Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2012

Η Ελλάδα μπορούσε να διαγράψει μονομερώς το χρέος της από το 2010!! Αλλα σκοπιμα δεν το εκανε!!!

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη για τον τρόπο που η Ελλάδα θα μπορούσε να διαγράψει τα χρέη της ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με μελέτη που υπογράφουν o Μίτου Γκουλάτι, καθηγητής του Πανεπιστημίου Duke των ΗΠΑ και ο Λέο Μπουχάϊτ, νομικός ειδικευμένος σε θέματα αναδιάρθρωσης του κρατικού χρέους, η Ελλάδα από το Μάιο του 2010 θα μπορούσε μονομερώς να επιλέξει σε ποιo ποσοστό θα κουρευθεί το χρέος της, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν και ειδικότερα να μην υποχρεωθεί να καταληστέψει το λαό.
 
Στην μελέτη τους, οι δύο επιστήμονες υποστηρίζουν πως....

Η Ελλάδα δολοφονείται..και οι Έλληνες οδηγούνται στην παράνοια!

Στην Ελλάδα του Μνημονίου τη μια μέρα οι πολίτες αυτοπυρπολούνται, όπως συνέβη με την 81χρονη στην Ζάκυνθο για να μην είναι βάρος στην οικογένεια που δεν έχει να φάει και την άλλη προβαίνουν σε ενεργητική αντίσταση με όπλα κατά της εφορίας.
 
Αν και συνελήφθη αναίμακτα τελικά ο 71χρονος Γ.Π. που εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής πυροβολώντας με την καραμπίνα του στον αέρα, εν τούτοις το γεγονός δεν ξενίζει: Πολλοί είναι οι Έλληνες που απειλούν καθημερινά τους υπαλλήλους των ΔΟΥ ότι "Θα πάρω το όπλο μου και όποιον πάρει ο χάρος.
Εσείς μου καταστρέψατε τη ζωή εγώ θα πάρω τη δική σας" φωνάζουν οι απελπισμένοι πολίτες στους υπαλλήλους των ΔΟΥ, λόγω των εξοντωτικών φορολογικών μέτρων.

Έστω και αν αυτοί είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται, αφού πλέον οι εντολές και οι κατασχέσεις βγαίνουν μεν στο όνομα των κατά τόπους ΔΟΥ, αλλά εκδίδονται από την ομάδα των Γερμανών και των συνεργατών τους, του υπουργείου Οικονομικών.

Αλλά όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές "Ήταν....

Ζήτω ο πολυπολιτισμός...Αύξηση των κρουσμάτων του AIDS 1250% και της ελονοσίας..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν δεν μας σφάξουν θα μας αφανίσουν με τις αρρώστιες τους..

Η εφημερίδα Guardian έχει ένα δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο ''Έξαρση AIDS και ελονοσίας στην Ελλάδα!''. Σε αυτό το ρεπορτάζ υπάρχουν μαρτυρίες από τους ''Γιατρούς Χωρίς Σύνορα''.
''Οι βάναυσες περικοπές στον προϋπολογισμό για την Υγεία και την περίθαλψη στην Ελλάδα έχουν οδηγήσει σε τρομακτική έξαρση των θυμάτων του ιού HIV αλλά και της ελονοσίας''. Η εφημερίδα διαπιστώνει ότι το ποσοστό κρουσμάτων HIV/AIDS στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας αυξήθηκε κατά 1.250% κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2011 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.
Επίσης,

Εύγε: Η Μακεδονική Χαρτοποιία κατέληξε σε τουρκικά χέρια…!!! Προδοτες!!

