Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

Ο εφιάλτης του καθεστώτος έχει όνομα... Ηλίας Κασιδιάρης... "Δε θα κάνουν Πάσχα οι άθλιοι κυβερνήτες...Δε θα σταματήσουμε τις αποκαλύψεις"

Δείτε το βίντεο...

Η γραμμή της ΝΔ για Χρυσή Αυγή σε 11 δευτερόλεπτα στην εκπομπή του Τράγκα - ΒΙΝΤΕΟ

Η ομολογία Μπαλτάκου έχει φέρει σε σημείο κατάρρευσης τη ΝΔούλα, με το καθεστώς πανικόβλητο να προσπαθεί να αλλάξει ατζέντα. Σε αυτήν την απεγνωσμένη προσπάθεια, τα διεθνή αφεντικά έδωσαν εντολή για δανεισμό από τις "αγορές", δηλαδή τα ιδρύματα της διεθνούς τοκογλυφίας, ώστε τα συστημικά ΜΜΕ να βγουν συντεταγμενα και να πανηγυρίζουν, άσχετα αν ο Ελληνικός είναι βυθισμένος στην ανεργία και στη φτώχεια.

Ο Ταμήλος της ΝΔ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τράγκα. Η αυθόρμητη απάντησή του σε καίρια ερώτηση του Τράγκα ξεμπροστιάζει τον λόγο της επικοινωνιακής φούσκας περί "αγορών"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Λαζόπουλος: Μόνο οι Χρυσαυγίτες μπορούν να κυκλοφορούν ανάμεσα στον λαό και να γίνονται αποδεκτοί! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Χατζηνικολάου "στον Ενικό". Ο Χατζηνικολάου ρωτά την άποψή του για τα πολιτικά τεκταινόμενα και εισπράττει την ειλικρινή απάντηση του Λαζόπουλου. Ακόμα και οι πλέον προβεβλημένοι αριστεροί του συστήματος, αγχωμένοι, διατυπώνουν ανοιχτά την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

O Τραγάκης προσπάθησε να φιμώσει τον Αρβανίτη για την αποκάλυψη του σκανδάλου Κουτζαμάνη - Μιχελάκη ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιχάλης Αρβανίτης έφερε στην βουλή το σκάνδαλο για την δικογραφία περί χρηματισμού του Γιάννη Μιχελάκη από τον επιχειρηματία Πάλλη και η οποία έχει θαφτεί από την Κουτζαμάνη.

Ο εγκάθετος Νεοδημοκράτης προεδρεύων Τραγάκης προσπάθησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κάνει την καταγγελία, αλλά ο Αρβανίτης δεν μάσησε!

Ο πανικός της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου είναι πασιφανής. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν ξέρω άμα το πήρατε χαμπάρι, αλλά η χθεσινή ημέρα ήταν… ιστορική. Ίσως μάλιστα, θα ’ρθει η στιγμή που θα τη γιορτάζουμε σαν… νέα εθνική επέτειο (αφού μετά την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» θα καταργηθούν οι υπάρχουσες, γιατί προκαλούν… εχθροπάθεια προς του άλλους λαούς…). Όξω φτώχεια! Βγήκαμε στις αγορές! Εδώ θα δείτε χρήμα με… ουρά! Σε λίγο όλοι θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια!

Δείτε κάποιους χτεσινούς χαρακτηριστικούς τίτλους δημοσιογραφικών παπαγάλων της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας:

«Μια ιστορική ημέρα για την οικονομία. Η Ελλάδα βγήκε ξανά στις αγορές».

«Ιστορική στιγμή: Ξεκίνησε η...

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΤΣΑΚΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ…Η “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ…

587-2
Ώπα της! Μπήκαν (με τα λόγια βέβαια…) στο παιχνίδι των απειλών κατά της Χρυσής Αυγής και τα παλουκάρια (όπως π.χ. λέμε «Παλουκόγιαννης»…) του ΠΑΜΕ! Ναι, πρόκειται γι’ αυτούς τους μπράβους του σάπιου συστήματος εξουσίας, που όταν ψηφιζόταν το πρώτο Μνημόνιο (2011) και κόχλαζε το Σύνταγμα από 150.000 αγανακτισμένους και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ Έλληνες, φυλάγανε γύρω-γύρω τη βουλή, μπροστά από τα ΜΑΤ κι έχοντας μέτωπο προς τον κόσμο! Κι όταν το.......

Σκάνδαλο μεγατόνων... Η Κουτζαμάνη "έθαψε" την υπόθεση χρηματισμού του Μιχελάκη από τον μεγαλοεπιχειρηματία Πάλλη!


