Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Σταμάτης Σπανουδάκης: "Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα"

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που τον έφερναν να έχει δεχθεί κρούση για να βρεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook:

"Ένα "πολιτικό" σχόλιο.Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, πού θέλουν την ΝΔ, να με προτείνει για ευρωβουλευτή της. Δέν θα απαντούσα, αλλά με ρωτάν και γνωστοί μου ακόμα, αν αληθεύουν.Πότε θα καταλάβουν επιτέλους, όλοι οι πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενοι δημοσιογραφίσκοι, ότι απεχθάνομαι κάθε αξίωμα καί κάθε ταύτιση με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα. Το κόμμα της ΝΔ, μαζί με το φτωχό αδελφάκι του, το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων, αντιπροσωπεύει για μένα ότι χειρότερο υπήρξε ποτέ, στην ζωή αυτού του τόπου. Γενιές Ελλήνων θα.....

Παραδοχή από παπαγάλο της Συγγρού (parapolitika.gr): Οι ΑμερικανοΣιωνιστές ζητούν ΤΩΡΑ τη φυλάκιση των Χρυσαυγιτών βουλευτών γιατί

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του "σκληρού" Σιωνιστή Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Λίμπερμαν στην Ελλάδα και οι συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος και τον Δένδια.

Το "ενεργειακό" ήταν η πρόφαση και η αιτία ήταν η.. Χρυσή Αυγή καθώς οι πραγματικοί επικυρίαρχοι βλέποντας τη γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος ζήτησαν να επισπευτούν οι διαδικασίες φυλάκισης και δίκης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Έτσι αφού οι αποφάσεις πάρθηκαν στάλθηκαν και οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τις μεταφέρουν στους υποτακτικούς τους.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του....

Πανικός στην παρουσίαση της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στην Αθήνα! - ΒΙΝΤΕΟ


ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ!

Σε μια αίθουσα που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η παρουσίαση των θέσεων και των προσώπων του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα".

Σήμερα εστάλη το μήνυμα προς τα φερέφωνα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και ψεύτες δημοσκόπους πως...

Γιάννης Λαγός: "Μας πολεμούν, γιατί είμαστε η μοναδική φωνή αντίστασης!"


Γιάννης Λαγός: Μας πολεμούν, γιατί είμαστε η μοναδική φωνή αντίστασης!

Τρίτη εβδομάδα που παίζουν τα κανάλια και οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι τα μηνύματα που αντάλλασσα με την σύντροφο μου και με φίλους μου. Τα μηνύματα που έστελνα για να καληνυχτίσω. Τα μηνύματα που αντάλλασσα και εξέφραζαν προσωπικές μου σκέψεις.
Μια ακόμη απόδειξη του ποσό πολύ μας εχθρεύεται και μας πολεμά το σύστημα. Μια ακόμη απόδειξη του ότι είμαστε η μοναδική φωνή αντίστασης, η μοναδική ζωντανή ύπαρξη σε αυτόν τον τόπο. Είμαστε οι Χρυσαυγίτες, το απόλυτο Κακό. Ο εφιάλτης τους. Εμείς που βάλαμε σκοπό να γκρεμίσουμε ότι σάπιο και διεφθαρμένο υπάρχει. Και που θα το καταφέρουμε. Με οποιοδήποτε κόστος, και με.....

Απόγνωση στο καθεστώς, επειδή δεν μπορεί με τίποτα να “απεγκλωβίσει” τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!


Απόγνωση στο καθεστώς, επειδή δεν μπορεί με τίποτα να “απεγκλωβίσει” τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!

Παρά τον βρώμικο πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται αμείωτα από τα καθεστωτικά μέσα και τις ψευδείς αναφορές για διχασμό και υπολειτουργία του Κινήματος, η αλήθεια είναι πως οι επικοινωνιολόγοι του καθεστώτος βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία.
Η εφημερίδα Deal σε άρθρο της παραδέχεται πως ο "απεγκλωβισμός" των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο για όλα τα "συστημικά κόμματα", καθώς βλέπουν τα ποσοστά του Κινήματος σε....

