Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

Ξεφτίλισαν τον Αριστοφάνη με άνδρες που φορούν σουτιέν και ζαρτιέρες!

wtyuio
Μία… διαφορετική εκδοχή του έργου του Αριστοφάνη «Όρνιθες», παρουσιάζει ο («προοδευτικός» και «απελευθερωμένος» ασφαλώς…) Νίκος Καραθάνος στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, με ακατάσχετη χυδαιολογία – αρλουμπολογία και «ντύνοντας» άνδρες ηθοποιούς με… σουτιέν και ζαρτιέρες, εις το όνομα της… τέχνης! Χωρίς πολλές κουβέντες, πρόκειται για τον πλήρη εξευτελισμό των πάντων – ο οποίος όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβραβεύεται κιόλας, γιατί στους σημερινούς καιρούς της απόλυτης παρακμής, συνιστά την «πολιτική ορθότητα»!

Δείτε τις εικόνες της ντροπής...

ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

Γράφει ο Αντίοχος

«Οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα», διακήρυξε κάποτε ο Μαρξ (εβραϊστί Μαρδοχαίος…), ρίχνοντας αμέσως μετά το σύνθημα: «Κάτω τα σύνορα και οι πατρίδες».

Και τώρα, σχεδόν δύο αιώνες μετά, τον μιμήθηκε ο (μπεκρούλιακας…) πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ χαρακτηρίζοντας τα σύνορα ως «την χειρότερη εφεύρεση στην ιστορία» και ζητώντας από τους ευρωπαίους ηγέτες να τα καταργήσουν στην πράξη, δηλαδή να τα ανοίξουν για να μπει μέσα ο κάθε πικραμένος.

Ακολούθως, ο… πολέμαρχος Γιουνκέρ κήρυξε τον πόλεμο στον εθνικισμό – τον μεγαλύτερο εχθρό του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας: «Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια...

Χρυσές μπίζνες με τους λαθρομετανάστες: Η συριζαία Σταμπουλή καταγγέλλει στελέχη της Νομαρχιακής του Σύριζα για... φαγοπότι 750.000 ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

“Σφαγή” μεταξύ των συριζαίων για την διαχείριση κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες. Το "προσφυγικό" ζήτημα δίνει την δυνατότητα για “τρελή κονόμα” σε διαφόρους ψευτοανθρωπιστές, “αντιρατσιστές”, “αλληλέγγυους” κ.τ.λ., οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν βρει μια πολύ καλή πατέντα για να αυξάνουν το εισόδημά τους δια μέσου του... ενδιαφέροντός τους για τους “πρόσφυγες”.

Ορισμένες φορές, οι όποιες αποκαλύψεις για την (κακο)διαχείριση των κονδυλίων για τους “πρόσφυγες” έρχεται εκ των έσω, δηλαδή από τους ίδιους τους (δήθεν) ενδιαφερόμενους για...

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ Κ.Τ.Λ.» ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!

viasmos3_6
Προ ολίγων ημερών, είχαμε τον βιασμό μιας Καναδής τουρίστριας από Γεωργιανό «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη», στην Καβάλα. Τώρα, έχουμε τον βιασμό μιας 25χρονης Ισπανίδας τουρίστριας, στην Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου. Η καταγγελία αφορά 33χρονο Αλβανό που δούλευε σε καντίνα κοντά στην πλαζ και που σύμφωνα με την καταγγελία της τουρίστριας την ανέβασε σε παρακείμενο σκάφος οπότε και τη βίασε. Ο Αλβανός αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά κρύβεται για ευνόητους λόγους. Και βέβαια, τέτοιου είδους ειδήσεις –με την συνήθη «σάλτσα»- κάνουν το γύρο του κόσμου, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και συνήθως αναφέρεται η χώρα όπου....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: “Refugees Welcome” από το 2006 η ΝΔ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: “Refugees Welcome” από το 2006 η ΝΔ!

Αποκαλυπτικό έγγραφο δείχνει πως ήδη από το 2006 η ΝΔ νομοθετούσε για το ενδεχόμενο «μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών» - ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ από τους Συριζαίους οι εθνομηδενιστές της ψοφοδεξιάς!
Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, τα κομματόσκυλα της ΝΔ επιχειρούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ισχυριζόμενοι πως το χρεοκοπημένο κόμμα τους μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.
Στο αυριανό της φύλλο, η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα, τρίβοντας στη μούρη των πατριδοκάπηλων της ψοφοδεξιάς τα έργα τους, τα οποία και άνοιξαν τον δρόμο στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ! Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.
Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Η Νέα Δημοκρατία και η... ελονοσία


Η Νέα Δημοκρατία και η... ελονοσία

Γράφει ο Αντίοχος

Την… ανησυχία της νουδούλας  προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι 12 δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας, λόγω ελονοσίας. Εξέδωσε, λοιπόν, την… καθιερωμένη ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως «με όλα αυτά διαμορφώνεται μια ζοφερή εικόνα για τη χώρα μας» και διερωτάται με περισσή υποκρισία: «Υπάρχει Κυβέρνηση; Τι κάνει ο πρωθυπουργός;».
Μάλιστα! Αναμφίβολες βεβαίως οι ευθύνες των «αλληλέγγυων» συριζαίων και των γελοίων ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων τους για την λαθρομετανάστευση και τις συνέπειές της (μία εκ των οποίων είναι και η έξαρση της ελονοσίας και άλλων εξαφανισμένων ασθενειών…), αλλά δεν άρχισαν όλα τα δεινά επί....

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ: «ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»

giannaras
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κάθε μέρα που περνά, και η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο αφόρητη-κοινωνικώς- τόσο πληθαίνουν οι φωνές ακόμη και καθεστωτικών δημοσιογράφων που συμπίπτουν τα λεγόμενά τους με την γνώμη της Χρυσής Αυγής. Η σύμπλευση βέβαια των απόψεών τους με τη δική μας δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει απροκάλυπτα μιας και τότε, θα χαρακτηρίζονταν κι αυτοί φασίστες και ναζιστές. Έτσι βρίσκουν έμμεσους τρόπους να εκφράσουν τα λεγόμενά τους, αλλά τις περισσότερες φορές μέσω πολιτικοοικονομικών όρων , οι οποίοι είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό.    Με αφορμή λοιπόν μία...

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ… ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ…

stefanakos
Στα μουλωχτά έγινε προ ημερών η αποφυλάκιση του «κοινωνικού αγωνιστή» Βασίλη Στεφανάκου, με τις ευεργετικές διατάξεις του «νόμου Παρασκευόπουλου», ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων με ποινές ακόμα και πάνω από 10 χρόνια, για ληστείες και ναρκωτικά.
Στον λεγάμενο έχει αποδοθεί –μεταξύ πολλών άλλων- αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες της ελληνικής μαφίας αλλά και στενές επαφές με το κόκκινο παρακράτος.
Υπενθυμίζουμε, πως ο…