Νέο σκάνδαλο επιόρκων: Η Κουτζαμάνη έθαψε δικογραφία για τον χρηματισμό Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη!
Σημεία και τέρατα τα οποία επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τις υπόγειες διασυνδέσεις της Χούντας Σαμαρά με συγκεκριμένους υψηλόβαθμους κύκλους της δικαστικής εξουσίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την αντεθνική κυβέρνηση, τις παράνομες μεθοδεύσεις και τις αντισυνταγματικές της πρακτικές.
Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Αθηνών κατόπιν έρευνας στο γραφείο του προφυλακισμένου επιχειρηματία Πάλλη, κατέσχεσε έγγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες περιγράφεται από τον ίδιο τον επιχειρηματία ο τρόπος με τον οποίο χρημάτισε τον τότε βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ώστε ο.....

Όταν το καθεστώς θέλει να αποπροσανατολίσει πάντα υπάρχει η "πρόθυμη" τρομοκρατία - παρακράτος!


Αποπροσανατολισμός μέσω τρομοκρατίας

Ξεκάθαρη επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνιστά η τυφλή βομβιστική ενέργεια η οποία έλαβε χώρα στις 6 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά ΤΝΤ εξερράγη στην οδό Αμερικής, μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου, δίχως ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.
Είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στις 5.11 και στις 5.15, στη zougla.gr και στην Εφημερίδα των συντακτών αντίστοιχα, με τα οποία οι δράστες έκαναν γνωστό πως παγιδευμένο με 75 κιλά TNT αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Αμερικής, επρόκειτο να εκραγεί σε 45 λεπτά.
Πρόκειται σαφώς για.....

Ξεκατινιάζονται οι νεοδημοκράτες Αρούλης και Νικήτας..... Φαρμακερό σχόλιο Άρη!

spiliotopoulos-xreiazetai-pataksi-tou-paremporiou

Μετά τις γνωστές ανοησίες και γραφικότητες (η βόλτα με τον σκύλο, ο έρωτας με την Αθήνα κλπ.), ο κομψευάμενος, μόνιμος κάτοικος Μυκόνου (λόγω που έχει σπίτι η κοπέλα του, ας του πληρώσουν το ξενοδοχείο να πάει αλλού)  Άρης Σπηλιωτόπουλος, πέταξε μια σοβαρή μπηχτή για.....

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ»… Κανείς εισαγγελέας θα ενδιαφερθεί;!

newego_LARGE_t_1101_53881647  
Ευρωπαϊκή «αντιφασιστική» συνάντηση, οργανωμένη από τις κουκουλοφόρες αναρχοκομμουνιστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και με την συμμετοχή ομοίων τους από 19 χώρες της Ευρώπης, γίνεται στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες (11, 12 και 13 Απριλίου). Σκοπός της συνάντησης των ακροαριστερών στοιχείων, είναι ο συντονισμός της δράσης τους (φυσικά υπό την ομπρέλα των μυστικών υπηρεσιών των παγκόσμιων εξουσιαστών που κρύβονται πίσω τους, χρησιμοποιώντας τους ως παρακρατικούς μπαμπούλες…) ενόψει της εκρηκτικής ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ιδού και το.....

Σκάνδαλο: ο Βενιζέλος καλύπτει την «μαύρη τρύπα» 112 εκατ. ευρώ του Τζέφρυ. Γιατί δεν επεμβαίνει εισαγγελέας;


Σκάνδαλο: ο Βενιζέλος καλύπτει την «μαύρη τρύπα» 112 εκατ. ευρώ του Τζέφρυ. Γιατί δεν επεμβαίνει εισαγγελέας;

Η θρασύτητα και η αναίδεια αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό του πολιτικού παχύδερμου Βαγγέλη Βενιζέλου. Ο εκ των κυρίων υπευθύνων για την τραγική σημερινή κατάσταση της Χώρας, ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο με τα υποβρύχια, ο τύπος που έγινε ρεζίλι στο πανελλήνιο με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, τόλμησε να χαρακτηρίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως «εγκληματική οργάνωση»! Ο αποτυχημένος «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, που θα συνδέσει το όνομά του με το οριστικό τέλος ενός άλλου κραταιού κόμματος, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι, στα πλαίσια της αρμονίας του «συνταγματικού τόξου», δεν έχει καθίσει ακόμη στο σκαμνί για τα όσα κατηγορείται. Βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να......

Όταν οι κλέφτες αφήνονται ελεύθεροι και οι Εθνικιστές φυλακίζονται


Από το ξημέρωμα της 28ης Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Χρυσή Αυγή γνωρίζει ένα από τα μεγαλύτερα κύματα πολιτικών διώξεών της από το ξεπουλημένο κράτος. Ο εξαθλιωμένος από τους κλέφτες δημοκράτες ελληνικός λαός υπήρξε θεατής μιας τεράστιας αντιεθνικιστικής εκστρατείας και δέκτης του πολέμου λάσπης που το σάπιο κατεστημένο εξαπολύει με κάθε του δύναμη.
Βιώσαμε όλοι τον.....