Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη λύση ανάγκης του… (δε θυμάμαι πως τον λένε και βαριέμαι να ψάξω να βρω…), είχε κάνει προτάσεις σε τρεις επώνυμους «προοδευτικούς» καλλιτέχνες, όπως βοούν τα ΜΜΕ:
 
«Σε κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργάτες του σκέφτηκαν...

Αλέκος Αλαβάνος: «Υποψηφιότητες όπως του Βουδούρη ενισχύουν την Χρυσή Αυγή»

Ένας - ένας βγαίνουν οι διάφοροι εκπρόσωποι του «συνταγματικού τόξου» και ομολογούν την τεράστια απήχηση και δυναμική που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Ελληνικό Λαό. Ο Αλέκος Αλαβάνος προστέθηκε κι αυτός στον κατάλογο, καθώς αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του μνημονιακού Βουδούρη με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι...

Το παραδέχονται και τα “Νέα”: 1 στους 2 Έλληνες πιστεύουν ότι θα αυξηθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Παρά την ανήθικη και παράνομη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχώς ενδυναμώνεται, προξενώντας τρομερούς πονοκεφάλους στο σύστημα και το ποικίλης φύσεως υπηρετικό προσωπικό. Μια ακόμη δημοσκοπική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα, πιστοποιεί αυτή την άνοδο. Πρόκειται για μια έρευνα της εταιρείας "to the point", τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στα «Νέα» της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας στο ερώτημα «Σε περίπτωση συμμετοχής της στις επόμενες ευρωεκλογές, θεωρείτε ότι το ποσοστό που θα λάβει:» η κατανομή των ποσοστών έχει ως εξής:...

“Κρυφοχρυσαυγίτης” υποψήφιος του Σύριζα: Έκανε το έγκλημα να δώσει λόγο στον Ηλία Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εκτός του ότι είπε πράγματα αυτονόητα, τους Συριζαίους ενόχλησε και η φράση... ταμπού "εθνικά θέματα".

Άνω - κάτω έχει κάνει η αριστερή πλατφόρμα του Σύριζα το συνονθύλευμα του Τσίπρα με την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Οι σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές του Λαφαζάνη ζητούν επανεξέταση της υποψηφιότητας Καρυπίδη, καθώς ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει προβεί σε σωρεία "εγκλημάτων" κατά της... Δημοκρατίας.

Αρχικά, όταν έγινε η παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχε στηλιτεύσει την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά με ένα μήνυμα στο facebook. Οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου, καθώς δεν μπορούν να ανεχθούν μια τέτοια προσβολή.



Αυτό που δεν γνωρίζουν οι "σύντροφοί" είναι ότι ο κ. Καρυπίδης έχει προβεί και σε μεγαλύτερο "έγκλημα", καθώς...

Τα δύο Βίντεο από την Κεφαλονιά με κράξιμο στον Δένδια: "Ανίκανε, προδότη, κομματόσκυλο, φύγε από εδώ"

Ότι δεν έδειξαν τα τσοντοκάναλα

Οι Ληξουριώτες έκραξαν τον Δένδια που μόνο περιτριγυρισμένος από δεκάδες αστυνομικούς μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει έξω. Ο λαομίσητος Δένδιας πήγε για ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου στην Κεφαλονιά, όμως οι Έλληνες της Κεφαλονιάς έχουν καταλάβει τον προδοτικό ρόλο του φίλου των μασόνων Δένδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

ΟΙ… ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ… ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ!

african8
Ενώ οι Έλληνες ρίχνουν κατάρες και… μούντζες (όποτε τον βλέπουν στην τηλεόραση) στον κατοχικό της δυστυχίας τους, φον Αντωνάκη, υπάρχουν και κάποιοι που… προσεύχονται, για να τον έχει ο Θεός καλά. Μόνο που αυτοί οι «κάποιοι» δεν είναι Έλληνες, αλλά… Αφρικανοί «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες»!
Έτσι, στην Εκκλησία των Πεντηκοστιανών, που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου (στο κέντρο της… ζούγκλας που λέγεται Αθήνα), «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Γκάνα, το Κονγκό, το Καμερούν και την Νιγηρία, προσεύχονται για τον Σαμαρά!
Σύμφωνα, λοιπόν, με επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε δημοσιογράφος του vice.com, η προσευχή υπέρ του Αντωνάκη γίνεται με τον παρακάτω εξόχως αφρικανικό τρόπο:
«Το κρεσέντο αυτής της....