Ο τουρκικός όμιλος εταιρειών PAK αγόρασε το εργοστάσιο Μακεδονική Χαρτοποιίας (Macedonian Paper Mills) και με την αγορά αυτή έγινε η 4η μεγαλύτερη παραγωγός της Ευρώπης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Star».
Η εταιρεία Macedonian Paper Mills έχει παραγωγή 100.000 τόνων ετησίως, σημειώνεται. Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Βατάν με τίτλο «Ο όμιλος ΡΑΚ αγόρασε την μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής χάρτου της Ελλάδας». Γράφει επίσης ότι με την έναρξη της κρίσης στην Ελλάδα, οι Τούρκοι επενδυτές άρχισαν να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για τις εταιρείες στην Ελλάδα.
Ο όμιλος ΡΑΚ της Kartonsan αγόρασε την Macedonian Paper Mills που ανήκει σε παλιά ελληνική οικογένεια. Η Γενί Σαφάκ έχει τίτλο « Ο μοναδικός παραγωγός χάρτου της γειτονικής χώρας πέρασε στην εταιρεία ΡΑΚ». Στο ίδιο θέμα αναφέρονται και οι εφημερίδες Ζαμάν και Μπουγκιούν.
Δεν φανταζόμαστε ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να μη δύναται να μπλοκάρει την εξαγορά για λόγους που άπτονται των «ελευθέρων αγορών», ωστόσο,

"Το ερώτημα είναι ποιός θα προλάβει πρώτος: Το διεθνές νομισματικό ταμείο ή η 4η τουρκική στρατιά;…”

Ποιός αναρωτιόταν άραγε το 2003...;!;!
Προφητεία ή απλά σωστή παρατήρηση και πρόβλεψη, σε συνδυασμό με γνώση της Ιστορίας;

Διαβάστε...

ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ “ΑΜΥΑΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ”

ΑΝ ΤΟ '21 ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ MEGAΛΟ ΚΑΝΑΛΙ...

Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πόυμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά) :
Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».
Πρετεντέρης. «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους».
Τσίμας. «Έχεις δίκιο Γιάννη. Μάλιστα έμαθα πως....

ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ....

Θέλουν την Θεσσαλονίκη, θέλουν την Κατερίνη, θέλουν τον …Όλυμπο, αλλά όχι και την φέτα!! Κι όμως. Σκοπιανή γαλακτοκομική εταιρεία διαφημίζει την «Μακεδονική φέτα».

Με ένα τηλεοπτικό σποτ αισθητικής του 1970, η χαρούμενη οικογένεια καταναλώνει πανευτυχής την «Μακεδονική» φέτα της συγκεκριμένης εταιρείας σημειώνοντας στο τέλος του διαφημιστικού ότι είναι ....

Ξεκίνησε η εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας;! για τα στελέχη που αποχωρούν από το ΛΑΟΣ...

Ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση της από τον ΛΑ.Ο.Σ . Ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, αφού δεν έφυγε, αλλά μάλλον την διώξανε...

Φημολογείτο έντονα πως κυκλοφορεί...

Οι ..επαναστάτες του γλυκού νερού



Νεαροί που συμμετέχουν στην αντιρατσιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό και της έβαλαν φωτιά.

Η "επανάστασή" τους άρχισε με το κατέβασμα απ'τον ιστό ...και τελείωσε μόλις....

Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

Το καθεστώς των συμπολιτευόμενων, «αντιπολιτευόμενων» και «αντιεξουσιαστών» συνεταίρων και εκπροσώπων του διεθνιστικού νεοταξισμού στην πατρίδα μας ομολογεί κάθε ημέρα που περνάει σε πιο σαφείς και υψηλούς τόνους ότι επιθυμεί την δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες. Επιδίωξή τους είναι να κάμψει ο ελληνικός λαός φρόνημα, ηθικό και ταυτότητα ελληνικότητας. Να εκτελέσουν την εντολή που έχουν λάβει για την ουσιαστική ερημοποίηση της Ελλάδος που την χρειάζονται οι δυνάστες της ανθρωπότητος και ινστρούχτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης αφού θέλουν την πλούσια γη μας δίχως το λαό της.

Όμως η αντίδραση του λαού μας ως....