνομη Βουλή.
Στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο για την πρόσθετη κατηγορία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Στον βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για την πρόσθετη κατηγορία επιβλήθηκαν.....

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του υπευθύνου της Σιωνιστικής Οργάνωσης ADL και ο Βορίδης


Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του υπευθύνου της ADL και ο Βορίδης

Η πρόσφατη συνέντευξη στην «Καθημερινή» της σιωνιστικής οργάνωσης Anti Defamation League (ADL) και τα «παρελκόμενα» αυτής οδηγούν σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Τόσο η αναφορά του υπευθύνου του ADL, Εϊμπρααμ Φόξμαν, για την συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και η απάντηση του Μάκη Βορίδη στα λεγόμενα της συνέντευξης αυτής αποτελούν πολλοστή επιβεβαίωση της ωμής παρέμβασης του ξένου παράγοντα στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας. Όπως, επίσης, επιβεβαιώνει τον ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης που υφίσταται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ας σταθούμε ιδιαίτερα στην δήλωση του Βορίδη: «Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Ισραηλίτικης Κοινότητας, η οποία ερείδεται στον χώρο πολιτικής προελεύσεώς μου. Πάρα ταύτα θεωρώ ότι θα έπρεπε μάλλον να αποδίδεται μεγαλύτερη σημασία στη δική μου στάση και στις δικές μου δηλώσεις, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί, δεν είναι όψιμες, αλλά.....

Αποθεωτική υποδοχή στον Αρχηγό και τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές Παππά και Λαγό - Φωτό, Βίντεο

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες στα χέρια υποδέχτηκαν τους παρανόμως προφυλακισμένους Συναγωνιστές, τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά και τον βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό, οι οποίοι προσήλθαν στο Εφετείο για να "απολογηθούν" στις ανακρίτριες για ανύπαρκτα αδικήματα.

Κατά την άφιξη των Συναγωνιστών το σύνθημα "Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για ακόμη μια φορά" δονούσε την ατμόσφαιρα.....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή της απρόκλητης επίθεσης στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο - Φωτό, Βίντεο



Την στιγμή που εκατοντάδες Συναγωνιστές διαδήλωναν ειρηνικά έξω από το Εφετείο κατά της σκευωρίας της Χρυσής Αυγής με ελληνικές σημαίες στα χέρια και συνθήματα, η Χούντα Σαμαρά έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να διαλύσουν την συγκέντρωση.
Οι πραιτωριανοί του καθεστώτος έριξαν χημικά και τραυμάτισαν απρόκλητα Έλληνες πολίτες, επειδή συμπαραστάθηκαν στον παρανόμως προφυλακισμένο Αρχηγό και .......

Νέες αποκαλύψεις για Αθανασίου: Δίκαζε πολίτες για πολεοδομικές παραβάσεις και ο ίδιος έχτιζε παράνομα!


Νέες αποκαλύψεις για Αθανασίου: Δίκαζε πολίτες για πολεοδομικές παραβάσεις και ο ίδιος έχτιζε παράνομα!

Καλείται εισαγγελέας για το ψευδές πόθεν έσχες του υπουργού Δικαιοσύνης
Σε μία νέα και πολύ σοβαρή αποκάλυψη για τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου προχωρά μηνιαίο περιοδικό, ύστερα από καταγγελία, για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού. Η ίδια καταγγελία έφτασε το 2008 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά παραπέμφθηκε στα συρτάρια και έκλεισε δίχως έλεγχο.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης όπως προκύπτει από την έρευνα, έχει αποκρύψει από το πόθεν έσχες του, 282 τ.μ. διαμερίσματος, δηλώνοντας μόλις 350 τ.μ. Έχει οικοδομήσει την πυλωτή του σπιτιού του και μάλιστα την εποχή που δίκαζε πολίτες για πολεοδομικές παραβάσεις, ενώ στο όνομα των παιδιών του εμφανίζονται ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, εποχή που δεν είχαν εισοδήματα αφού ήταν φοιτητές. Το σημαντικότερο είναι ότι...........

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Παρασκευή 04 Ιουλίου, 08:30 π.μ.


Την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 08:30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός καλούνται να "απολογηθούν" για ανύπαρκτα αδικήματα με...

E, και;

Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά

Το περασμένο Σάββατο, η Εφημερίδα των Συντακτών επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις γνωστές «διαρροές», εμπλέκοντας  την οικογένειά μου. Γιατί φωτογραφίες από ειρηνικές, ιδιωτικές, οικογενειακές στιγμές πρέπει να αποτελούν μέρος μιας δικογραφίας για μια υποτιθέμενη «εγκληματική οργάνωση», μόνο οι άρρωστοι εγκέφαλοι των εμπνευστών της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην Ιστορία του Ελληνικού κράτους, μπορούν να σκεφτούν.

Για μια ακόμη φορά τους γυρίζουμε με περιφρόνηση την πλάτη.

Είναι γνωστός ο ρόλος του Ιού στην καλλιέργεια κλίματος ενάντια στη Χρυσή Αυγή, όπως και στην υπονόμευση εθνικών στόχων, στρατηγικών και προσώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι το πόρισμα Βουρλιώτη αποτελεί επί λέξει αντιγραφή του υπομνήματος Ψαρρά. Ούτε είναι σύμπτωση ότι οι πρώτοι που κατέθεσαν στον εισαγγελέα με σκοπό να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είναι γνωστοί διαστρεβλωτές της κοινής γνώμης.

Λοιπόν, οι διακεκριμένοι συνομιλητές του παρακράτους, των στυγνών δολοφόνων αθώων ανθρώπων, και των δυο Χρυσαυγιτών αδελφών μας, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να μας κρίνουν.

Είναι αυτοί που υποκρινόμενοι τους υπερασπιστές της Ιστορίας και της Δημοκρατίας, στηρίζουν την κυβέρνηση των μνημονίων, αντιμαχόμενοι με κάθε μέσο, ακόμα και με την προσβολή αθώων παιδιών, τους μοναδικούς πολιτικούς αντιπάλους του συστήματος. Την ίδια ώρα, υποδυόμενοι τους αντιεξουσιαστές, αυτοί οι ακραίοι συστημικοί, υπονομεύουν την σύμπηξη μιας ενιαίας αντιμνημονιακής γραμμής.

Ενώ η Χρυσή Αυγή έχει επίσημα διατρανώσει ως πολιτική της θέση το «πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς», οι ιοί και οι σάπιες σάρκες που τους τρέφουν, ανακινούν και υποδαυλίζουν στερεότυπα, αντανακλαστικά και διαχωρισμούς, με μοναδικό σκοπό...