Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Το κόμμα των θλιβερών συνοδοιπόρων των αμερικανοκομμουνιστών, της «πρώτης φοράς αριστερά», οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του υπουργοπάνου Καμμένου, εξέδωσαν επετειακή ανακοίνωση κατά της 21ης Απριλίου. Ιδού:

«Μία από τις πλέον μελανές σελίδες της νεότερης ιστορίας της, θυμάται σήμερα, 21η Απριλίου, η Ελλάδα, καθώς συμπληρώνονται 48 χρόνια από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την εγκαθίδρυση της επταετούς Χούντας. Η 21η Απριλίου...

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Επόμενη στάση στην διακυβέρνηση της χώρας η Χρυσή Αυγή

Είναι κοινή πεποίθηση πια ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, πέρα από τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και εθνική αντιπολίτευση, θα είναι η μεγάλη Πατριωτική παράταξη που θα κληθεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Και αυτό όπως πολλάκις έχουμε προαναφέρει δεν είναι μια δικιά μας ρήση και μύχια φιλοδοξία, αλλά η πεφρασμένη εκτίμηση για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στην χώρα. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα εκπληρώσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και έχει ήδη προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή, ακολουθώντας κατά γράμμα τα μνημονιακά χνάρια του προκατόχου του Σαμαρά.

Η ανάγκη και η παλλαϊκή βούληση για αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού μπορεί να πραγματωθεί μόνο από την εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής και από κανένα εξωνημένο συστημικό απόκομμα.

Προς τούτο και η αποστροφή στο άρθρο του Χάρη Παυλίδη στην εφημερίδα "Δημοκρατία":...

ΗΤΑΝ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ;

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Κυρίαρχος μύθος της καταστροφικής –όπως απεδείχθη- μεταπολιτεύσεως, είναι πως η 21η Απριλίου ήταν… αμερικανοκίνητη. Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι αμερικανοκίνητοι απεδείχθησαν οι ίδιοι στην πορεία και πάμε πίσω στο 1967.

Στην χώρα είχε χαθεί ο έλεγχος και επικρατούσαν ακυβερνησία, αβεβαιότητα και αναρχία, εξαιτίας των γεγονότων της αποστασίας του 1965 και της δράσεως των λεγομένων «Λαμπράκηδων», που ήσαν τα ερυθρά «Τάγματα Εφόδου» της εποχής και τρομοκρατούσαν την κοινωνία, με απώτερο σκοπό την κομμουνιστική επανάσταση για την κατάληψη της εξουσίας.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως, ο Θρόνος, οι πολιτικοί της δεξιάς και του κέντρου και οι Αμερικανοί, καλόβλεπαν μία μικράς διαρκείας «εκτροπή», που θα αποκαθιστούσε την ομαλότητα και μετά από εύλογο χρονικό διάστημα (ενός χρόνου, το πολύ) θα αποκαθιστούσε την λεγομένην «δημοκρατία» (που μόνο δημοκρατία δεν ήτο…) και θα επανέφερε τα πράγματα στην προ του 1965 κατάσταση. Έτσι, εδημιουργήθη η λεγομένη «χούντα των στρατηγών», η οποία θα επενέβαινε προ των εκλογών του Μαΐου 1967, με τας ευλογίας του εγχωρίου κατεστημένου και του ξένου παράγοντος. Ωστόσο, τους επρόλαβαν οι συνταγματάρχαι και τους αιφνιδίασαν όλους!

Παρά, λοιπόν, τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα, οι Αμερικανοί...

Τι έλεγε ο Τσίπρας για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου πριν τις εκλογές; - ΒΙΝΤΕΟ

Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την υφαρπαγή των αποθεματικών των φορέων του δημοσίου έδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στον δρόμο των μηνμονιακών προκατόχων του. Η κλοπή των χρημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης έγινε με το έτσι θέλω, χωρίς να δώσει λόγο στη βουλή των Ελλήνων.

Τι έλεγε όμως ο Τσίπρας για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου πριν τις εκλογές;

Δείτε το βίντεο...

Βασίλης Καπερνάρος στον Real FM:"Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...Παράνομη η διακοπή της κρατικής χρηματοδοτησης" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο έγκριτος ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, μια μέρα πριν την έναρξη της δίκης μίλησε στον RealFm στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή σχετικά με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά, ζήτησε την ήρεμη διεξαγωγή της δίκης μέσα στα πλαίσια της ποινικής δικονομίας υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο ποινικό δίκαιο αλλά ευθύνη φυσικών προσώπων.
Σχετικά με ....

