Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016

Στην Αυστρία το καθεστώς προσπαθεί να αναβάλλει τις εκλογές γιατί επίκειται να νικήσει ο εθνικιστής υποψήφιος

Γράφει ο Αντίοχος

Εδώ και αρκετό καιρό και με δεδομένα τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έδειχναν σίγουρη νίκη του εθνικιστή υποψηφίου-  είχαμε απορία τι θα βρουν οι καθαρματικοί «δημοκράταροι» της Αυστρίας, για να την αποτρέψουν.

Ξανά νοθεία; Κομματάκι δύσκολο. Προπαγάνδα; Δεν πιάνει! Προβοκάτσια; Έχουν γνώση οι «φύλακες» και δεν πέφτουν σε παγίδες. Τι να κάνουν, τι να κάνουν; Εύρηκαν! Έτσι, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας,...

Κρύβεται πίσω από την ασυλία του ο Καμμένος - Το ΚΚΕ φυσικά ψήφισε ΚΑΤΑ της άρσης της ασυλίας του!

Γράφει ο Αντίοχος

Την προηγούμενη βδομάδα, οι «κόρακες κοράκου μάτι δεν βγάζουν» βουλευτάδες των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, προστάτεψαν τον υπουργοπάνο Καμμένο από την μήνυση που του είχε υποβάλλει ο επιχειρηματίας Γιαννακόπουλος, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αυτή τη βδομάδα, ήρθε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η μήνυση που του είχε υποβάλλει θαρραλέος αστυνομικός από την Κω, διότι ο υπουργοπάνος...

Συγχαρητήρια από τους σιωνιστές στον Σύριζα για τα ανοιχτά σύνορα - Στο Ισραήλ γιατί τα έχουν κλειστά;

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από το σύνηθες θέμα (της απομόνωσης της Χρυσής Αυγής …), ετέθησαν και κάποια άλλα κατά την πολύ πρόσφατη συνάντηση του άθεου κομμουνιστή υπουργού Παιδείας, Φίλη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του World Jewish Congress (WJC), Ρόμπερτ Στίνγκερ  και άλλων επιφανών σιωνιστών (Μαράμ Στερν, αρμοδίου σε θέματα διπλωματίας του WJC, του προέδρου του ΚΙΣ Μωϋσή Κωνσταντίνη, του εκπροσώπου της Ισραηλιτικής  Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ και του εκπροσώπου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Βίκτωρ Ελιέζερ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του ΚΙΣ: «Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και οι εκπρόσωποι του  World Jewish Congress συνεχάρησαν την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Υπουργό Παιδείας προσωπικά για τις θετικές πρωτοβουλίες τους και τη σταθερή πολιτική τους στην υπεράσπιση...

Αηδιαστικά μασονικά βιβλία στα "Ελληνικά" σχολεία - Ανηθικότητα, ανθελληνισμός και αντιχριστιανισμός

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ναι, μασονικά είναι. Μην εκπλήσσεστε.

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η νέα χρονιά για εκατομμύρια νέους Έλληνες και Ελληνίδες. Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς λοιπόν ας δούμε τι περίπου θα διδαχθούν τα ελληνόπουλα στα σχολεία του Φίλη και της Αναγνωστοπούλου.

Στα νέα ανθολόγια, στο κείμενο υποδοχής λέει ότι η δασκάλα δεν θέλει να την αποκαλούν «κυρία», αλλά με το μικρό της όνομα. Λάθος: Αυτή η απόσταση που υπάρχει μεταξύ δασκάλου-μαθητή πρέπει να υπάρχει, γιατί αλλιώς η οικειότητα μετατρέπεται σε καταφρόνηση.

Στη Β΄ δημοτικού, στο βιβλίο γλώσσας καλούνται οι μαθητές να γράψουν έναν εξαιρετικό ορισμό της Πατρίδας. «Νοστιμίζει το σέλινο την φασολάδα και στη μέση 2 λάμδα φοράει η Ελλάδα». Αυτός είναι λοιπόν ο ορισμός της Πατρίδας…

Στο αφιέρωμα για την Λαμπρή θα βρούμε 2 ποιηματάκια, που κάνουν λόγο...

Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει από τον βρώμικο πόλεμο των ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός παρουσίασε όλα τα ντοκουμέντα για τον βρώμικο πόλεμο των ανθελληνικών ΜΚΟ του Σόρος κατά της Χρυσής Αυγής.

Μην περιμένετε από άλλο πολιτικό κόμμα να μιλήσει για τις βρώμικες μεθοδεύσεις του εβραίου, δήθεν "φιλάνθρωπου", αδηφάγου καπιταλιστή.

Δείτε το βίντεο...