Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 09, 2013

Απίστευτο αίσχος: Η συγκυβέρνηση μειώνει τις ποινές των παιδόφιλων!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σιωνισμός και ανωμαλία, δύο έννοιες αλληλένδετες.

Είναι απίστευτο, κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό:  με τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Ποινικού Κώδικα που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή το προσεχές διάστημα, μειώνονται οι ποινές για...

Σε ένα απέραντο τέμενος θα μετατρέψουν την Αθήνα Καμίνης - Σγουρός...ΣΕΦ και ΟΑΚΑ δίνοντας στους ισλαμιστές για...προσευχή!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προεκλογικές παροχές εν όψει Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών...;! Γιατί για να ψηφίσουν Έλληνες Καμίνη και Σγουρό, εκτός αν είναι "ελληνόφωνοι" - καπιλαστομπολσεβίκοι, λίγο δύσκολο!

Σε έναν απέραντο χώρο μουσουλμανικής λατρείας θα μετατραπούν όσο διαρκεί το Ραμαζάνι, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το ΟΑΚΑ. 

Τα δύο στάδια παραχωρούνται στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα, προκειμένου να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά τη λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων (υπουργείο Εσωτερικών, υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη). 
Οι ισλαμικές οργανώσεις αρκεί να.....

«Το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής» όπως το αντιλαμβάνεται το «Βήμα»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πρόβλημα για το ξενόδουλο καθεστώς, ελπίδα για τους Έλληνες

«Το πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή» τιτλοφορείται το άρθρο του Κυριακάτικου Βήματος, το οποίο ασχολείται και αυτό με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Γράφει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του άρθρου: «για κάθε φαινόμενο υπάρχει τουλάχιστον μια αιτία. Τίποτα ή σχεδόν τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι τυχαία. Αν  ένα  σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων την ψηφίζει ή προτίθεται να την ψηφίσει, αυτό σημαίνει ότι σε αυτούς τους ψηφοφόρους  η Χρυσή Αυγή κάτι προσφέρει ή...

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «Β΄ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ».

1978-04-xx-ceb2-cf80ceb1cebdceb5cebbcebbceb1ceb4ceb9cebaceae-cf80cf81cf8ecf84ceb7-cf83cf85cebdceadcebdcf84ceb5cf85cebeceb7-cf84cf8dcf80

Ένα απ’ τα πρόσωπα της εβδομάδος ήταν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, «σύμβουλος του πρωθυπουργού», «τα μάτια και τα αφτιά του Σαμαρά», «αντ’ αυτού» κ.τ.λ. Και πολλοί ήσαν εκείνοι που θυμήθηκαν την προέλευση του εν λόγω από την άκρα αριστερά και πιο συγκεκριμένα από την «Β΄ Πανελλαδική». Επειδή η συγκεκριμένη οργάνωση ιδρύθηκε και αυτοδιαλύθηκε πολλά χρόνια πριν και πιθανώς δεν.....

Ακόμη ένας φυλακισμένος δολοφόνος "οικονομικός μετανάστης" από την Αλβανία (Αλκετ Ριζάι) μίλησε για "ατυχή συμβάντα" δολοφονιών Ελλήνων από τους δραπέτες ομόφυλούς του!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άντε σε λίγο να δώσουν λόγο και στον Οδυσσέα Τσενάι...Όλα τα ανθελληνικά σκουλήκια έχουν χώρο για δηλώσεις στα ρυπαρά καθεστωτικά ΜΜΕ, εκτός από τους Εθνικιστές..

Τις πληροφορίες και τα σενάρια που τον θέλουν ως "πνευματικό" ηγέτη και υποκινητή των δραπετών των φυλακών Τρικάλων επιχειρεί ν' αντικρούσει ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος μιλώντας στο bloko.gr διατείνεται ότι ουδέποτε συνυπήρξε με κάποιον απ' αυτούς στις φυλακές.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο τμήμα των ισχυρισμών του που περιστρέφεται γύρω από τι λέει και τί πιστεύει για τον υπ αριθμόν ένα καταζητούμενο δραπέτη, Μάριαν Κόλα.


"Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Δεν τους ξέρω. Πρέπει επιτέλους να....

Πανικός στο καθεστώς από τη θριαμβευτική υποδοχή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη Δημοτική Αστυνομία! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με "κλάμα" της Βούλτεψη και των λοιπών κολαούζων του συστήματος....

Ο ΓΑΠ συνεχίζει τις 5στερες διακοπές του με έξοδα πληρωμένα από εσένα....ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο δεν είναι ούτε για γέλια, άλλα ούτε και για κλάματα.
Θα πρέπει να είναι το έναυσμα ώστε η οργή που θα το συνοδεύσει να μεταφραστεί σε Αγώνα για αφανισμό των "ελληνόφωνων" προδοτών και των συνεχιστών της πολιτικής τους σήμερα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το "success story" του Σαμαρά και της μνημονιακής Ελλάδος...Κάθε μέρα και από 2 με 3 αυτοκτονίες Ελλήνων..

Μέγιστος σκοπός των ΔυΝασΤών μας (ομόφυλων και  αλλογενών) η αλλοίωση και η εξαφάνιση του Έθνους μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Δήλωση μετάνοιας και υποταγής στους Σιωνιστές - εβραίους από τον Βορίδη....Ε, ρε κάτι "πατριώτες" και "ακραίοι" που βρίσκονται τη ΝΔ!

 Απλά να θυμίσουμε ότι ο Βορίδης το 2003 καλούσε τον ελληνικό λαό να πολεμήσει τον "Σιωνισμό".
Το 2011 λίγο αφότου εισέλθει στην Κυβέρνηση του μέλους της Τριημερούς των Σιωνιστών Ροκφέλλερ και Ρότσιλιντ, δήλωνε πως η "εβραϊκή συνωμοσία είναι απάτη".

Σήμερα, έχοντας αποκαλυφθεί πλήρως ο ανθελληνικός και φιλοσιωνιστικός του ρόλος αναλαμβάνει χρέη απολογητή της ΝΔ στους "περιούσιους" της Ελλάδος.

Αναλυτικά η δήλωση - υποταγής του Βορίδη στους εν Ελλάδι εβραίους έχει ως εξής:

«Αναφερόμενος στην υπ’  αριθμ. πρωτ. 383/7-6-2013 επιστολή σας, συμμεριζόμενος απολύτως την αγανάκτηση και την ανησυχία σας για το .....

Πυρ κατά ριπάς από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρβανίτη εναντίον του Δένδια...Τον αποκαλεί "προδότη" και προστάτη των αναρχοπρακτόρων!

Καταγγέλλω ως προδότη του Λαού και του Έθνους, τον εντολοδόχο του εβραιοσιωνισμού και υπουργό προστασίας της παρακρατικής αλητείας των κουκουλοφόρων της γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης των αυτοαποκαλούμενων "αναρχοαυτόνομων αντεξουσιαστών" Νίκο Δένδια, για....

Αυτός είναι πρότυπο "υπουργού" του ελληνόφωνου συνταγματικού τόξου...Αστράτευτος (με Ι5), χωρίς ούτε ένα πτυχίο και παντρεμένος με αλλοδαπή!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μόνο που θα έλειπε θα ήταν να δηλώσει και χρήστης "ελαφρών ναρκωτικών". Υποψιαζόμαστε ότι θα γίνει ο "αγαπημένος" των ΜΜΕ!

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο "μέντορα" - "πρότυπο" για την ελληνική νεολαία, από το νέο Υπουργό Παιδείας!

Ο Πασόκος νέος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου (πρώτος εξάδελφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου) απαλλάχθηκε από την στρατιωτική του θητεία, βγαίνοντας Ι-5, αφού επικαλέστηκε ότι έχει… αναιμία! Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το «βύσμα» του «αναιμικού» Συμεών ήταν ο θείος του και μπαμπάς του Σίμου, επί χρόνια υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεδίκογλου!.. Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον αστράτευτο Συμεών να.....

Πόσο έχει εκφυλιστεί η χώρα του Νίτσε και του Γκαίτε... Εξαπλώνονται οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!




Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο.
Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να.....