Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Για 8 λεπτά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel...Και αυτά είναι αρκετά για να μπολιάσει τον σπόρο του Αγώνα και της Επανάστασης του λαού μας...ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Αποθέωση της Χρυσής Αυγής στο Κορωπί: Κατάμεστη η αίθουσα του δημαρχείου για την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη - Φωτορεπορτάζ


Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε σήμερα το απόγευμα στο δημαρχείο Κορωπίου όπου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του εκπροσώπου Τύπου και βουλευτή Αττικής Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Στο ίδιο μέρος όπου ο απερχόμενος πρωθυπουργός και σκευωρός Σαμαράς πήγε σήμερα το πρωί σαν τον κλέφτη και ήπιε καφέ με τρία (!) άτομα, η Χρυσή Αυγή...

Ολόκληρη η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης, ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων και νομικός του Κινήματος Χριστόφορος Τσάγκας μίλησαν στην διακαναλική συνέντευξη για τις θέσεις του εθνικιστικού κινήματος.

Δείτε το βίντεο...

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή, για να σκάσει από το κακό του ο Πρετεντέρης!

Γράφει ο Αντίοχος

Οπωσδήποτε, το πιο ενδιαφέρον σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, είναι ποιο κόμμα θα βγει πρώτο και δευτερευόντως ποια κόμματα θα μπουν στη βουλή και ποια θα μείνουν απόξω.
Όμως, σ’ αυτές τις εκλογές, έχει προστεθεί στα ενδιαφέροντα και η κατάκτηση της τρίτης θέσης, λόγω Χρυσής Αυγής!

Όλοι, λοιπόν, οι «δημοκράτες» αυτού του τόπου, νιώθουν την υποχρέωση να απευθύνουν έκκληση στους ψηφοφόρους, να μην αναδείξουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Μέσα σ’ όλους, παρόμοια έκκληση έκανε και ο… ντερμπεντέρης Πρετεντέρης:

«Είπα «Χρυσή Αυγή».
Να ένα καλό εκλογικό μυστήριο. Το οποίο ουδόλως θα μας ενδιέφερε αν ο Γ. Παπανδρέου δεν έκανε το γνωστό απονενοημένο διάβημα που μπορεί να στοιχίσει την τρίτη θέση στο ΠαΣοΚ.
Αλλά τώρα μας ενδιαφέρει. Διότι για πρώτη φορά μπορεί το μυαλό του ψηφοφόρου να κρίνει την πρώτη θέση αλλά η καρδιά του...

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ MISTER TSIPRA: ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ… ΟΡΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την πλήρη υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ στους διεθνείς τοκογλύφους (για την οποία βουίζουν τα διεθνή ΜΜΕ), επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του mister Tsipra, Ν. Παππάς, με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ!
Κατ’ αρχάς, το δεξί χέρι του Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την υλοποίηση της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης (δηλαδή του Μνημονίου), αλλά θα… διεκδικήσει τροποποίηση των όρων του! Ιδού η μνημονιακή ομολογία του: «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους εταίρους για τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθεί η παρούσα δανειακή σύμβαση, περί αυτού πρόκειται».
Εδώ πρόκειται για...

Defencenet.gr: "Σε 4 δημοσκοπήσεις πρεσβειών η Χρυσή Αυγή είναι με διαφορά Τρίτη Δύναμη και η ΝΔ θα διαλυθεί με διαφορά κοντά στο 10%"

Χωρίς να χρειαστεί να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω παραθέτουμε το ρεπορτάζ του έγκυρου ηλεκτρονικού site Defencenet.gr σχετικά με τις εκλογές και τα δημοσκοπικά ευρήματα 4 Ξένων Πρεσβειών...

"Πάνω από τις 6 μονάδες είναι αυτή την στιγμή η πραγματική διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και με το αριστερό κόμμα διευρύνει καθημερινά την απόσταση από το κόμμα του Α.Σαμαρά κάτι που σημαίνει ότι η μάζα των αναποφάσιστων θα ψηφίσει σε μεγάλο ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τουλάχιστον τεσσάρων ξένων πρεσβειών (τριών δυτικών - ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας - και μιας ανατολικής χώρας) οι οποίες όμως δεν απαντούν στο ερώτημα "Αν θα υπάρξει αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ".
Οπως όλα δείχνουν η αυτοδυναμία θα....

Έλλη Στάη(TheTOC.gr): "Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και θα πάρει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης"

Με ένα μακροσκελές άρθρο αφιερωμένο στην Χρυσή Αυγή εγκαινίασε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών η Έλλη Στάη στον διαδικτυακό της ιστότοπο (TheTOC.gr)...

