Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

Ο πατέρας Τιμόθεος, εξομολογητής του Ανδρέα Παπανδρέου με κείμενο-ράπισμα ξεβρακώνει τον εθνοπροδότη-νεοταξίτη ΓΑΠ

Γιώργο ,εγώ νομίζω ότι μπορώ να σε προσφωνώ απλά με το όνομά σου γιατί είμαι εκείνος που έκλεισε τα μάτια του Πατέρα σου,είμαι εκείνος που στάθηκα μέχρι το τέλος δίπλα του χωρίς καμία υστεροβουλία,είμαι εκείνος που δέχθηκε ,με την ανοχή σου,ύβρεις και επιθέσεις από τους ανθρώπους που επιθυμούσαν και τον φυσικό και τον πολιτικό θάνατο του πατέρα σου και που ,δυστυχώς, και στήριξες και αγκάλιασες και συνεχίζεις να τους έχεις δίπλα σου.Είμαι εκείνος που δέχθηκε την εξομολόγησή του και του μετέδωσε τα Άχραντα Μυστήρια,παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις σας.Πριν συνεχίσω θέλω να διαβάσεις ένα κείμενο που έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και πολύ καιρό αλλά ουδεμία αντίδραση υπήρξε από μέρους σου.Βέβαια δεν ξέρω αν σε ενημέρωσε ο Ν.Αθανασάκης,ο άνθρωπος όλων των καταστάσεων και σημερινός σου Σύμβουλος..αλλά ας δούμε το κείμενο και τα λέμε ξανά. :

Τι δεν πρόλαβε να πει ο Ανδρέας Παπανδρέου;

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΑΠΑΝΤΟΥΝ..." ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!"

Μαζικές έχουν αρχίσει και γίνονται οι αντιδράσεις των ΑΕΚτζήδων μετά τις πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση της ΑΕΚ να μιλάει με τουρκική εταιρεία. Άκρως επιθετική και απειλητική η ανακοίνωση από τo "Πατήσια Club".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μας τα πρήξανε με τις ΜΚΟ... Διαλύστε τες να τελειώνουμε

Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» ξεκίνησε τη δράση του το 2001, με εθελοντές εργαζόμενους στη... δημόσια υγεία!!! . Ανήκει στις (γνωστές από τα σκάνδαλα Μ.Κ.Ο.) μη κυβερνητικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, κι σκοπός ήταν η είναι, στήριξη του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» εξ ού και το πραγματικό όνομα της "επιχείρησης".
 Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζονται στην τηλεόραση, και μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με αναρίθμητες διαφημίσεις, υποστηρίζοντας ότι στα...

Οι ρώσοι απαγορεύουν την προπαγάνδα υπέρ των gay και ΜΚΟ, διεθνιστές-λούγκρες θα τους καν... ντα



Μια πρόταση νόμου που απαγορεύει την «gay προπαγάνδα» στη ρωσική πόλη της Αγίας Πετρούπολης έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο.
Οι νομοθέτες της πόλης έχουν παγώσει προσωρινά το νομοσχέδιο, το οποίο θα επιβάλει πρόστιμα 1.000 ευρώ και παραπάνω σε όλες τις «δημόσιες δραστηριότητες που προωθούν τον σοδομισμό, τον λεσβιασμό, την αμφιφυλοφιλική και τρανσέξουαλ ταυτότητα», αναφέρει το RIA Novosti.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι μεταξύ εκείνων που έχουν.....

Τι προβλέπει ο «κώδικας τιμής» των Ευέλπιδων..

 σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν εσείς ρουφιάνοι, νεοταξικά παράσιτα του συστήματος μπορέσετε έστω και σε ένα από αυτά που περιγράφονται στον "κώδικα τιμής" των Ευέλπιδων, όχι να το τηρήσετε, αλλά έστω να σταθείτε αντάξιοι, τότε και μόνο τότε να ξαναπιάσετε στο στόμα σας το όνομα των Ευέλπιδων και του Ελληνικού Στρατού...

Επειδή πολλά ακούστηκαν, ακόμη περισσότερα σχολιάστηκαν και καθένας προσπάθησε να δώσει τη δική του εκδοχή ή να υποβαθμίσει το περιστατικό στη ΣΣΕ, ιδού τι ακριβώς προβλέπει ο «Κώδικας Τιμής» της σχολής:

Ο Κώδικας Τιμής Ευελπίδων υπάρχει εδώ και πολλές γενιές αξιωματικών, μεταφέρεται από γενιά σε γενιά ευελπίδων και....