Δημοσκόπηση - κόλαφος για το καθεστώς: Απόλυτη ταύτιση των Ελλήνων με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής


Δημοσκόπηση - κόλαφος για το καθεστώς: Απόλυτη ταύτιση των Ελλήνων με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Η προπαγάνδα σύσσωμου του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας λέει ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέσεις για τα ζητήματα που καίνε τους Έλληνες πολίτες.
Η πραγματικότητα είναι ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει θέσεις με τις οποίες ταυτίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Αυτοί που δεν διαθέτουν θέσεις είναι τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, που καθορίζουν την πολιτική τους βάσει των δημοσκοπήσεων και των προσταγών του ξένου αφέντη. Τα παραπάνω δεν τα λέμε μόνο εμείς, αλλά τα.......

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ;

ANTIRATSISTIKOL
Αλήθεια, τι γίνεται με το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο; Που χάθηκε τόσον καιρό; Μήπως το… ξέχασαν; Το εγκυρότατο defencenet.gr, υποστηρίζει πως το «αντιρατσιστικό» θα πάει στο… ράφι κι όχι στην ολομέλεια της βουλής, προς ψήφιση.
Κι έτσι πρέπει να’ ναι, καθώς ο καιρός περνάει κι ενώ πριν από τις γιορτές η κατοχική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ «διέρρεαν» ότι από μέρα σε μέρα αναμένεται να εισαχθεί στην ολομέλεια, εδώ και καιρό το κάνουνε… γαργάρα.
Ως αιτία της εγκατάλειψης του «αντιρατσιστικού» αναφέρεται η.....

Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της μεγάλης ηλεκτρονικής δημοσκοπήσης του TROMAKTIKO - 2ο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην πρόθεση ψήφου!

Με πάνω απο 33.000 συμμετοχές μόλις σε μια εβδομάδα, ολοκληρώθηκε η μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση απο το δημοφιλέστερο Ελληνικό blog. Είχε ακολουθήσει η έρευνα του Οκτωβρίου που είχε σκορπίσει πανικό στα πολιτικά γραφεία.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και την ΕΚΤΙΜΗΣΗ ψήφου:

Ο "εκλεκτός" του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου δηλώνει... «Δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο»

Είδαμε τον τραγέλαφο με τα λιγούρια της εξουσίας να τσακώνονται για την υποψηφιότητα του μνημονιακού Βουδούρη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε ότι εγκρίθηκε από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα για την Πελοπόννησο του Οδ. Βουδούρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που είχε ψηφίσει με χέρια και με πόδια το πρώτο μνημόνιο.

Η εν λόγω υποψηφιότητα είχε προκαλέσει τις......

Μας απειλεί με αιματοκύλισμα ο μπέμπης της Νάσιουτζικ... ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΤΕ…!

RWMANOS_533_355_533_355

Σαφείς απειλές για αιματοκύλισμα εκτόξευσε σήμερα ο Νίκος Ρωμανός κατά τη διάρκεια της δίκης για τις ληστείες σε Φιλώντα και Πυργετό, της ένοπλης σύγκρουσης στην Πεύκη και τα ευρήματα σε σπίτια της οργάνωσης σε Βόλο και Καλλιθέα.
Ο Νίκος Ρωμανός που είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της ΜΑΜΑΣ…(Φωτιάς) δηλώνει αμετανόητος και απειλεί ξεκάθαρα λέγοντας πως....

ΙΜΙΑ 2014: Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΙΜΙΑ 2014: Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

"Ό,τι δεν με καταστρέψει με κάνει περισσότερο δυνατό"
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ από καρδίας σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που πλημμύρισαν την Πλατεία Ρηγίλλης, όπου ευρίσκεται το μνημείο των τριών γενναίων Αξιωματικών, οι οποίοι έπεσαν εκείνον τον Ιανουάριο του '96 στα Ίμια.
Ήταν πρωί της 28ης Σεπτεμβρίου και ήταν βράδυ της 3ης και της 4ης Οκτωβρίου του 2013 όταν τα κανάλια της διαφθοράς πανηγύριζαν για τις συλλήψεις και την προφυλάκισή μας χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις με εικασίες αναπόδεικτες και με μαρτυρίες κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων, τους οποίους αποκάλεσαν "προστατευόμενους μάρτυρες"… Τότε βγήκαν όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι από την μία άκρη ως την άλλη του πολιτικού φάσματος και ...