Το άρθρο αναφέρεται στην πιθανότητα να είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν από αυτό το γεγονός, καθώς θα δοθεί η διερευνητική εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης στον έγκλειστο, πολιτικά διωκόμενο Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Φυσικά κάτι τέτοιο προκαλεί τρόμο στους "δημοκράτες" που ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να το αποτρέψουν.
Το άρθρο καταλήγει στο συμπέρασμα, αφού κάνει μια ανασκόπηση των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιευτεί, ότι....

Bankingnews: "Από την φυλακή στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή"


Bankingnews: Από την φυλακή στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η αντίστροφη μέτρηση της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει. Με βάση όλες τις τελευταίες πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα
1. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 100% πρώτο κόμμα αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται οριστικό. Παρά την τρομολαγνεία και το χάος ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου με διαφορά που θα κινηθεί μεταξύ 4% με 6%. Με βάση κορυφαία πολιτική πηγή το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο.
Η παράσταση νίκης που αγγίζει το 30% με 40% μεταξύ πρώτου ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερου κόμματος ΝΔ αποδεικνύει όχι μόνο ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη αλλά καταδεικνύει ότι.....

Καθημερινή: "Έρχετε πανωλεθρία για τη ΝΔ σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία"

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η Αττική και δευτερευόντως η Κεντρική Μακεδονία, όντας και η πιο έντονα πληγείσα περιφέρεια από τις αιματηρές οικονομικές πολιτικές της χούντας Σαμαρά, αναμένεται να "μαυρίσει" τη συγκυβέρνηση και τα θλιβερά δεκανίκια της (ΔΗΜΑΡ - ΠΟΤΑΜΙ κτλ).

Η διαφορά μέχρι στιγμής είναι τέτοια που δείχνει ότι δεν μπορεί να ανατραπεί το πανελλαδικό αποτέλεσμα για τις δύο κύριες θέσεις που ενδιαφέρουν το καθεστώς (1η και 3η θέση) καθώς η Αττική αποτελεί το 1/3 του εκλογικού σώματος και η Κεντρική Μακεδονία λίγο παραπάνω από το 1/6.

Κάτι τέτοιο παραδέχεται και η μετριοπαθής "Καθημερινή" - Voice of America αλλιώς - με άρθρο της  "Δύο περιφέρειες που καίνε τη ΝΔ" με το άγχος να ....

Στάθης Παναγούλης(ΣΥΡΙΖΑ): "Φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!"


Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότητα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχεται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων.
Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι.....

Δημόσιος εξευτελισμός του Σαμαρά...Ο λαός τον "στολίζει" και του απαντά: "Το σεξ έρχεται στις 25 Ιανουαρίου καραγκιόζη"


Το θέαμα με τον Σαμαρά να ξερογλείφεται στον σκηνοθέτη του τηλεοπτικού του σποτ και να του εκδηλώνει την επιθυμία του να κάνει σεξ εκείνη την ώρα καθώς "είναι η καλύτερη ώρα για σεξ", όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε και τις αντίστοιχες αντιδράσεις στο διαδίκτυο..

Ας δούμε μερικά σχόλια από το βίντεο...

"ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 "ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕΞ ΣΤΙΣ 25 ΠΟΡΝΑΡΑΣ"
"Τρελός καραγκιόζης!
Υποκρισία στο τέρμα, κοιτάει πως θα κοροϊδέψει καλύτερα τον τηλεθεατή!"
"Με κέρδισες και.....

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ!

KKE
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» (του Big Boss Μπόμπολα, του ΕΠΟΝίτη που έγινε… βαρόνος…), έδωσε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, στα πλαίσια της υπερπροβολής που τυγχάνει από το σάπιο σύστημα, για να διασώσει τα εκλογικά του ποσοστά το κόμμα των πιο πιστών του σκυλιών.
Ερωτηθείς δε αν η Χρυσή Αυγή μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση από το ΚΚΕ, είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική, ναζιστική οργάνωση από την παρουσία της οποίας εντός και κυρίως εκτός Βουλής «πρέπει να βγουν συμπεράσματα και όχι μόνο να....

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 20/01, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30

KAS-proekliogiki

Σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί προεκλογική ομιλία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτή Αττικής Ηλίας Κασιδιάρη στο Δημαρχείο Κορωπίου (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 47).
Ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης θα.....

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!


Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.
Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η....

Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής: "Λίγες ώρες έμειναν για να γκρεμίσουμε τη Χούντα Σαμαρά..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...