Η Ορθοδοξία δίπλα στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΓΑΠ ζητά συγγνώμη από τους Ευρωπαίους για το γεγονός ότι η Ελλάδα σαν πειραματόζωο απέτυχε σε κάποιες περιπτώσεις....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.... ΞΥΠΝΑΤΕ
Gap Letters

"Κόμμα Αποστράτων".... ή ακόμη μια προσπάθεια διχοτόμησης των Ελλήνων πατριωτών-εθνικιστών!

Γιατί το λέμε αυτό....;
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω Link και θα καταλάβετε...

Ένας εβραιομαθής στο «κόμμα των αποστράτων»

Έτοιμη η Συρία για πόλεμο με την Τουρκία..Έστρεψε τους πυραύλους της προς Τουρκικά εδάφη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μιλλιέτ, που δημοσιεύουν τα tourkikanea:
Η Συρία έστρεψε τους πυραύλους της στην Τουρκία. Ο Σύριος ηγέτης Άσαντ τοποθέτησε τους μέχρι πρότινος εφιάλτες του Ισραήλ και των ΗΠΑ ρωσικούς πυραύλους SCUD στα σύνορα με την Τουρκία στο Κάμισλι και στο Αγίν Ντιβάρ.
Οι πύραυλοι Scud και Sam είναι τα όπλα στα οποία βασίζεται περισσότερο ο συριακός στρατός και έχουν εμβέλεια 1500 χιλιόμετρα!…
Η Συρία απάντησε με...

Η αφύπνιση θα υπάρξει μόλις αναγνωριστεί ο "εχθρός" που σε λοβοτομεί...!

"Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο"

Ηράκλειτος




 Άρθρο του κ. Ιωάννου Πασχαλίδη,
Υποστρατήγου Ε.Α.

Πόλεμος πάντων πατήρ» διακήρυξε ο Ηράκλειτος, o oποίος δεν έβλεπε στο πρόσωπο του πολέμου μονάχα την υπέρτατη δύναμη δημιουργίας των όντων, αλλά και τη δύναμη η οποία θεμελιώνει κάθε πολιτική, κοινωνική και ηθική τάξη. Κοσμογονική δύναμη ανεγνώριζε στον πόλεμο και ο Εμπεδοκλής.

Όλοι δε ανεξαιρέτως οι αρχαίοι φιλόσοφοι παραδέχονταν, ότι....

Ότι και να κάνουν οι μογγόλοι πάντα θα ξέρουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό "συμπατριωτών" τους είναι.... Έλληνες

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Τύμπανα πολέμου και στα Βαλκάνια.. Οι Σέρβοι ξυπνούν και ξεκινούν ένοπλο αγώνα στο Κόσσοβο.


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα ο Πούτιν απειλεί τη Δύση ότι η προσπάθεια της να περικυκλώσει τη Ρωσία με αντιπυραυλικές ασπίδες θα λάβει... απάντηση

Επίθεση κατά στρατιωτών του ΝΑΤΟ σημειώθηκε τη Δευτέρα σε περιοχή βόρεια του Κοσσόβου, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Επικαλούμενο ανακοίνωση της ειρηνευτικής αποστολής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στη Σερβία (KFOR) αναφέρει ότι δύο Γερμανοί και οκτώ Αυστριακοί, τραυματίστηκαν ύστερα από αψιμαχίες με ενόπλους, οι οποίοι απορρίπτουν το περιεχόμενο συμφωνίας του 2008, που προβλέπει απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία.

Όλα ξεκίνησαν όταν...

Δωροδοκία 13 εκατ. δολαρίων στους Ισραηλινούς για να συναινέσουν την ανατροπή του, καταγγέλλει ο Ειρηναίος! > Ακόμα και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα είχε «επιστρατεύσει» η Ντόρα


Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι έγιναν για να καταφέρει ο σημερινός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος να πάρει τη θέση του Ειρηναίου και να αναγνωριστεί από το Ισραήλ και την Ιορδανία. Σύμφωνα με έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που αποκάλυψε ο ιστότοπος Wikileaks, ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τσάρλς Ρις προσκλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών από τον γενικό γραμματέα Χαραλάμπη Ροκανά, κατ' εντολήν της τότε υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη, και του ζητήθηκε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ στον βασιλέα της Ιορδανίας Αμπντάλα για να μην υπογράψει την άρση αναγνώρισης του Θεόφιλου και να πιέσουν την κυβέρνηση του Ισραήλ να τον αναγνωρίσει!



Αφορμή για την....