Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Κεραυνοί Αμβρόσιου κατά ΝΔ: Οι συναντήσεις με τους ομοφυλόφιλους την βγάζουν ένα βήμα πιο μπροστά από τον Σύριζα!

Οι συναντήσεις του Μητσοτάκη με εκπροσώπους των διεμφυλικών και άλλων σεξουαλικών… ιδιαιτεροτήτων μπορεί να κρύφτηκαν επιμελώς από τους παπαγάλους της παραπληροφόρησης, αλλά δεν πέρασαν απαρατήρητες από όσους ενδιαφέρονται για την διατήρηση των Ελληνικών Ηθών.
Σε αυτή την κατεύθυνση και η επιστολή του Ιεράρχη Αμβρόσιου, ο οποίος κατακεραυνώνει την Νέα Δημοκρατία για τις επιλογές της, τονίζοντας ότι με αυτά που κάνει γίνεται πιο εθνοαποδομητική κι από τον Σύριζα.

Σας παραθέτουμε επίμαχα απόσπασμα από την επιστολή του:
«Η Ελλάδα μας κάθε μέρα αλλάζει όψη, αλλάζει χαρακτήρα! Ακόμη και οι της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως πολιτικοί Παράγοντες διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται ποιος θα προηγηθεί...

Την ψώνισαν οι Συριζαίοι! Μας σταματούν στον δρόμο και μας λένε είστε οι ευεργέτες μας!

Φαίνεται πως την… ψώνισαν οι σταλίνες που κυβερνούν την Ελλάδα, με την άδεια των διεθνών τοκογλύφων! Μπορεί να φταίει ο ήλιος (που αποδεδειγμένα «βαράει στο κεφάλι», όπως λέει ο λαός μας), μπορεί κάτι… άλλο, το οποίο επίσης «βαράει στο κεφάλι».

Ότι κι αν φταίει, ο –πάμπλουτος!- κομμουνιστής Μπαλάφας δήλωσε στα σοβαρά ότι τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο...

Ο «ρατσιστής» Σπαλιάρας και η χρήση της απαγορευμένης λέξης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι λαθρομετανάστες, σε αντίθεση με τους "survivors", έχουν δωρεάν τροφή, στέγη και υποστήριξη από το κράτος σε ότι ζητήσουν.

Η παράκρουση της «πολιτικής ορθότητας» έχει πολλές οδούς διαδρομής. Ο γνωστός «σελέμπριτυ» Γιάννης Σπαλιάρας αποτελεί τον νέο αποδιοπομπαίο τράγο της μανίας που διακατέχει τους «αντιρατσιστές», τους «δικαιωματάκηδες» και τους λοιπούς ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας». Ο συμμετέχων στο γνωστό «ριάλιτι» με τίτλο «Survivor» έκανε δηλώσεις, οι οποίες δεν ακούστηκαν καλά στους «σερίφηδες» της άποψης.

Αναφερόμενος στις εμπειρίες που έζησε από την παραμονή του στο «Survivor» είπε ότι «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι...