Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

Το domain ποιάς χώρας είναι το είναι το ακριβότερο;

Πόσο λέτε να κοστίζει ένα domain με όνομα χώρας....
5,88 εκ.δολλάρια πουλήθηκε στον ιδιοκτήτη.
Όλοι φανταζόμαστε ότι μπορεί ναι είναι το usa.com, america.com ή england.com ή έστω το uk.com.
Αμ δε...

Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης δίνει την απάντηση στον γραικύλο Πάγκαλο

Ὅταν μοῦ πειράζουν τὴν πατρίδα μου καὶ θρησκεία μου, θὰ μιλήσω, θὰ ῾νεργήσω κι᾿ ὅ,τι θέλουν ἂς μοῦ κάμουν.

Να δούμε πότε οι Έλληνες θα ξυπνήσουν

Ο πρωθυπουργός μας πριν πατήσει τα ποτισμένα με άφθονο ελληνικό αίμα χώματα της Ερζερούμης καλό θα είναι να διαβάσει το «Νούμερο 31328» του Ηλία Βενέζη, για να μάθει μερικά πράγματα για τα αμελέ ταμπουρού, αλλά και το βιβλίο του Φαϊκ Οκτέ με τίτλο «Βαρλίκι»

Γιατί πάει ο πρωθυπουργός στη «Σιβηρία της Τουρκίας»
04/01/2011
Ειδικού Συνεργάτη
Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του,  θα μεταβεί στην Θεοδοσιούπολη, τουρκιστί  Ερζερούμ , όπου θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 3ου Συνεδρίου των Τούρκων Πρεσβευτών.

Ανακύπτουν πολλά ερωτηματικά για την επικείμενη επίσκεψη. Γιατί να πάει ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μια τέτοιο σύνοδο όπου δίνονται οδηγίες στους διπλωμάτες για την εξωτερική πολιτική που θα εφαρμόσουν; Είθισται να καλούνται ξένοι πολιτικοί και διεθνείς προσωπικότητες. Αλλά, συνήθως η παρακολούθηση των εργασιών γίνεται σε επίπεδο Πρεσβευτών. Ο κ. Παπανδρέου θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία.
Η συνάντηση οργανώνεται από...

Έχετε μπλογκ και θέλετε gadgets;

Σε μια ανάρτηση, μαζεμένα χρήσιμα links -για πλατφόρμα blogger- gadgets που θέλετε...

Τουριστικός οδηγός για το Ερζερούμ.

Η μάστιγα της Ασίας του George Horton

olympia.gr

Και λέγαμε και εμείς...πολύ δεν το καθυστέρησαν;

Μετά το ανθελληνικό "ΕΠΣΕ" και την ανακοίνωση 'καταδίκης' της Ακαδημίας, για τη βράβευση της ηρωίδας Χαράς Νικοπούλου, ποιοί, φανατικοί ανθέλληνες, λέτε να έβγαλαν προέβησαν σε παρόμοια ανακοίνωση;...

«Mάστιγα» της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία… 27 χωρών

Την ίδια περίοδο που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι «εθελότυφλοι» και «ραγιαδόφρονες» επιμένουν να επιβάλουν στα σχολικά μας βιβλία μια εξωραϊσμένη και εξωπραγματική εικόνα για την παρουσία των Τούρκων στην ελληνική ιστορία,  την ίδια περίοδο που τα ελληνικά μεγάλα κανάλια προβάλουν με μανία κάποια εξωπραγματικά τουρκικά σήριαλ καλλιεργώντας στο ελληνικό κοινό  μια απατηλή εικόνα για την σύγχρονη Τουρκία, στην ιδία την Τουρκία προκάλεσε σοκ  η δημοσίευση μιας αποκαλυπτικότατης έρευνας του ίδιου του  τουρκικού Γενικού Επιτελείου σχετικά με την εικόνα που έχουν για τους Τούρκους, πολίτες άλλων χωρών. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, σε...

Έχουν αποθρασυνθεί οι Τουρκοι: "Πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας"

«Πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας». Αυτό το μήνυμα στέλνει στην Ελλάδα με τις αποκλειστικές δηλώσεις του στο newsbomb.gr ο επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Ενέργειας της Τουρκίας Νεστέντ Παμίρ, ο οποίος είναι και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ενέργειας με τις αρμοδιότητες υπουργού.
Ο κ. Παμίρ στις δηλώσεις του τονίζει ότι...

