Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2013

Βουλδής Χρυσής Αυγής: "Καμίνη αν είσαι μάγκας, έλα να με βγάλεις εσύ από το δημαρχείο"


Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ο δημοτικός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" Ιωάννης Βουλδής στην ομιλία του αρχικά καταδίκασε την δολοφονική επίθεση που έγινε σε μετανάστη, τονίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ελληνική Αυγή είναι ενάντια σε τέτοια είδους συμβάντα. Ο κ. Βουλδής διαμαρτυρήθηκε για στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας άλλα δύο περιστατικά βίας που έγιναν τις ίδιες μέρες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα με ληστείες και δολοφονίες δύο Ελλήνων, τις οποίες δεν καταδίκασε καμία δημοτική παράταξη και κανένα κόμμα.
Τα λεγόμενα του....

Αποδοκιμάστηκε ο Τσίπρας από Έλληνες της Αστόρια


από το φιλικό ethnikismos.net

Για «απόπειρα επίθεσης από τέσσερα άτομα, φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης, προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα», μιλά με σημερινό της ρεπορτάζ η ακροαριστερή φυλλάδα «Ελευθεροτυπία». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η απόπειρα έγινε μετά το τέλος ομιλίας του σε πανεπιστήμιο στο κεντρικό Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Να και οι λεπτομέρειες:

«Την παρουσία και τις κινήσεις των τεσσάρων φερόμενων μελών της Χ.Α αντιλήφθηκαν εγκαίρως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης...

Τρομοκράτες: Όργανα, απελπισμένοι ή απλώς ψυχοπαθείς;


Η ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα στο “The Mall” αποδεικνύει και πάλι ότι η τρομοκρατία έχει συγκεκριμένη ιδεολογική απόχρωση. Διέψευσε, επίσης, όλα αυτά τα «νούμερα»  της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, τα οποία κατά καιρούς άφηναν φαιδρά υπονοούμενα περί «ακροδεξιάς εμπλοκής» σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Μελετώντας, όμως, βαθύτερα το όλο ζήτημα και με αφορμή το.....

Η προσευχή του Ομπάμα στο..."άγνωστο πνεύμα" και το Ιουδαϊκό σύμβολο της τελετής!

“The spirit in the sky”

Διαβάστε την προσευχή...
"Ερχόμαστε αυτή τη στιγμή να ζητήσουμε ευλογίες για τους ηγέτες μας, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τα μέλη του Κογκρέσου, όλους τους εκλεγμένους και διορισμένους αξιωματούχους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είμαστε εδώ για να ζητήσουμε ευλογίες για τις ένοπλες δυνάμεις, τις ευλογίες πάνω σε όλους όσους συμβάλλουν στην ουσία του ‘αμερικανικού πνεύματος’, του ‘αμερικάνικου ονείρου’.Την ευκαιρία για να γίνουμε ό,τι η ανδρική ή η γυναικεία φύση μας, μας επιτρέπει να είμαστε. Αυτή είναι η υπόσχεση της Αμερικής".
 
Για παρατηρείστε καλά την...."πάστορα" που κάνει την προσευχή στο άγνωστο Ον - Πνεύμα..

Μήπως φέρει κάποιο σύμβολο που έχετε ξαναδεί;
Δείτε λοιπόν...

Πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει ο Alexis το τελευταίο χρονικό διάστημα για το Μνημόνιο...;

Δείτε το βίντεο και αρχίστε να...μετράτε

Ρεπορτάζ της Φιλανδικής τηλεόρασης για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής...

Δείτε το βίντεο...

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στην υπηρεσία του Δένδια για την καταπολέμηση του ρατσισμού... Καλούν Έλληνες και καταγγέλουν αλλοδαπούς...!!

Μπορεί να μην υπάρχουν αστυνομικοί για την ασφάλεια του πολίτη –όπως ξέρει ο κόσμος όλος και όπως καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί- υπάρχουν όμως για την αντιμετώπιση της… ρατσιστικής βίας! Έτσι, όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Αστυνομίας, ξεκίνησε την Τετάρτη η εκπαίδευση των 200 παρακαλώ αστυνομικών, που στελεχώνουν τα «Τμήματα και τα Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας», σ’ ολόκληρη την επικράτεια.
Ιδού και το… εκπαιδευτικό πρόγραμμα:
« Ανάλυση κοινωνικών ζητημάτων και ....

Πρωτοτυπία: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ SAMA-RASS “ΠΕΦΤΕΙ” Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ “ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ” ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

RASS88
 Από το φιλικό ETHNIKISMOS

Πρωτιά για τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά δίνει δημοσκόπηση της Rass (22-24/01) για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο.
Το προβάδισμα για τη ΝΔ είναι μόλις 0,4% καθώς στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 25,5% έναντι 25,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρεία σε δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου (18-20/12) έδινε προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 25,5% έναντι 24,8% της ΝΔ.
Η πρωτιά της ΝΔ, σύμφωνα με....

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ; Νέα πρόκληση Γ.Παπανδρέου: Συναντήθηκε με Ρ.Τ.Ερντογάν και μίλησε (επ'αμοιβή) στην Τουρκία!

Ο "κομφερασιέ" - κατά την Le Monde - Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει τις ανά τον κόσμο επισκέψεις του, αλλά αυτή την φορά προκαλεί για άλλη μία φορά τους Έλληνες πολίτες: Δίνει παράσταση στην Τουρκία απόψε το βράδυ, αλλά το ενδιαφέρουν βρίσκεται αλλού, στην συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!
Ενώ η Τουρκία απειλεί ευθέως την Ελλάδα και τα δικαιώματά της στην Α.Μεσόγειο εξαγγέλλοντας έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων επί της.....

Έχουν περάσει 63 χρόνια από τότε που ο Ελληνισμός της Κύπρου με 97,5% ζητά την Ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο μετέπειτα πρωθυπουργός και παππούς του ΓΑΠ, Γεώργιος Παπανδρέου θα απαντήσει με το εξής... "εθνικό": 
"η Ελλάς αναπνέει με δύο πνεύμονες, τον μεν αγγλικόν, τον δε αμερικανικόν, και δι' αυτό δεν ημπορεί να πάθει ασφυξίαν λόγω του Κυπριακού"


Συμπληρώθηκαν 62 χρόνια από τότε που το 97,5% των Κυπρίων ψήφισε στο προγραμματισμένο ενωτικό δημοψήφισμα (15-22 Ιαν. 1950) την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα. Υπήρχαν Έλληνες τότε, υπάρχουν και τώρα, που δεν έχουν μοναδικό μέλημά τους να γαμήσουν, να δείρουν, ν' αρπάξουν, να ψεύδονται και να σέρνονται μέχρι να πεθάνουν. Πώς να το κάνουμε; Το φυσιολογικό για τον άνθρωπο είναι να κοιτάει ψηλά, όχι τα παπούτσια του όποιου πατρώνα νταβατζή, ούτε να καμαρώνει επειδή είναι ο αγαπημένος/αγαπημένη τσατσομασκοφόρος του κατακτητή. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, παρατίθενται μερικές φωτογραφίες της περιόδου που οι Έλληνες δικαιολόγησαν το όνομα... βαρύ σαν ιστορία που έχουν. Το παρόν αφιερούται στη....