Παραδοχή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ - "Φωνής της Αμερικής": "Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή"

1383663_230799210418869_1672467748_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Γέμισαν πάλι με άρθρα, «ρεπορτάζ» και αναλύσεις για την Χρυσή Αυγή οι κυριακάτικες κατεστημένες φυλλάδες, με περιεχόμενο ότι «πέφτει», «διαλύεται», «διασπάται» κ.τ.λ. Ευσεβείς πόθοι του φον Αντωνάκη και των καθεστωτικών ορνέων του, που δε θα δικαιωθούν ποτέ!
Από κει και πέρα, διάχυτη είναι η φημολογία, ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα τεθεί εκτός νόμου. Αλλά –όπως έχουμε πει πολλές φορές- δε γίνεται να τεθεί εκτός νόμου, διότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Οι δε φήμες περί του αντιθέτου, που κυκλοφορούν από.....

Διαλύεται ο συνδυασμός του Σπηλιωτόπουλου.... Αποχωρήσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα συνθέτουν το σκηνικό αποσύνθεσης του συνδυασμού της ψοφοδεξίας στο Δήμο της Αθήνας.

Μπορεί οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν τον υποψήφιο της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο σε θέση που να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο της Αθήνας, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Εκτός λοιπόν από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις στις οποίες ο Αρούλης εμφανίζει μονοψήφια ποσοστά, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του αρχίζουν σιγά, σιγά να λακίζουν λόγω της επερχόμενης εκλογικής συντριβής.

Εσχάτως το πιο τρανταχτό όνομα του συνδυασμού του Σπηλιωτόπουλου, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης (που παλαιότερα ο Σαμαράς ήθελε να τοποθετήσει επικεφαλή του συνδυασμού) με αφορμή μια...

Στις 18 Μαΐου ξημερώνει μια Ελληνική Αυγή για την Αττική - Άρθρο του Ηλία Παναγιώταρου


Στις 18 Μαΐου ξημερώνει μια Ελληνική Αυγή για την Αττική - Άρθρο του Ηλία Παναγιώταρου

Του Ηλία Παναγιώταρου, υποψήφιου περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την Αττική

Στην περιφέρεια Αττικής, η μαζική ανεργία, (η διάλυση του παραγωγικού ιστού) τα εκρηκτικά περιβαλλοντικά προβλήματα και η ανυπαρξία μεγάλων και μικρότερων έργων είναι η πρόκληση στην οποία απαντά ευχαρίστως η Ελληνική Αυγή για την Αττική!
Ο κ. Σγουρός και οι διαπιστώσεις του, αλλά και οι μεθοδεύσεις του στην διαχείριση των απορριμμάτων έχει κάνει την χωματερή Άνω Λιοσίων - Φυλής μια υγειονομική βόμβα για όλη την Αττική. Η ανυπαρξία εκτέλεσης μεγάλων έργων στην Αττική, η έλλειψη βιολογικών καθαρισμών στους δήμους της Ανατολικής Αττικής, το ξεπούλημα του Ελληνικού, με την ένοχη σιωπή της Περιφέρειας, θα είναι πρόκληση στον προγραμματισμό μας.
Ο Ασπρόπυργος, όπως και η ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου Πεδίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, μέχρι τα Μέγαρα) είναι από τις πιο .....

Ο Μπόμπολας φτιάχνει το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ; Η MEGAΛοδημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη πήρε το "Ok" να κατέβει στις εκλογές με το κόμμα του Σαμαρά - μνημονίου..

Ο πιο εμφατικός τρόπος να δείξει κάποιος την κυριαρχία του σε έναν οργανισμό - κόμμα είναι να επιβάλλει τους δικούς του ανθρώπους στα ψηφοδέλτια και στις θέσεις κλειδιά των κομμάτων.

Ο Μπόμπολας όπως είναι πασίγνωστο είναι ο επικυρίαρχος των "ελληνικών" συστημικών κομμάτων και κυριολεκτικά κάνει ότι... γουστάρει εντός τους.
(Το μοναδικό κόμμα που καταγγέλλει όλη αυτή τη διαφθορά - διαπλοκή είναι η Χρυσή Αυγή... Οι υπόλοιποι τσιμουδιά να μη θιχθεί το... Big Boss)

Ειδικά στο κόμμα της ψοφοδεξίας και του μνημονίου υπαρχουν παντού μόνο δικοί του άνθρωποι.

Τρανή απόδειξη οι....

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ: Προτρέπουν σε τρομοκράτηση Επιχειρηματιών


 Στο Ανθελληνικό προτεκτοράτο του Σαμαρά - Δένδια, πάσης φύσεως τρομοκρατικοί μηχανισμοί δρουν ανενόχλητα με πλήρη κάλυψη.  