Η Συγκλονιστική Συνέντευξη Κόλαφος του Πάνου Καμμένου στο anti-ntp.blogspot.com

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα.

Για την ανάγκη ελευθερίας των blogs, Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg. Ακόμα και για απειλές που τυχόν δέχεται...

Μια συνέντευξη στην οποία, ακούγονται πράγματα που δεν επιτρέπεται να ειπωθούν από τα ΜΜΕ στα οποία όπως μας είπε δεν τον καλούν πλέον...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ

Ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται?


 

Δηλαδή έλεος πια!
Έχουν κόψει δώρα,έχουν μειώσει μισθούς,οι έλληνες πολίτες έχουν πέσει σε εθνική κατάθλιψη και αυτός που έφερε το ΔΝΤ, αυτός που πήρε τα μέτρα εναντίον της κοινωνίας,σήμερα πάει στα μπουζούκια? Όταν εμένα τον Μάνο που είμαι φοιτητής,μου σβήνει τα όνειρα μου?
Με ρωτάει εμένα αν μπορέσω να συνεχίσω να σπουδάζω?


Αν οι γονείς μου έχουν χρήματα να μου στέλνουν?Αν....

Με το βλέμμα στο Αιγαίο η συνάντηση στο Ερζερούμ

Σε τροχιά επίλυσης αναμένεται να θέσουν τις διαφορές στο Αιγαίο οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας, στην επικείμενη συνάντησή τους στις 7 Ιανουαρίου στο Ερζερούμ της Τουρκίας.
  Γ. Παπανδρέου στο Καστελόριζο (23/4/2010) Καρτ ποστάλ  

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο κ. Παπανδρέου δέχτηκε την πρόσκληση του ομολόγου του κ. Ερντογάν να παραστεί στην ετήσια σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων και να μιλήσει προς αυτούς.

Είναι ευνόητο ότι...

Στη νέα χρονιά θα ενταθεί ο πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Οι επαναστατικές ζυμώσεις στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας έχουν θορυβήσει, για την ακρίβεια πανικοβάλει, τους μηχανισμούς της πλανητικής εξουσίας και των εγχώριων υπηρετών, κάθε χρώματος…
Στο νέο έτος θα ενταθούν οι καθεστωτικές προσπάθειες εναντίον της Εκκλησίας, προκειμένου να αναχαιτιστούν τα δυνατά ρεύματα των ριζοσπαστικών διεργασιών στο εσωτερικό του Ορθόδοξου σώματος.
Τα καθεστωτικά «όπλα» θα είναι ποικίλα, πολύμορφα και πολύχρωμα.
Η συκοφαντία, ο στιγματισμός της Ορθοδοξίας, ο αποκλεισμός της Εκκλησίας από κάθε...

Προς τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά

 Εμείς τα μελη, οι οπαδοί , ψηφοφόροι ου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και οι απλοί ανεξάρτητοι πολίτες

Με δεδομένη την αποκρουστική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια σε πολιτικό και κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο αλλά κυρίως την ανήκουστη επίθεση που δέχονται οι συνταγματικοί μας θεσμοί και ο τρόπος ζωής μας ζητούμε πάραυτα από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά αλλά και από την κοινοβουλετική ομάδα.
Ζητάμε:

Πόσο πιστεύετε ότι σας κοστίζουν τα γραφεία του ΓΑΠ, του κολλητού και του Αντιπροέδρου;

Δούλευε εσύ μακάκα Έλληνα για να τα 'τρώνε' οι άλλοι...
Πόσο νομίζεις ότι σου 'κοστίζουν' τα πολιτικά γραφεία ΓΑΠ, αντιπροέδρου- Πάγκαλου και Παμπούκη;...

Ρε Βαξεβάνη αν εγώ γράψω ότι η «μπουμπού» σου προσλήφθηκε στον ΣΚΑΪ επειδή έχει πολύ «στενές σχέσεις» με τον Αλαφούζο θα με μηνύσεις;

Έχουμε πει πως λειτουργεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ: Γράφει κάποιος μια μαλακία την παίρνουν αλλοι 10 μαλάκες και την αναπαράγουν με διάφορες σάλτσες και ξαφνικά έχουμε ένα γεγονός... Πάρτε μια περίπτωση όπου έγραψε μια παπαριά το πρώτο θέμα και την πήρε ο γραφικός καρατικοδίαιτος ταλιμπάν της δημοσιογραφίας, Κ. Βαξεβάνης, για την αναπαράγει, αφήνοντας υπονοούμενα για στενές επαφές (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αν μια μούφα ιστορία δεν έχει και υποννοούμενα για SEX δεν τραβάει...) του Καραμανλή με την πρασινοφρουρού Μαρία του ΟΤΕ, προκειμένου να την βαφτίσει "κολλητή":

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποκάλυψε πως...

Η 'κοπρίτισσα' κόρη του Πάγκαλου

Τέτοιες επιτυχίες στην Ελληνικό Εμπόριο θα ζήλευαν και οι "Φοίνικες"....

Η μείωση της κατανάλωσης έφερε χιλιάδες λουκέτα στον κλάδο του εμπορίου, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΣΕΕ ανέρχονται σε πάνω από 40.000, και απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας σε έναν τομέα της οικονομίας που αποτελούσε έως τώρα έναν από τους βασικούς τροφοδότες της απασχόλησης στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009 παρατηρήθηκε....

Τώρα γίναμε και «ψευτοαπόγονοι των Αρχαίων» από τον αρχιπροδότη ΠΑΓΚΑΛΟ

Από ένα απόβρασμα που πρόδωσε αισχρά την χώρα του τότε στα Ιμια, και τον ξαναέβαλαν στην πλάτη μας τα ξένα αφεντικά του, για να ανταπόδοση των προδοτικών και ανθελληνικών υπηρεσιών του, τι να περιμένει κάποιος. Εφιάλτες υπήρχαν πάντα στην Ελλάδα και είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα τους.
Οι "κοπρίτες- δημόσιοι υπάλληλοι" του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά και η "σοφία" του ότι "μαζί τα φάγαμε", δεν αποτελούν σημερινές εμπνεύσεις του αντιπροέδρου! Τον περασμένο Μάιο, σε διάλεξή του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο κ. Πάγκαλος δυσφήμισε όσο "καλύτερα" μπορούσε" τη χώρα μας, σε μία εποχή που...

Έτσι άρχοντα!!! Δείξε στους μίζερους τους Έλληνες πως πρέπει να διασκεδάζουν!


Και πάλι χίλια μπράβο στον Γιωργάκη που είναι "έξω καρδιά"...
όχι θα κάτσει να σκάσει για τους μακάκες!!!

(δείτε κι άλλες φώτο)

Οι αυξήσεις στα διόδια

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Επιτέλους πάρτε θέση

H συμπεριφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε ανεκτό πλαίσιο. Τον περασμένο μήνα είχε αποκαλέσει αντιπαραγωγικούς τους στρατιωτικούς επειδή δεν έχουν πολεμήσει, αν και ο ίδιος είχε κάνει ;o,τι μπορούσε ως υπουργός Εξωτερικών την περίοδο των Υμίων προκειμένου να δώσει παραγωγικό ρόλο στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Πρόσφατος είναι ο βαρύς χαρακτηρισμός που προσέδωσε στους δημoσίους υπαλλήλους αποκαλώντας τους «κοπρίτες», αν και ο ίδιος γνωρίζει ότι.....

Εθνικό πανεπιστήμιο και εθνική στρατηγική

Του Νίκου Λυγερού

Η συμβολή του Ποντιακού στον ελληνισμό δεν περιορίζεται στο συμβατικό πλαίσιο της προσφυγιάς. Υπάρχουν πλούσια νοητικά σχήματα που δεν έχουν εξεταστεί ακόμα και δεν είναι απαραίτητα λόγω άγνοιας. Ένα από αυτά αφορά τη σχέση που υπάρχει μεταξύ εκπαίδευσης και στρατηγικής.

Όλοι ξέρουμε το επίπεδο του Φροντιστηρίου της Τραπεζούντας διότι το έχει αναδείξει η εξαντλητική μελέτη του Αντώνη Παυλίδη στο πλαίσιο της διατριβής του. Άρα, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε σχέση με το παράδειγμά μας. Το πρώτο ερώτημα που θέλουμε να θέσουμε είναι: για ποιο λόγο η...