DAILY BEAST: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysh-aygh_imia
Συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα “The Daily Beast”, έδωσε η ελληνικής καταγωγής (και εμφανέστατα αριστερή…) λέκτορας Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, Δάφνη Χαλικιοπούλου, η οποία κατέρριψε τις βλακέντιες «πολιτικά ορθές» απόψεις ότι στην Ελλάδα «δεν περνάει ο φασισμός» κ.τ.λ., υποστηρίζοντας ότι ο ελληνικός εθνικισμός «είναι ιστορικός», διότι «βρίσκεται σε κάθε θεσμό και μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα, ακόμη και mainstream κόμματα» και ότι «το εθνικιστικό αίσθημα είναι αρκετά διαδεδομένο ακόμη και μεταξύ εκείνων που δεν υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή». Επίσης, η Χαλικιοπούλου επισήμανε το γεγονός ότι....

Εμετική προπαγάνδα του ΣΚΑΙ...Εμφάνισε ως Χρυσαυγίτες τους αναρχοκουκουλοφόρους με τα ρόπαλα και στιλάρια που παραλίγο να δολοφονήσουν Έλληνα πολίτη...ΒΙΝΤΕΟ



Λασπολογία ΣΚΑΪ: Παρουσίασαν αναρχικούς που επιτέθηκαν σε πολίτη ως... Χρυσαυγίτες! ΒΙΝΤΕΟ
Σε μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και ολοφάνερη συκοφάντηση κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε χθες η εκπομπή "ΣΚΑΪ στις 6" με τον Κώστα Μπογδάνο.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της δίκης και στην επίθεση που δήθεν δέχθηκαν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα. Για την επίθεση που δέχθηκε Έλληνας πολίτης από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ορφανός από τους αναρχικούς ούτε κουβέντα!
Στο εν λόγω ρεπορτάζ λοιπόν εμφανίστηκε μια λεζάντα "Η στιγμή της επίθεσης σε....

Διαλύεται το "μαγαζί" του Σαμαρά... Κατασχετήριο στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού!


Νέα Χρεωκοπία - Κατασχετήριο στα κεντρικά γραφεία της ψοφοδεξιάς και δήμευση των λογαριασμών της!

Διαλυμένη πολυκατοικία γεμάτη με μπάζα μοιάζει η ΝΔ, καθώς τα χρέη με τα οποία είναι φορτωμένη την έχουν οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση.
Σήμερα το μεσημέρι κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. Ο λόγος είναι ευνόητος, καθώς υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς την συγκεκριμένη εταιρεία. Σαν να μην έφτανε αυτό το ηχηρό χαστούκι για την παραπαίουσα απ’ όλες τις απόψεις και σ’ όλους τους τομείς ΝΔ, ήρθε μια ακόμη κατραπακιά, αφού κατέφθασε στην Συγγρού (όπου στεγάζεται το κόμμα) και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει.
Το κτίριο αρχικά ανήκε σε....

«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ»

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Λόγω της ημέρας, (21.4.2015), θα ανοίξω μία παρένθεση. Αν μία εταιρεία διενεργήσει δημοσκόπηση θέτοντας το ερώτημα: «πέστε μας τη γνώμη σας για το καθεστώς της 21ης Απριλίου», η πληθώρα των απαντήσεων δεν θα έχει αρνητικό πρόσημο, ακόμη και απαντήσεων προερχόμενες από αριστερούς, μιας και οι τελευταίοι, όταν μιλούν  «off the record», δεν ακολουθούν πάντα τους κανόνες που επιβάλλει το κομμουνιστικό μανιφέστο. Ουδείς βέβαια χαίρεται και επικροτεί τα  στρατιωτικά καθεστώτα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούμε με μία μονοκονδυλιά να διαγράψουμε ό,τι θετικό έγινε την εποχή εκείνη, και ήταν πολλά τα θετικά. Κλείνει η παρένθεση.
Επίσης σήμερα, φίλοι, μέλη και ηγεσία της Χρυσής Αυγής, γίναμε πρωτοσέλιδο από.....