Σε ντελίριο πανικού με την σαρωτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και παταγώδη αποτυχία να τρομοκρατήσουν τον απλό κόσμο (κατά μέγα Ανδρός Πρετεντέρη. ο «Λαουτζίκος») δοκιμάζουν κάθε βρώμικο τρόπο για να διασπείρουν τον τρόμο μέσω απειλών, μπας και «ψαρώσει» κάποιος Έλληνα πατριώτης και δεν πάει στις εκδηλώσεις της Χρύσης Αυγής.

Πετάνε απειλητικά έντυπα μπροστά σε......

Σήμερα στις 6 μ..μ στο ξενοδοχέιο ΤΙΤΑΝΙΑ η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη παρουσιάζουν το πρόγραμμα αναμόρφωσης της Πρωτεύουσας του Ελληνισμού και του Πολιτισμού...

Παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”: Δευτέρα 24 Μαρτίου, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, 18:00

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας για τη Δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων που δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη να σαρώνει..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Κασιδιάρης
Νέοι άνθρωποι με καθαρά χέρια για να ξαναγίνει η Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων

Την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 18:00 παρουσιάζουμε στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) τους υποψηφίους και το πρόγραμμα της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα"
Οι πρώτες 100 ημέρες στην Διοίκηση του Δήμου Αθηναίων

Σκάνδαλα και διαπλοκή στην Περιφέρεια Αττικής: Έργο 60 εκατ. ευρώ με απευθείας ανάθεση σε εταιρία του Μπόμπολα

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για αυτό άλλωστε είναι ο αγαπημένος των νταβατζήδων και της διαπλοκής ο Σγουρός και παρουσιάζεται να προηγείται για την Περιφέρεια Αττικής σε όλες τις - ψεύτικες -  δημοσκοπήσεις.

Απευθείας ανάθεση 60 εκατ. ευρώ από τον Σγουρό. Με διπλή παράβαση ο περιφερειάρχης Αττικής εμπλέκεται σε σκάνδαλο-μαμούθ.

Πώς έδωσε με απευθείας ανάθεση 60.000.000 ευρώ η Περιφέρεια Αττικής; Ο ρόλος του (κολλητού του Αρη!) Χρ. Τεντόμα…

Kατά παράβαση του νόμου από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, φέρεται, όπως δείχνουν αποκαλυπτικά έγγραφα έχει πάρει μία απόφαση-σκάνδαλο, που αφορά ποσό-μαμούθ, σχεδόν 60.000.000 ευρώ. 

Ο λόγος για .....

Η συγκλονιστική μαρτυρία του 4ου Χρυσαυγίτη που γλύτωσε τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο..."Με έσωσε ο Θεός για να συνεχίσω να αγωνίζομαι..."

Δείτε την συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του 2ου αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας των νεκρών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, στην εκπομπή του Χίου, "Μακελειό".

Η προτροπή του για συνεχή Αγώνα αποτελεί το επιστέγασμα της συντροφικότητας και της Πίστης που νιώθει κάθε μέλος του Εθνικιστικού Κινήματος και αποτελεί τον εφιάλτη του καθεστώτος...

Δείτε το βίντεο...

Τρέμουν τον Λαό οι πολιτικάντηδες και διώχνουν τον κόσμο από τις παρελάσεις


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η οργή του Λαού θα εκφραστεί στις κάλπες. Και εκεί το καθεστώς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε η αστυνομία, ούτε τα ΜΜΕ θα τους σώσουν.
 
Τα έχουν καταφέρει... τέλεια οι πολιτικάντηδες. Θεωρητικά στην Δημοκρατία τα κόμματα προσπαθούν να λάβουν την πλειοψηφία της λαϊκής αποδοχής, έτσι ώστε να εκλέξουν βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα και την Θέληση του Ελληνικού Λαού. Όμως οι εν Ελλάδι πολιτικάντηδες έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία της λαϊκής κατακραυγής.

Πάλι καλά που δεν απεργάζονται (ακόμα...) κάποια αλλαγή στον εκλογικό νόμο, ώστε να κυβερνά ο πιο λαομίσητος και αντιπαθής. Θα έσκιζε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με αυτόν το νέο εκλογικό νόμο.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ....