Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2011

Κείμενο που πρέπει να διαβαστεί: Ezra Pound: “Οι χαλκευμένες εικόνες μιας τηλεοπτικής κοσμοκρατορίας”

Ήδη ξέρετε ότι τα δελτία ειδήσεων και τα μέσα ψυχαγωγίας είναι επηρεασμένα. Τώρα θ’ ανακαλύψετε γιατί είναι επηρεασμένα.


Χρησιμοποιούν και μυστικότητα και απολυτότητα στον τρόπο που μας παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων και τα ψυχαγωγικά προγράμματα, π.χ. ο τρόπος που παρουσιάζονται οι ειδήσεις: σε ποια σημεία δίνεται έμφαση και ποια παραγκωνίζονται, η επιλογή των λέξεων απ’ τον δημοσιογράφο, ο τόνος της φωνής του, οι εκφράσεις του προσώπου, το λεξιλόγιο των τίτλων , η επιλογή των εικόνων, όλ’ αυτά, ασυναίσθητα μεν, αλλά ωστόσο σε βάθος, επηρεάζουν τον τρόπο που ερμηνεύουμε αυτά που βλέπουμε ή ακούμε.
Στην κορυφή αυτών, φυσικά, οι....

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ έδειξαν για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή τους σε έναν άδικα διωκόμενο από το νεοταξικό κατεστημένο...

Τα ΜΜΕ αν και ήταν παρών στις εκδηλώσεις του κόσμου, προτίμησαν για ακόμη μια φορά να...διακόψουν τις συνδέσεις...!!

Σχόλιο και από το Hellas-Orthodoxy

Χρόνια πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ...Καλή Δύναμη σε όλους μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις..

Σκηνικό Ιμίων έστησαν οι Tούρκοι μεταξύ Χίου και Σάμου


Σκηνικό Ιμίων στήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ Σάμου και Χίου με τουρκικό φορτηγό πλοίο να εκπέμπει σήμα κινδύνου, να αρνείται την ελληνική βοήθεια και τελικά η περισυλλογή του πληρώματος εντός του ελληνικού χώρου αρμοδιότητας έρευνας και διάσωσης, να γίνει από τουρκικό παραπλέον σκάφος.
Πιο αναλυτικά το τουρκικό πλοίο φορτηγό πλοίο DOGU HASLAMAN εξέπεμψε σήμα κινδύνου σήμερα 27 Δεκεμβρίου στις 10.55, ενώ βρισκόταν σε διεθνή ύδατα μεταξύ Χίου και Σάμου σε απόσταση 18 μιλίων βορειοδυτικά της Σάμου εντός του FIR Αθηνών στην περιοχή ευθύνης έρευνας και διάσωσης της Ελλάδας.
Το ελικόπτερο SAR Super Puma της ΠΑ απογειώθηκε με εντολή του ΕΚΣΕΔ μόλις τρία λεπτά μετά την λήψη του σήματος από το τουρκικό φορτηγό πλοίο, στις 10.58 αποδεικνύοντας την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των πληρωμάτων και των μέσων της ΠΑ στον τομέα της έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο. Παράλληλα....