Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

Ο "αφιλοκερδής" σύντροφος Νταλάρας επιστρέφει στα φεστιβάλ της ΚΝΕ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησε την καριέρα του επί Χούντας, μεγαλούργησε τα χρόνια της μεταπολίτευσης με την προώθηση του… τιμημένου κουκουέ, εμφανιζόμενος ανελλιπώς στα φεστιβάλ της ΚΝΕ και τραγουδώντας… επαναστατικά τραγούδια, αλλά μόλις έπεσε το Τείχος του Αίσχους και το Σιδηρούν Παραπέτασμα, έκοψε λάσπη! Και λίγα χρόνια αργότερα, η γυναίκα του «λάμπρυνε» το κοινοβούλιο, βροντοφωνάζοντας «ναι σε όλα» στα Μνημόνια της δυστυχίας μας.

Ο δε… δημοφιλής και προπάντων… αφιλοκερδής αοιδός, εμφανιζόταν με δηλώσεις του υπέρ των Μνημονίων («ή Μνημόνιο ή καταστροφή») και των διεθνών τοκογλύφων, χαρακτήριζε τους Αγανακτισμένους...

Ο Πάπας της Ρώμης, μια Εβραία ψυχαναλύτρια και μια κομμουνίστρια που επηρέασε τη ζωή του

Ένα νέο βιβλίο για τον Πάπα Φραγκίσκο, με τίτλο «Πολιτική και κοινωνία» του Γάλλου κοινωνιολόγου Ντομινίκ Βολτόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στην Γαλλία.

Στην «εξομολόγησή» του στον Βολτόν ο Ποντίφικας μιλά για πρώτη φορά για κάποιες άγνωστες πτυχές του παρελθόντος του. Μία εξ’ αυτών, ήταν οι επισκέψεις του σε μια Εβραία ψυχαναλύτρια – ενώ το Βατικανό είχε απαγορεύσει το 1960 στους κληρικούς να υποβάλλονται σε ψυχαναλυτική θεραπεία:

«Επί έξι μήνες επισκεπτόμουν μια εβραία ψυχαναλύτρια, μια φορά την εβδομάδα. Ήθελα να...